Ova pomrčina Sunca kod pojedinih osoba može preokrenuti život iz temelja i može se osjećati najmanje 4 tjedna do 6 mjeseci. Uz pomoć Jupitera možete napraviti dosta toga pa čak i nadmašiti svoje mogućnosti!

Najviše sreće će imati Ovan, Rak, Vaga i Jarac i svi znakovi koji imaju neke planete od 0 do 9 stupnja bilo kojeg znaka. Intuicija je dosta naglašena pa se mogu dobivati uvidi, a dobro je i prakticirati meditaciju. Mnoge osobe koje nisu mogle ostaviti neki porok sada bi trebale to napraviti i ustrajati u odluci. Svakako sada trebamo imati mjeru i balans u svemu.

OVAN

Kod vas se ovo događa u vašem polju karijere pa je dobar trenutak za nove planove, ciljeve i generalno karijeru. Radite na disciplini i samopoštovanju.

Kako je ova pomrčina u trigonu s Uranom iz Bika, a to je vaše drugo polje, onda možete računati da će u narednih šest mjeseci biti dosta novca.

BIK

Kod vas se ova pomrčina Sunca događa u vašoj devetoj kući pa se potrudite da proučavate filozofiju, duhovnost, pokrećete nove projekte i sve još što je vezano za deveto polje.

Pokreće vas mašta, neka nova učenja i avantura koja vas udaljava od svakodnevnice.

Uz pozitivan aspekt s pomrčinom, vi dobivate novo buđenje, intuiciju, prosvjetljenje i pravac za neki novi životni put.

BLIZANCI

Kod vas se ova pomrčina Sunca događa u vašem osmom polju što se odnosi na intimu, transformaciju, tuđi novac pa vas tu čeka ugodno iznenađenje. Dobar je period da se pokrene samospoznaja i intimnost.

Mnogi Blizanci sada mogu tražiti pomoć, sponzorstvo, kredit.

Kako je pozitivan Uran iz vaše dvanaeste kuće, onda vam je naglašen mir i samospoznaja.

RAK

Kod vas se ova pomrčina Sunca događa  u vašem sedmom polju partnerskih odnosa što vam može donijeti neke nove ugovore i pregovore ili neku iznenadnu sreću u postojećim odnosima.

Pojedini Rakovi, ako imaju problem u smislu da ih partner ne podržava dovoljno, sada se zapitajte koliko vi u njega ulažete.

Moguća je veća zarada novca u ovom periodu.

LAV

Kod vas se ova pomrčina Sunca događa u vašem šestom polju što vam donosi sreću u svakodnevnom životu i zdravlju. Mnogi Lavovi sada razrađuju plan za posao, kako će i što raditi.

Uz neke reorganizacije i postavke u poslu, možete postići puno više nego do sada. Šesto polje je generalno dobro za svaku vrstu analiziranja, što će vam sada biti naglašeno.

Lavovi koji nisu imali posao, u ovom periodu se zapošljavaju.

DJEVICA

Kod vas se ova pomrčina Sunca događa u vašem petom polju, što vam donosi uživanje i sreću u ljubavi, djeci, zabavi, poklonima. Odličan je period da se ispune vaše želje, a prije toga trebate otvoriti svoje srce i poželiti želje.

Mnoge Djevice bi se sada trebale zapitati žive li i rade li ono što ih istinski raduje i što vole. Pojedine mogu sa svojim partnerom planirati potomstvo.

Svakako – neočekivana sreća je uz vas.

VAGA

Kod vas se ova pomrčina Sunca događa u vašem četvrtom polju što vam donosi sreću u obiteljskom krugu i razna pitanja o vašim precima, intimi, roditeljima. Sada je pravo vrijeme da se napravi reorganizacija i isplanira što trebate u budućnosti raditi.

Mnoge Vage sada mogu biti dosta ranjive. Svakako vam je naglašena materijalna podrška, bilo od roditelja ili mogućnost kreditiranja.

ŠKORPION

Kod vas se ova pomrčina Sunca događa u vašem trećem polju, koje vam može donijeti neka nova učenja, lijepa i skladna druženja. Naglašena je dobra komunikacija.

Neočekivana sreća je svakako s vama – posebno kroz nova poznanstva, bila ona poslovna ili privatna.

STRIJELAC

Kod vas se ova pomrčina Sunca događa u vašem drugom polju novca pa na tom polju možete imati sreće. Svakako da je to novac stečen svojim trudom.

Mnogi Strijelci sada mogu pokrenuti nešto novo i razmišljati o realnim financijskom ciljevima. Iznenadni pomak na radnom mjestu može se događati u narednih šest mjeseci.

JARAC

Kod vas se ova pomrčina Sunca događa u vašem osobnom polju pa možete tu biti sretni. Mnogi Jarci mogu promijeniti svoj fizički izgled ili stav i ponašanje prema svom partneru.

Sada je povoljno da ostavite dojam na druge ljude i ojačate samopouzdanje, da budete jedinstveni. Svakako će vam ovaj Jupiter dati pojačan optimizam, a Uran nagraditi iznenadnom srećom.

VODENJAK

Kod vas se ova pomrčina Sunca događa u vašem dvanaestom polju što vam daje mentalnu i duhovnu stabilinost. Mnogi Vodenjaci se sada mogu povući i osamiti da bi pronašli unutrašnji mir.

Duboka intuicija i neki uvidi sada vam mogu otvoriti neki novi i sretniji životni put. Pojedini Vodenjaci mogu tajno čuvati svoju neku sreću od javnosti.

RIBE

Kod vas se ova pomrčina Sunca događa u vašem jedanaestom polju, što je vezano za želje, nadanja, planove, ciljeve, ljubavi koju primate. Mnoge Ribe, ako žele uspjeh, sada trebaju obratiti pozornost na rad u grupama, odnosno razmisliti o udruživanjima.

Moguće je da vam se iznenada ispuni neki cilj pa vas to može radovati.

Radujmo se, svi dobivamo neku životnu sreću!

atma.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori