A ako ste rođeni u jednom od ovih horoskopskih znakova, dobro razmislite pre nego što odlučite da se venčate jer imate veće šanse za razvod od preostalih znakova zodijaka...

I nisu živeli srećno sve do kraja svog života...

Blizanci

Prevrtljivi Blizanci jedan dan žele jedno, a drugi nešto sasvim drugo, pa su s razlogom dospeli na ovu listu jer od njih nikad ne znate šta možete očekivati. Takođe, skloni su idealizovanju svojih partnera pa se lako mogu razočarati u njih kad shvate da ipak nisu tako savršeni kao u njihovoj glavi.

Vodolija

Vodolije vole svoju nezavisnost i najbolje se osećaju kada su sami, zbog čega važe i kao najusamljeniji znak zodijaka. Ako se osete sputano u vezi ili braku, velike su šanse da će prekinuti ili zatražiti razvod jer im je njihova sloboda na prvom mestu.

Jarac

Za razliku od Blizanaca i Vodolija, Jarčevi obično nisu ti koji traže razvod, već to najčešće žele njihovi bračni partneri. Naime, osobe rođene u ovom znaku trude se impresionirati svoje partnere dok ne dobiju šta žele, a to je najčešće brak i tada se prestanu truditi u potpunosti.

Strelac

Strelci obožavaju flert i ne mogu se suzdržati od njega čak ni kada su u braku što se njihovim bračnim partnerima, naravno, nimalo ne sviđa pa im nakon nekog vremena ne gine razvod. Retki su oni koji mogu izdržati u braku sa tipičnim predstavnicima ovog znaka.

Škorpija

Baš poput Strelaca, Škorpije ne propuštaju priliku za flert, a skloni su i varanju svojih partnera. Pored toga znaju biti i jako ljubomorni i posesivni u braku ili vezi što retki mogu trpeti dugo.

index.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori