Osobe rođene u oktobru vrlo su romantične, ali i vrlo odgovorni poslovni ljudi.

1. Sportski su nastrojene
Kao i osobe rođene u septembru, osobe rođene u oktobru takođe su vrlo sportski tipovi. Naime, što je više majka tokom trudnoće izloženija letnim sunčevim zracima, to će više pogodnosti vitamina D uticati na njeno još nerođeno dete. Upravo je jedna od tih pogodnosti rast kostiju i mišića.

2. Njihov je cvet rođenja neven
Neven je biljka koja može narasti do 60 centimetara i koja je cenjena zbog svoje lekovite moći. Tako se neven često koristi za ublažavanje posekotina, opekotina, rana, pa čak i za ugriz ili ubod insekta.
Osobe rođene u oktobru vrlo su marljive, odlučne i romantične, ali su i poslovno orijentisane.

3. Romantične su
Osobe rođene u oktobru vrlo su šarmantne te su vrlo dobri romantični partneri. Njima vlada Venera, stoga stvaraju sklad te su poznate kao “mirotvorci”.

4. Ili su Vage ili su Škorpije
Oni koji su rođeni pre 24. oktobra po horoskopu su Vage. Uravnotežene i društvene osobe, dok su oni rođeni krajem meseca Škorpioni. Oni su vrlo strastveni, odani, ali i poprilično tvrdoglavi.

5. Poslovno su orijentisane
Marljive su i odlučne te su vrlo poslovno orijentisane. Kada nešto započnu, to onda moraju i dovršiti.

6. Njihovo su kamenje rođenja su opal i turmalin
Opal se često povezuje sa srećom. No, prema legendi, oni koji nose opal, a nisu rođeni u oktobru snaći će nesreća. Za turmalin se pak smatra kako štiti od loše energije i negativnih misli.

7. Jako dugo žive
Ljudi koji su rođeni između septembra i novembra češće žive i više od 100 godina. No upravo oni koji su rođeni u oktobru imaju najbolje šanse da dožive jako duboku starost.

8. Harizmatične su
Osobe rođene u oktobru jako su harizmatične. Svojim šarmantnim stavom sposobne su da osvoje svačije srce. Upravo zbog svoje karizme osobe rođene u oktobru veoma su popularne i svi žele biti njihovi prijatelji.

9. Iskrene su i cene istinu
Osobe rođene u oktobru vrlo su iskrene i drže se istine. S njima ćete uvek znati na čemu ste i neće vas ogovarati iza leđa. Takođe, imaju “šesto čulo” za otkrivanje laži i prema njima niste iskreni. Budući da su uvek iskrene prema vama, jednaku dozu iskrenosti očekuju zauzvrat.

10. Kreativne su
Osobe rođene u oktobru kreativni su umovi. Njihova kreativnost veoma im je korisna u životu, posebno u radnom okruženju. Kreativnost je razlog zbog kojeg su osobe rođene u 10. mesecu uspešne na području umetnosti i dizajna.

vestionline.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori