Radi se o osobama koje su jednostavne, praktične, sposobne da vam ponude sigurnu i konkretnu budućnost, sazdanu od zadovoljstava življenja u svojoj kući u kojoj ćete biti voljeni i poštovani od svih.

Ovan

Oni koji pripadaju boljem delu osoba rođenih u znaku Ovna su vrlo darežljivi, zasipaju vas poklonima, pozivima na večeru, a pre svega na božanstvene izlete, najviše zahvaljujući životnoj radosti i strasti koju poseduju. Sa takvima se osećate kao da ste na sedmom nebu, sve možete da im poverite, veoma vas poštuju i vrlo su iskreni u svojim odgovorima. Povešće vas ka zlatnoj budućnosti snagom svoje volje i životnog optimizma.
Ipak, trebalo bi da budete veoma oprezni. Iako su Ovnovi vrlo često jako sposobne i snalažljive osobe, neki od njih su na žalost pravi pravcatiegzibicionisti i varalice. Moglo bi da vam se desi da satima slušate njihov monolog o tome koliko su muškaraca ili žena do sada zaveli, a onda ostavili, kako su oni svugde traženi i omiljeni gde god se pojave. Takođe, nije isključeno da vas stave u svoj sportski automobil ne bi li vam pokazali neke od njihovih veština. Postoje i teži i opasniji rizici - treba upozoriti da su neki Ovnovi skloni tuči. Nakon što završe svoju priču o hiljadama ljubavnih avantura, jasno pokazuju da se nisu baš najbolje snašli u životu.

Bik

Kako bi lepo bilo voleti Bika, ali onog Bika koji pripada boljoj polovini osoba rođenih u ovom znaku, a ne onom delu monstruoznih egoista. Radi se o osobama koje su jednostavne, praktične, sposobne da vam ponude sigurnu i konkretnu budućnost, sazdanu od zadovoljstava življenja u svojoj kući u kojoj ćete biti voljeni i poštovani od svih. Sve to biće začinjeno punom senzualnošću, maštom i pažnjom. Život bi mogao da vam bude kao san koji ne smete ničim da narušite. Ne dozvolite da vam se pojavi strah od ljubomore. Imajte poverenja u svog partnera jer će vas on voleti i biti vam veran. Možete da ga mirno pustite da se bavi svojim društvenim radovima, da putuje i da napreduje, ali i u tome ne valja preterivati.
Kada se upoznate sa Bikom prvo proverite da li pripada ovoj kategoriji ili moždaonoj drugoj u kojoj su lenjivci, vrlo povodljivi, ali bez stimulacije i interesovanja za svet koji ih okružuje, što bi jednog dana moglo da rezultuje imanjim interesovanjem za vas! Dakle, ako ga ne uzbudi baš ništa od onoga što činite za njega, ako jede bez osećaja za meru, ne nadajte se mnogo boljoj budućnosti.

Blizanci

Lako je zaljubiti se u osobu rođenu u znaku Blizanaca, pogotovo ako pripada onoj šaljivoj vrsti, spremnoj da vas svojom duhovitošću u svakom trenutku zasmeje do suza i oraspoloži na duže vreme. Sa takvom osobom vam svakakoneće biti dosadno jer su oni uvek obavešteni o svemu, nikada se ne ponavljaju i uvek su zabavni. Vole da uče, putuju, ali pre svega da se viđaju sa prijateljima, ma čiji oni bili. U društvu su veoma prijatni i raspoloženi. Vrlo susimpatični, veliki zavodnici, zato što računaju na svoju inteligenciju. U tom smislu su neodoljivi, što treba da vas plaši jer oni zavode onako, iz šale, ali ako su ozbiljno za nekoga vezani, neće se upuštati u neozbiljne izlete.
Među Blizancima se, ipak, nalaze i oni koji nisu toliko dopadljivi kao ovi prethodni. To su oni neslavni predstavnici ovog znaka o čijoj bi se inteligenciji moglo diskutovati i koji su više skloni krutosti i nepomirljivosti. Površni su,cinični i teški. Dakle, ako uvidite da se vaš partner Blizanac više zanima za sebe samog nego za druge, ako svaki vaš projekat ne podržava već vas unapred osuđuje na propast, ne bi bilo loše da polako, ali sigurno, razmišljate o tihom odlasku. Ako se povrh svega pokaže da vam je partner nenaklonjen i u drugim stvarima i da je onako malo hladan u krevetu, najbolje bi bilo da ga sasvim ostavite jer se radi o nepopravljivom narcisoidnom tipu.

Rak

Rakovi znaju da budu vrlo ljupke i srdačne osobe, izvrsni kao bračni partneri i nežni roditelji. Dopada im se sve što je vezano za njihov dom. Za njih nema većeg zadovoljstva od onog koje osete kada se posle napornog radnog dana ili putovanja vrate svojoj kući, svojoj porodici. Obožavaju obeležavanje godišnjica braka, kao uostalom i sve drugo što čini tradiciju jedne zajednice. Vrlo je moguće da ćete sa ovakvim Rakovima biti presrećni i prezadovoljni. Obasipaće vas poklonima i nežnostima. U krevetu su vrlo pažljivi i nežni ljubavnici, uvek spremni da prvo daju a tek onda da uzmu. Zato, nađite sebi ovakvog Raka, jer će takav imati jaku želju da sa vama zasnuje porodicu i provede svoj život sa vama.
Ne dozvolite da vas u ovome prevare neki loši primerci Rakova. Prepoznaćete ih po tome što su više samoživi nego li ljubitelji kuće i porodice. Takođe, pre bi se moglo reći da su rasipnici nego darežljivi. Kupiće vam poklon, ako hoće, ali za njega će potrošiti i čitavu platu, bez mnogo razmišljanja, što ne bi učinili zajedno sa prijateljima u restoranu ili za bilo koju drugu zabavu. Budite oprezni na bilo koji znak megalomanije, pogotovo ako je propraćen uvredljivim tonom, što će vam odmah dati do znanja da nešto ipak nije u redu. Možda ste već i uvideli da ovo nisu pravi tipovi za vas.

Lav

Ako je reč o dobrom kralju, logična posledica je da ćete vi biti njegova kraljicaili obratno. Zbog toga Lavovi gotovo svakoga ostavljaju otvorenih usta, zbog otvorenosti i srdačnosti koju sa sobom i u sebi nose. Kada su sigurni u sebe, njihova prirodnost naprosto svakoga opčini. Da li su Lavovi kao partneri pomalo dosadni? Ne, nipošto! Možda umeju da budu s vremena na vrememegalomani, ali zato i te kako znaju da zasuku rukave i da vredno rade, kao što znaju da budu veseli i radosni poput dece.  U krevetu su ljubavnici i to nazavidnom nivou, ozbiljni, uvek prisutni, nežni i strastveni. Valja, međutim, imati na umu da postoji i druga strana medalje!

Potrudite se da ne završite u zagrljaju onih drugih Lavova. Na žalost, postoje i takvi, a oni su gunđala, večito nezadovoljni, sebični, dominantni i arogantni. Takvi će vas naterati, snagom svoje prepotencije, da radite ono što njima odgovara. Ne dozvolite da budete iskorišćeni. Postoje i oni Lavovi koji priznaju samo prava, ali ne i obaveze, oni koji vole samo da se zabavljaju, ali ne i da rade, pa tako uvek sde nekom na grbači.

Devica

Device je lako voleti, pogotovo one koje su snalažljive i koje umeju da budusenzibilne i nežne. Takve Device će vam pokazati pažnju koju niste do sada apsolutno nigde i ni kod koga sreli. Svakodnevni život sa ovakvom Devicom je vrlo lak i prijatan jer je ona u stanju da bude vrlo praktična i da vas liši rešavanja nekih dosadnih obaveza i poteškoća. Sve u svemu, na njih se čovek ne bi imao za šta požaliti. Veliki su radnici, uvek aktivni i konkretni, ozbiljni i poverljivi, spremni na konkretne predloge i akcije, ako su uvideli da imaju posla sa pravim partnerom. Ne razmišljajte mnogo ako ste upoznali ovakvu Devicu, odmah je odvedite svojim roditeljima! Važno je međutim, da zapamtite da je i Devicama potrebna velika pažnja i naklonost kojom vas one inače zasipaju.
Ako upoznate Devicu koja na vašem prvom sastanku sa trotoara podigne novčić, ako joj u kući sve odiše skromnošću i štedljivošću, biće da niste na pravom tragu. Naleteli ste na škrticu, koja će isto kao i sa novcem, biti škrta u osećanjima, iskazivanju poštovanja i ljubavi, entuzijazma i radosti, što će godinama sve više da se pogoršava. Uz objašnjenje da se radi samo oskromnosti, učiniće vas njegovim robom i tako nećete imati prilike da vas pomazi za Novu godinu!

Vaga

Sa Vagom slobodno možete da se opustite i upustite u ljubav, naročito ako je to ona Vaga koja odiše ravnotežom, staloženošću, prefinjenošću i elegancijom. I pored toga što biste vi eventualno nastojali da isprovocirate partnera rođenog u ovom znaku, budite sigurni da će on ipak da sačuva svoju uravnoteženost, pa tako sa njim nikada nećete imati prilike da doživite razne neprijatne scene. Pomoći će vam da osnujete topli dom u kojem ćete imati česte goste i nikada vam neće dozvoliti da se dosađujete jer će vas stalno voditi na vrlo lepe i zanimljive susrete sa vrlo interesantnim ljudima i mestima. Da li to znači da nikada nećete moći da budete sami? Naprotiv.
Vage su odlični ljubavnici i sa njima vam apsolutno ništa neće nedostajati. Iznad svega su verne, vole brak, jer im se čini da su sami kada nisu u njemu. Bez braka su kao bez harmonije, a Vage bi za harmoniju dale baš sve. Ipak, među ovim divnim primercima Vaga, nalaze se i oni koji nisu baš toliko zabavni. Ima ih zaluđenih za obaveze, bez ikakve elegancije, koji od jedne obične kupovine naprave pravi pravcati cirkus. Štaviše, kod njih ona blaga i strastvena neodlučnost, tipična za Vage, tako je duboka i predstavlja u stvari vrlo neprijatnu nesigurnost koja unosi nervozu. 

Škorpija

Izvrsna je ideja voleti jednog Škorpiona koji, kada uspe da uravnoteži sve komponente svog znaka, postaje izvanredna osoba, poverljiva, odlučna i konkretna. Ono što će vas kod njih dirnuti, jeste njihova vitalnost koja se ogleda na svim poljima: od odnosa prema porodici do odnosa prema prijateljima i poslu, od kreativnosti do sposobnosti da uživaju u slobodnom vremenu. Sa njima je lepo bilo šta raditi jer u sve unose svoju ličnost i osećaj obaveznosti. Njihova inteligencija je živa, duboka, skoro medijumska, pa su tako sposobni da vas čitaju. Simpatični su, optimisti i vode računa o novcu u smislu da tačno znaju koliko im valja trošiti, a koliko uštedeti.
Pored svega ostalog, veoma su hrabri i ne dopuštaju da se bilo šta poremeti i uništi pred njihovim očima. I sada, slede oni koji su malo drugačiji od ovih prethodnih. Ako jedna Škorpija ne uspe da uspostavi ravnotežu o kojoj smo govorili, onda zna da postane destruktivna, kako prema sebi tako i prema drugima i to u tolikoj meri da mogu biti i pravi sadisti, bilo u praktičnom ili emotivnom smislu. Postoje i drugi rizici sa njima, koji se ogledaju pre svega u jednom užasnom pesimizmu koji je u stanju da sve živo izokrene naopako, unedruštvenosti koja će vrlo lako i brzo staviti na probu vaše strpljenje. Budite oprezni i sa njihovom fanatičnom doslednošću koja je u stanju daleko da ode: recimo do odluke da se više ne kupaju!

Strelac

Bez ikakvog straha možete da se vežete za Strelca ako primetite da se radi o osobi koja je puna entuzijazma i pozitivnih talasa, koja je uvek spremna na nova iskušenja i avanture u koje će ući sa vama, nikako sam. Oni najbolji Strelci su vrlo simpatični, sportski tipovi, po prirodi vrlo širokogrudi. Čak i da ste vi pomalo "teška" osoba, sigurno nećete ostati ravnodušni prema kontrastu koji vam nudi njihova vrsna inteligencija i domišljatost. Možete biti sigurni u njihovu odanost, pogotovo ako ih budete pratili na njihovim dugim putovanjima. Sasvim sigurno ćete uživati u njihovom milovanju, nežnostima i udvaranju, kako u krevetu, tako i van njega.
I kod Strelca postoji "druga strana medalje", a takvi naravno, nisu preporučljivi kao partneri. Ako primetite da je čovek sa kojim ste započeli vezu Don Žuan u najgorem smislu te reči, odnosno imena, egoista i pomalo varalica, odmah znate šta vam je činiti! Kod njih je ljubav prema sportu toliko jaka da ćete provesti nedelje i nedelje prikovani zajedno sa njim uz TV, sve dok ne počnete da ga mrzite. Ostaće gluvi na vaše predloge da negde izađete ili pođete na izlet. Ima izuzetno pragmatičnih Strelaca i pored toga vrlo škrtih i praznih, tako da ama baš ništa ne mogu da vam pruže. Kod ovakvih nema mnogo toga oko čega treba razmišljati: bolje da vam se negde zagube, nego da ih tražite.

Jarac

Ako vam se dopada neki Jarac, moraćete da budete veoma oprezni i da prekontrolišete sa kim vi to imate posla, naravno u nastojanju da pronađete onoga koji je među boljima. Ove su osobe vrlo sposobne da zaštite partnera, da učine sve da vas usreće i naprave vam mir u kojem ćete uživati kako danas, tako i sutra. Ako misli da gradi sa vama budućnost, Jarac će i te kako znati da vodi svoje poslove, ne bi li vam podario lepu kuću i život u izobilju, ali bez megalomanije, sigurno i konkretno. Vredan je radnik, pun entuzijazma i poštuje sebi zadate obaveze i ciljeve.
Kakav je u krevetu? Na žalost, većina Jaraca su veliki egoisti kada je seks u pitanju. Osim toga, skloni su i neverstvima, pogotovo ako naiđu na nekoga ko je zgodniji ili mlađi od vas. Možda je u pitanju to što žele da dokažu da subesprekorni i vitalni i to najverovatnije zbog toga što su Jarčevi naklonjeni mnogim kompleksima. Da bi pobedili svoju nesigurnost, mnogi od njih sebi zadaju vrlo ambiciozne planove na poslu, pa izgaraju na tome. Tako za vas imaju sve manje vremena, a i za prijatelje i sve ostalo što ne podrazumeva posao. Kući će se vraćati potišteni, biće kruti i zahtevni prema vama, što sve ukupno ne može da služi kao preporuka za životnog partnera.

Vodolija

Ako naletite na onu pravu Vodoliju, može se slobodno reći da ste izvukli glavnu premiju na lutriji koja se zove ljubav! Imaćete partnera koji je simpatičan, znatiželjan, obrazovan i informisan, uvek originalan i interesantan. Činjenica da poseduje toliko dobrih kvaliteta ogleda se i u fascinantnom broju prijatelja koje ima, a koji sa njim dele mnoge njegove interese i borbu u humanitarne svrhe. Bićete ponosni na svog partnera zbog njegovih intelektualnih vrednosti i mašte, ali nikada se namojte žaliti na ostalo. U seksu možda neće biti najbolje, ali je zato uvek uz vas, topao i nežan i što je najvažnije, vrlo originalan. Ako hoćete da proverite da li je to Vodolija koju treba voleti ili bežati od nje, pokušajte da prekontrolišete koliko je verna.
Najgori predstavnici ovog znaka su apsolutno u stanju da lete od jednog do drugog cveta. Ako ne želite da patite, nemojte se vezivati za takvu Vodoliju jer ćete na kraju shvatiti da ste se zaljubili u površnu, praznu osobu, koju uopšte ne zanimaju vaši stavovi, poteškoće i radosti.

Riba

Ah, te Ribe! Ima ih doista izvanrednih, sjajnih, baš kao da su izašli iz bajke! Da li ste nekada sanjali o princu ili princezi iz bajke, koja će doći i povesti vas za ruku? Njihova dobrota i širokogrudost obogatiće porodični dom, kućicu u kojoj žive najčudniji od svih patuljaka iz sveta bajki! Sa njima ćete doživljavati trenutke iz "1001 noći", a senzibilnost koju poseduju, daće vam do znanja da stepotpuno shvaćeni do najvećih dubina svoje ličnosti. Sa njima će vam sve Nove godine biti nezaboravne, svi Božići i Uskrsi, rođendani će biti najsrećniji od svih drugih i to zbog toga što su Ribe veoma vezane za tradiciju, pa tako nikada neće zaboraviti neki važan datum. Zajedno sa Ribama, imate šanse da upoznate jedan novi, slatki jezik života u dvoje.
Međutim, kao što to obično biva, ima i onih drugih, koji nisu baš ovoliko sjajni i pogodni za zajednički život.
Ako naletite na takvog predstavnika Riba, imaćete posla sa osobom koja će stalno u pesak da zakopava svoje probleme i nedoumice, rasejanost, dezorijentisanost i nekonkretnost. Radi se o osobama koje su nesposobne da iskombinuju nešto ozbiljno na poslovnom planu jer im je glava uvek u oblacima i na sve zaboravljaju. Moglo bi da vam se dogodi da otkrijete danjihova ljubav nije rezervisana samo za vas, pa ćete tako saznati i koliko sulažljivi. Ovakve Ribe je bolje da izbegnete.

mediapress.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori