Svaki horoskopski znak ima svoje slabosti, mane i prednosti. Što je nekom prednost, to je nekom slabost! Saznajte šta vas izdvaja od ostalih horoskopskih znakova!

Ovan

Ovnovi su i tvrdoglavi i temperamentni, ali kada nešto zacrtaju, idu do kraja dok to ne ostvare! Poznati su po izuzetnoj strastvenosti prema svemu što rade, a suprotni pol obaraju s nogu svojom hrabrošću i odlučnošću.

Bik

Bikovi su rođene vođe. A osim što vole finu hranu, suprotni pol oduševljavaju svojom ambicioznošću i uspješnošću. Jednom kada se zaljube, poklanjaju svoju pažnju bezgranično i samo kako to oni znaju.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj hirovitosti, zato treba da pazite da vas ne zavaraju, i da procenite da li je istina šta vam govore jer su vrlo slatkorečivi i popularni u društvu i osvajaju čim progovore.

Rak

Rakovi su vrlo senzibilni i osjećajni, a osvajaju svojom nepredvidivošću i spontanošću. A kada se zaljube, vole intenzivno i strastveno!

Lav

Lav je najšarmantniji i najglasniji znak Zodijaka.

Lako ćete ih primijetiti u društvu jer su izuzetno harizmatični i popularni. Vješti su zavodnici, ali imaju i veliki ego i očekuju komplimente i pohvale na svoj račun.

Djevica

Imaju potrebu sve što rade dovedu do perfekcionizma što mnoge iritira. Međutim, prijatelji ih opisuju kao vrlo odane i brižne osobe, na žalost ne ostavljaju takav utisak u početku jer djeluju vrlo hladno i suzdržano.

Vaga

Vage su vrlo inteligentne, komunikativne, snalažljive, a i vrlo privlačne. Ne vole da ulaze u konflikte i trude se da svaku razmiricu reše na miran i razuman način i zato su i omiljeni u društvu.

Škorpija

Škorpije su najstrastveniji i najseksualniji znakovi Zodijaka, a uz to su i misteriozni što mnoge pripadnike suprotnog pola i privuče. Oni su majstori zavođenja, ali pazite jer imaju i svoju mračnu stranu!

Strijelac

Imaju naglašen avanturistički duh, na žalost on deluje i na njihovu prevrtljivost tako da nikad zapravo ne znate na čemu ste sa njima.

Njihova dobra strana je što su dobrog srca i vole pomagati ljudima u potrebi.

Jarac

Osobe u znaku Jarca su pomalo zatvorene. Drže se svojih uverenja, koriste više razum od emocija, iako kada se otvore pokažu i svoju emotivnu stranu.

Vodolija

Vodolije su originalne osobe koje će za svaki problem naći praktično rješenje.

Vrlo su kreativni. Osvajaju svojim šarmom, ali često nisu svesni svojih mogućnosti.

 RIBE

Ribe su jedan od najemotivnijih znakova u Zodijaku. Brzo se vežu za druge osobe, a kada se zaljube, vole svim srcem. Brižne su i odane i kao takve omiljene su u društvu.

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori