Portal Lavlja kapija otvoren je od 26.07. do 12.08., ali 08.08. će njegova energija biti najjača! Dodatnu čaroliju donosi tajna povezanost Venere i Jupitera, njihov ples na nebu predstavlja najljepši dar Univerzuma. Otvorite srce za ljubav, praštanje i dobre emocije. Rijeka apsolutnog zadovoljstva počinje teći vašim životom i potpuno vas ispunjava osjećaj ljepote.

U 2019. godini pored magičnog niza brojeva 8-8 i otvaranja Lavljih vrata, dodatnu čaroliju donosi tajna povezanost Venere i Jupitera.

U numerologiji, 8. dan u 8. mjesecu predstavlja vrlo spiritualan datum. On simbolizira beskonačnost i označava beskraj želja i snova naše duše.

Osmica je broj moći i pojačane svesti, zato niz brojeva 8-8 označava savršen period za jačanje i čišćenje energije.

Lavlja vrata nisu samo numerološka pojava, već i astrološka jer je Sunce u znaku Lava i razvija se sve do fiksne zvijezde Sirius (ovu zvijezdu nazivaju još i spiritualno Sunce).

Evo kojih 9 stvari donosi otvaranje Lavljih vrata:

1. Iscjeljenje srca – portal Lavlja vrata aktivira srčanu čakru. To znači da će mnoge emotivne rane biti zacijeljene u ovom vremenskom periodu.

2. Otvaranje Trećeg oka – aktivira se i čakra Treće oko i pojačava se intuicija.

 3. Buđenje manjih čakri – mnoge čakre će se otvoriti i tok energije postaje slobodan. Stječemo novu mudrost i povećava se spiritualno znanje.

4. Visoke energetske vibracije – imamo vizije i lakše se aktiviramo na polju ostvarenja snova i ambicija.

5. Veza s Univerzumom – lakše primjećujemo signale, poruke i znakove upozorenja koje svemir šalje.

6. Sloboda – imamo pojačan osjećaj slobode i želimo pričati i slušati istinu.

7. Tehnologija – ovo je povoljan period za posao s tehnologijama, kao i za rad na internetu. Otvorite sajt, počnite pisati blog ili se aktivirajte na društevnim mrežama.

8. Mir – energija mira i iscjeljenja ispunjava tijelo, um i dušu.

9. Kreativnost – nevjerojatna kreativna energija pomaže da započnete novi projekat ili se angažirate na nekom polju umjetnosti.

Pored otvaranja portala Lavlja vrata, osjećamo utjecaj spoja Venere i Jupitera. Venera je planeta ljubavi, a Jupiter planeta obilja, pa njihov ples na nebu predstavlja najljepši dar

Univerzuma.

U ovom periodu otvorite svoje srce za ljubav, praštanje i dobre emocije. Rijeka apsolutnog zadovoljstva počinje teći vašim životom i potpuno vas ispunjava osjećaj ljepote. Željeti

ćete se povezati s prirodom, životinjama, drugim ljudima.

Pod magijom portala Lavlja vrata u 2019. godini shvatit ćemo da živimo u svakome i da svatko živi u nama. To će nam dati posebnu snagu i mogućnost da se povežemo sa

sobom i cijelom kreacijom.

lovesensa.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori