U kolovozu/augustu imamo dva mlada Mjeseca, prvi će biti 01.08. u 05:12 h i naziva se još Crni Mjesec, a drugi će se pojaviti 30.08. Očekuju nas nevjerojatne prilike i otvaraju se vrata raznih mogućnosti, šansa da privučemo željene stvari od Univerzuma.

Lav je vladar vatrenog srca, zato ćete u ovom periodu doživjeti uspjeh samo ako stvarima pristupate iskrenog srca.

Ovaj mlad Mjesec donosi energiju obnavljanja i početak novog životnog ciklusa. Nakon lunarne pomrčine koja je unijela pometnju u naš život, mlad Mjesec vraća mir i stabilnost.

Vrijeme je za oporavak i novu energiju, pa će nam dolazak mladog Mjeseca pomoći da napravimo drugačije planove i nove životne poteze.

Očekuju nas nevjerojatne prilike i otvaraju se vrata raznih mogućnosti. Međutim, važno je da ne pretjerate i napravite drastične promjene jer smo još uvijek pod sjenom

retrogradnog Merkura.

Mlad Mjesec donosi šansu da privučemo željene stvari od Univerzuma. Naša duša se oporavlja od eklipse i retrogradnog Merkura, pa je 01.08. presudan za kreiranje novih želja.

Lunarna i solarna pomrčina otvorile su na duši neke stare rane, ponovo smo osjetili bol iz prošlosti, ali s mladim Mjesecom dolazi do iscjeljenja. Međutim, ta bol donijela je i neke

važne lekcije i sada znamo kako pristupiti procesu transformacije.

Savršen je trenutak da testirate svoje sposobnosti i prihvatite prilike koje život donosi. Važno je da budete strpljivi, opustite se, duboko dišete i dopustite da moćna energija

Univerzuma ispuni vašu dušu.

S obzirom da je ovaj mlad Mjesec u znaku Lava, imat ćemo liderske sposobnosti, ali i veliku odgovornost za svaki potez koji napravimo. Ne obazirite se na stavove okruženja, jer

Lavovska energija potiče da sami donesete odluku u kojem smjeru želite da ide vaša sudbina. Čak iako se plašite da ćete napraviti grešku, uradite onako kako vam intuicija šapuće.

Prihvatite svoju pravu prirodu, svoje talente i iskustva. Vjerujte intuiciji, svojim instinktima i uvijek vjerujte u sebe. Ovo je savršen period da izbacite negativnu energiju iz svog bića.

Iskoristite hrabrost Lava, “naoružajte” se dobrim vibracijama i odbacite negativnost.

Lav je vladar vatrenog srca, zato u ovom periodu srce ima prevlast nad umom. Doživjet ćete uspjeh samo ako stvarima pristupate iskrenog srca, punog vjere i ljubavi.

lovesensa.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori