Vreme je da jednom za svagda odbacimo mit u kome je single status veze sinonim za usamljenost i melanholiju. Mnogi ljudi jednostavno uživaju u svojoj slobodi i svoje single dane koriste za rad na sebi i stvaranje najlepših životnih uspomena.

Devica

Device su veoma ambiciozan znak i konstantno balansiraju između svojih planova i zaista uživaju u svojoj slobodi, jer ponekad jednostavno nemaju vremena za ljubav. Kada nemaju emotivnog partnera, koji zahteva njihovu pažnju, one mogu slobodno da se fokusiraju na svoje ciljeve i na taj način mogu da trijumfuju nad svojim uspesima.

Strelac

S obzirom na njihov slobodan, avanturistički duh, veza Strelčevima povremeno izgleda kao vrsta kazne. Oni su skloni zaljubljivanju, flertu i zabavi, ali vezivanje im teško pada, jer nisu spremni da menjaju svoj slobodoumni i avanturistički stil života.

Vodolija

Vodolije su same sebi dovoljne. One ne žele promene i nisu spremne na kompromis, zato ne žele dizbalans u svom svetu i životu, što je neminovnost, kada se u njihov život useli još neko.

Ribe

Iako su po prirodi nežne i romantične, Ribe ne volele posesivnosti prija im da s vremena na vreme utonu u svoj svet.

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori