Ali nakon nekoliko meseci zajedničkog života, shvatite da vas je to pretvorilo u nesrećnu i hronično nezadovoljnu osobu.

Ovan

Osobe rođene u ovom znaku imaju ego visok kao Ajfelova kula, tako da nema smisla pokušavati s njima raspravljati o bilo čemu. Čak i ako bi to moglo biti nešto u vezi sa emocijama, pretvorili biste ga u borbu i proglasili krvnu osvetu protiv vas na trenutak. Tako da mnogi nemaju strpljenja za njih.

Bik

Umeju da preteraju. Njihova ljubav, strast, intenzitet, sve je uvećano. Oh, i da, da ne zaboravim da su kao CIA. Jer oni apsolutno vole ispitivati ​​svoje partnere do te mere da bi njihov odnos mogao biti ugrožen.

Blizanci

Zaklinju se često da nikada ne bi mogle da rade loše stvari koje bi mogle da ugroze odnos. Bez obzira na činjenicu da ih njihove greške dovode uvek do raskida. Oni su samo slatkorečivo simpatični, a kada treba da se potrude njih nigde nema.

Rak

Imaće dosta situacija u danu, kada ćete se sa njima raspravljati, ako ste njihov ljubavnik ili njihova dadilja. Oni uvek imaju nešto da vas kritikuju, jer nikada nisu zadovoljni. Često od vas prave jadnička, prvih nekoliko puta, to je slatko. Ali nakon nekoliko meseci zajedničkog života, shvatite da vas je to pretvorilo u nesrećnu i hronično nezadovoljnu osobu.

Lav

Biti sa osobom rođenom u znaku Lava, je pravi izazov. Morate biti neverovatna slušatelj, poslušan i ćutljivko. Nećete uspeti da progovorite, niti da iznesete svoju ideju, jer Lavovi su uvek puni energije, najpametniji i njihove ideje su najbolje. Iako veruju da je to usluga koju vam daruju, vi ipak ne možete biti zadovoljni takvim partnerom.

Devica

Osobe rođene u ovom znaku su brutalno iskrene, do te mere da ih nije briga kako to utiče na druge. I ne razmišljaju kako bi to moglo uticati na vašu vezu. Nikad se ne mogu osloboditi svoje iskrenosti, čak iako bi bili svesni da to loše utiče na njihov život. Iako je to divna osobina koju treba imati, ona ume da kvari vezu i ruši odnos.

Vaga

Oni mogu biti dobri poslovni ljudi, ali im je mana jer iz svakog odnosa žele da izvuku korist. To drugoj strani može dosta da smeta, čini im se da se sve pretvara u koristoljublje. Tako da Vage ustvari često dovedu odnos do toga da se izgube emocije. A hladnoća nikome ne prija.

Škorpija

Biti u vezi s njima je prava drama. Jedan pogrešan potez, i vaš odnos se pretvara u pakao, kontrolu, manipulisanje i ekstrem. Ne verujte im nikada sto posto, bez obzira na to koliko detaljno iskazuju svoju ljubav prema vama.

Strelac

Kada započnete vezu sa Strelcem ubeđeni ste da boljeg partnera niste mogli da nađete. Sve je glatko, zanimljivo i živite avanturu. Ali kada se Strelac zasiti svega i počne da mu bude dosadno, tada počinje da vas psihički maltretira. I oni će se uvek setiti svoje prethodne ljubavi ubeđujući sebe da je baš taj bivši bio najbolji.

Jarac

Morate klještima da im izvlačite reči, poneki Jarlevi svojim partnerima nikada ne izjave ljubav. Njihov hladan stav čini to da se sa njima osećate kao stranac u vezi. Uvek imaju mnogo važnog posla i prioriteta, od kojih očigledno vi niste toga deo. Vodolija Oni su pravi prijatelji, ali za emotivnog partnera...neka hvala. Trebaće vam debeli živci da ukrotite osobu rođenu u znaku

Škorpije

Pa ni ona ne zna šta hoće, a vama će da dosadi da pogađate i da živite život pun stresova i nesigurnosti. Ako ste spremni da ga pustite da živi kako on hoće, tek tada ćete imati savršen odnos sa njim.

Riba

Osobe rođene u ovom znaku se osećaju kao riba bez vode kad se suoče s situacijom koja bi mogla biti potencijalno opasna. Ribe se uvek i za sve oslanjaju na partnera. Ako ste spremni da ga dižete svaki put kad padne, onda je on pravi partner za vas.

superžena.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori