Ovakva pozicija osobi daje lep osmeh i šarm. Lako se prilagođavaju različitim okolnostima, a najviše vole pažnju koju glasno traže.

Bik
Bik je privlačan zbog nekoliko karakteristika. Na prvom mestu lako se predaju uživanju i na njima se to vidi. Uz to nije im problem da kažu šta žele i na koji način to žele, što je dodatno privlačno.
Podznak Bik krase lepe obline, punije usne i lepe oči, što je svakako primamljivo onima koji cene ove fizičke karakteristike. Takođe, vole stabilnost i planiranje.

Jedna od mana ovog podznaka je inertnost zbog koje su nekada uskraćeni za neke uspehe i zarade.

Lav
Kao i Sunce u Lavu tako i podznak dominira gde god da se nađe. Duhovitost i šarm ne mogu da zafale ovom podznaku, a ni izgled nije neupadljiv.
Bujna kosa, izražene oči i negovan ten je nešto po čemu će svi da ih zapaze. Izuzetno  su dominantne ličnosti koje lako osvajaju.
Podznak Lav ima topao zagrljaj i za njih ne postoji reč NE.

Najveća manja im je lenjost.

Vaga
Podznak u Vagi krasi osobe koje su izuzetno lepe, pravilnih crta lica i nežne kože. Imaju sjajnu kosu i uvek sređene nokte, pa važe za jedna od najpedantnijih podznaka. Ovakva pozicija osobi daje lep osmeh i šarm. Lako se prilagođavaju različitim okolnostima, a najviše vole pažnju koju glasno traže.
Vole umetnost i zabavu, a ujedno su i blage naravi.

Najveća mana im je površnost.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori