Kada vole, slepi su i tu nema pomoći sve dok njih partner ili partnerka ne ostavi. Podnose neverovatne žrtve i u stanju su mnogo da „žmure“.

Rak
Pošto žive da bi udovoljili partnerima, uopšte ne čudi što su upali u ovu grupu. Istina, nakon otkrivene prevare neće prestati da nabijaju na nos partneru ili partnerki, ali neće otići. Smatraju da su uvek potrebni i da bez njih ne može da se funkcioniše. Istina je da oni na neki mazohistički način uživaju u mogućnosti da zvocaju i drame kako bi stalno privlačili pažnju.

Vaga
Kod Vaga je uvek klackalica, ali da će preći preko prevare, hoće. Jednostavno, to za njih i nije neki problem, bitno da su njih dvoje lep par. Ono što se dešava unutar veze ili braka niko neće saznati jer to i nije neko dešavanje, pre mala nezgoda koja će proći ako se o tome ne priča. Nikada.

Ribe
Možda bi trebalo staviti Ribe na prvo mesto kada je praštanje u pitanju. Ne što će preći preko jedne prevare, nego će preći i preko dve, tri, beskonačno. Kada vole, slepi su i tu nema pomoći sve dok njih partner ili partnerka ne ostavi. Podnose neverovatne žrtve i u stanju su mnogo da „žmure“.

atma.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori