Sada je dobro slijediti svoje strasti. Slušati govor svog srca. Probuditi unutarnje dijete u sebi. Možda je ovo vrijeme kada dobro krenuti u strastveniju potragu za onim što nas istinski puni. Možda ne bi bilo loše izaći iz zone usamljenosti i pokušati pronaći nekog za ljubav.

Merkur ulazi u znak Lava i ostat će u tim vatrenim prostorijama sve do 29. kolovoza, s tim da će se 19. srpnja vratiti privremeno u znak Raka zbog retrogradnog kretanja.

Merkur u Lavu voli da ga se čuje, dominantan je u razgovoru, često duhovit. S ovim Merkurom tražimo intelektualnu kompatibilnost u ljubavi, osobu s kojom možemo podijeliti svoje misli i osjećaje, s kojom se možemo od srca nasmijati i dobro zabaviti.

Sve se više želimo odmaknuti od posla, obaveza, više uživati, zavoditi, igrati se, putovati, provoditi. Činiti ono što nam srce želi.

Ego može ometati zdravu komunikaciju. Osjetljiviji smo na kritiku.

Tragamo za komplimentima, divljenjem, za nekim tko će razumjeti potrebe našeg srca.

Riječi mogu biti jako zavodljive, tople, srčane, velikodušne.

No ponekad i okrutne.

Sada je dobro slijediti svoje strasti.

Slušati govor svog srca.

Probuditi unutarnje dijete u sebi.

Možda je ovo vrijeme kada dobro krenuti u strastveniju potragu za onim što nas istinski puni. Možda ne bi bilo loše izaći iz zone usamljenosti i pokušati pronaći nekog za ljubav.

No imajte na umu da će ovaj Merkur relativno brzo ‘zaretrograditi’ (krenuti unatrag), već 7. srpnja, tako da će njegove prave kvalitete doći do izražaja tek do 11. do 29. kolovoza.

sensaklub.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori