Posao, ljubav, društveni život, lični razvoj, sve su to područja, na kojima pripadnici ova 3 horoskopska znaka briljiraju, ali i na samu pomisao na brak, oni se jednostavno zbune i uplaše, jer nisu sigurni koliko su spremni na tako važan korak, koji sa sobom nosi i odrednicu zauvek, koja njima zvuči zaista zastrašujuće.

Bik

Bikovi su pre svega karijeristi i zaista nisu spremni da žrtvuju svoje ambicije, zbog bilo koga. Ako njih pitate, brak nije neophodan, jer nekoga možeš voleti i bez papira koji služi samo da sputa slobodu pojedinca.

Blizanci

Blizancima je zaista teško i da pomisle da bi njihova sloboda i nesputana priroda, mogle da budu ograničene i to ne na neko vreme, već na zauvek. Ne mogu da prihvate činjenicu da pripadaju nekome, jer uživaju u sopstvenoj slobodi i samo sebi polažu račune.

Škorpija

Škorpije su poznate kao vrlo egocentrične i sebične osobe, kojima i sama pomisao da podele nešto lično deluje zastrašujuće. One ne umeju konstantno da dele svoje vreme sa nekim, jer povremeno imaju potrebu da se povuku u svoju samoću i razmisle o sebi i životu na miru. Ako primete da im uzurpirate intimni prostor, neretko postaju agresivne.

sensaklub.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori