Nadglašavanje u bilo kojoj vrsti interakcije ga opako iritira i podstiče da se svađa. Ne zaboravite da je potkovan sa informacijama na svaku temu i lako možete da izgubite.

Ovan
Ovan preburno reaguje na bilo koju primedbu gde mu se sugeriše da nije u pravu, ali najgore što možete učiniti jeste da mu kažete da se smiri. Ne želite da saznate šta se dešava posle toga. 

Bik
Retko kada će da reaguju burno, pa čak i u svađi ali zbog jednog poteza će biti izbačen iz takta. Otkažite neki dogovor u zadnji čas i završili ste sa poverenjem, dok je bes jednog Bika tada na vrhuncu.

Blizanac
Teško šta će da ga iznervira kao da pričate i raspravljate se u isto vreme sa njim. Nadglašavanje u bilo kojoj vrsti interakcije ga opako iritira i podstiče da se svađa. Ne zaboravite da je potkovan sa informacijama na svaku temu i lako možete da izgubite.

Rak
Ukoliko ste željni dugog i bolnog zvocanja  kao i večnog prebacivanja recite Rakuda je ćudljiv i da deluje nezadovoljno. Budite sigurni da  ćete upasti u svađu i biti sigurno optuženi kao glavni krivac. 

Lav
Jednostavno je, ignorište ga. Ponašajte se kao da je nevidljiv i imate njegovu pažnju, vrlo moguće negativnu. Budite sigurni da ćete dobiti svaki put opomenu ako uradite isto. 

Devica
Razgovarajte sa njim kao da nema pojma o životu, skoro kao da je dete. Objašnjavajte mu sve pojedinosti nekoliko puta i eto nervoze koja Devicu baca u svađu sa vama. 


Vaga
Ako ste željni tog retkog momenta koju uključuje  besnu Vagu i svađu koju ne može da izbegne onda samo uradite jedno: shvatite ih zdravo za gotovo,  onako kao da su podrazumevajući faktor. 

Škorpija
Moguće da postoji poveća lista izazivača za Škorpiju. Međutim, jedno je sigurno, optužbom da laže pokrećete sigurnu raspravu u kojoj je pitanje da li će biti pobednika, a najverovatnije je da će biti dva gubitnika. 

Strelac
Strelac lako ne odgovori na poruku, ali ako vi to uradite kreće napad. Prvo jedna pa druga poruka, pa onda i napad. Ukoliko želite  žestoku raspravu i nekoga ko će vam držati moralne pridike, samo ostavite seen. 

Jarac
Zasigurno izazivate haos ovom  rečenicom „preterane su ti reakcije, ne znam zašto se nerviraš“. Ako ste rešeni da izgurate do kraja ovo opremite se argumentima koji imaju samo i isključivo racionalno objašnjenje. 

Vodolija
Počnite rečenicu sa „Moraš“ pa onda iznesite šta želite i nametnite to kao svoje rešenje i nešto što želite da Vodoija uradi. Zagarntovan vam je sad ruge strane bes, nervoza i budite sigurni da to neće uraditi. 

Ribe
Najgora rečenica koju možete da uputite ovom znaku je „sluđen si, evo pomoći ću ti“ i onda krenite u tipično držanje predavanja. Nećete dobiti besnu reakciju već će se okrenuti i otići pod izgovorom da je umoran i da nije u stanju da se bori sa vama.

superžena.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori