Spoj sledećih horoskopskih znakova daju parove koji mogu da opstanu. Svaki znak ima svoj idealan par. Među njima se lako bude emocije i strasti. Pronađite se.

Ovan

Vodolija: Ovo je jedan od najjačih odnosa. Oboje vole avanturu, srećan život i nova iskustva.  Uživaćete u upoznavanju novih stvari.

Bik

Lav: Oni zajedno prave jaku kombinaciju. Oboje su verni i odani. Lav uživa u pohvalama od svog partnera.

Blizanac

Strelac: Oni su par koji zajedno može da postigne mnogo. Oni su idealisti i imaju sve što im je potrebno kako bi postigli svoje ciljeve.

Rak

Devica: Ova dva znaka kada se spoje mogu napraviti čaroban odnos! Oni uvek međusobno znaju što njihov partner želi. Osećaju su intuitivno i žive život kao srodne duše.

Lav

Jarac: Njih dvoje imaju velike suprotnosti u svojim karakterima ali lako mogu da pronađu balans i da uživaj​​u zajedno. Lav voli da priča o sebi, a jarac voli da ćuti i da podržava partnera.

Devica

Škorpija: Ova dva znaka su kao romantična komedija. Devica ume da bude stidljiva I da deluje hladno dok Škorpija napadno pokazuje svoju strast. Oni imaju vezu koja može trajati zauvek.

Vaga

Blizanac: Ovaj par se razume intelektualno i dele iste ideje. Možda se neće uvek složiti, ali složiće se kada su velike stvari u pitanju.

Škorpija

Lav: Ovo je veseo i zanimljiv par. Oboje vole kreativnost i inteligenciju. Poseduju jake energije koje kada se spoje stvaraju velika dela, a u ljubavi vole strastveno i posesivno.

Strelac

Ribe: Kada su zajedno, oni su topao i miran par. Oni vole da provode vreme zajedno, pokazuju ljubav jedno drugome i nikada se ne osećaju zapostavljeno.

Jarac

Bik: To su dve ambiciozne osobe koje mogu ići daleko.  Samo trebate biti otvoreni i iskreni i veza će biti jača nego ikad.

Vodolija

Bik: Vodolija je nervozna u ljubavi pa će joj Bik pokazati da ljubav i nežnost postoje. Osoba rođena u znaku Bika samo treba biti otvorena i iskrena i veza će biti jača nego ikad.

Riba

Rak: Ovo je najromantičniji par od svih. Kada se sretnu, oni će se odmah zaljubiti jedno u drugo. Dokle god ste otvoreni, romantični i iskreni, živećete zajedno u svojoj bajci i u nekom svom svetu.

mediapress.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori