Povređenu sujetu i ego leči forsiranjem svega u čemu je odličan, traži pažnju i aplauz gde god bio. 

Ovan
Reaguje burno, u stanju je i da se posvađa i da pokaže kako je ipak vredan izbora. Nakon odbijanja traži mesto ge će da se pokaže kao najbolji makar to bila veza na jednu noć.

Bik
Povlači se u sebe i često poseže za hranom i slatkišima. Stvara jaku komfornu zonu iz koje ne izlazi mnogo dugo. 

Blizanci
Razočarenje traje jedan minut, nastavlja dalje kao da se nije ni desilo jer uvek ima neku rezervu ili tri. Utehu traži u instant flertu sa nekom „rezervom“.

Rak
Plače danima. Nadrndan je i zvoca svima za sitnice, oseća se kao žrtva i priča prijateljima kako je povređen najstrašnije. 

Lav
Ne da ga pogađa, nego ne može da veruje da je on tako savršen i ulickan odbijen. Povređenu sujetu i ego leči forsiranjem svega u čemu je odličan, traži pažnju i aplauz gde god bio. 

Devica
Analizira svaku izgovorenu reč do ludila. Dok „preboljeva“ odbijanje upada u brigu i anksioznost jer šta ako stvarno nije savršen?

Vaga
Koje odbijanje? Taj ima tri flerta dnevno, ne može ni da primeti da je odbijen. Ukoliko je ipak povređen onda utehu traži u instant novoj vezi koja i nije najbolji izbor za njega. 

Škorpija
Sprema osvetu i osmatra dugo osobu koja ga je odbila dok neko drugi ne probudi interesovanje. Sve proživljava burno u sebi i niko ne zna šta se sa njim dešava. 

Strelac
Njemu i nije toliko problem odbijanje, jer sve je avantura. Međutim, ako mu se osoba baš dopala pokušava na sve moguće načine da joj opet privuče pažnju. 

Jarac
Ćuti i ne progovara. U samoći „liže rane“ dok poslom odvraća sebi pažnju i tako se  osnažuje na nove poduhvate. 

Vodolija
Iz njegove perspektive i ne očekuje da bude prihvaćen, odbijanje je nešto uobičajeno. Dok se oporavlja povlači se u sebe i ne komunicira previše. 

Ribe
Pije i dr**ira se. Piše pesme i objašnjava svima kako mora da se žrtvuje za neke više ciljeve.

superžena.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori