Društveni život i druženje sada ulaze u prvi plan, a neke nove ideje vezane za zabavu i opuštanje neće izostati.

Sunce je sa Merkurom danas ušlo u znak Bliazanaca što značid a nas očekuje jedan malo dimaničniji i ubrzaniji period.

Znak Blizanca nosi u sebi dečju, razigranu energiju kojoj je prioritet racio, logika, razmišlajnje i praktičnost. Imaćemo priliku da neke probleme razrešimo razgovorom i to putem nekoliko njih.

Društveni život i druženje sada ulaze u prvi plan, a neke nove ideje vezane za zabavu i opuštanje neće izostati.

Blizanac je znak pokreta i igre pa ćemo imati prilike da se „poigramo“ ili „zaigramo“ na nekom polju.

Ovan
Dobijate veliku kolikčinu energije da započente neke pregovore ili „opopravite“ neku narušenu komunikaciju. Moguća su kraća putovanja, najviše zbog zabave i uživanja.

Bik
Bacate se na konačno palniranje finansijskih troškova. Imaćete nekoliko izvora prihoda iz kojih ćete moći da crpite novac za ove planirane akcije.

Blizanci
Nećete zatvarati usta, a ni vaditi telefon iz ruku.  Pozivi za izlaske i zabavu neće zafaliti, a tokom ovog period ćete imati priliku da pokažete svoje najbolje osobine.

Rak
Imaćete priliku da otkrijete svoje strahove i i da ih jasno iskažete. Pripazite na zdravlje, specijalno šake, ramena i disjane organe.

Lav
Udvostručiće vam se broj izlazaka i ljudi koje ćete upoznati. Pružite priliku sebi da flertujete bez obaveza.

Devica
Započećete pregovore ili ćete dobiti ideju o novim poslovima. Najveću energiju ćete utrošiti u polje karijere.

Vaga
Nove prilike i šanse za neke poslove kao i putovanja će biti izražene u ovom periodu. relizaciju tih planova očekujte tek kasnije.

Škrorpija
Do vas će stizati dosta različitih informacija koje će se većinski ticati novca i dugova. Moguće su neke udružene kupovine sa partnerom.

Strelac
Nova veza ili veze mogu da se dese tokom boravka ove dve planete u znaku Bliazanaca. Oni koji su u stabilnijim odnosima sada moraju da porazgovaraju o odnosu i očekivanjima.

Jarac
Pruža vam se prilika da rešite loše odnose na poslu kao i neke zdravstvene probleme. Slobodno pristupite racionalno, ovaj tranzit to i podržava.

Vodolija
Podići će vam se samopouzdanje, pa ćete  moći da uživate u svim oblicima zabave. Zauzeti će početi da razgovaraju na nekom višem nivou sa partnerom, dok slobodne

očekuje mnogo zabave i flerta.

Ribe
Otvoriće se nekoliko mogućosti da rešite neke porodične probleme, najpre kroz otvoren razgovor. Očekujte goste, specijlno one sa puta.

novosti.rs

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori