Želećete da unapred pripremite odgovarajući plan i program pomoću kojeg biste mogli lakše da realizujete svoje ciljeve.

Ovan 21.3.- 20.4.

Tokom većeg dela dana osećaćete se bezbrižno i opušteno. Sa druge strane, nećete moći da se pohvalite obiljem fizičke energije.

Slobodni danas neće imati želju da se trude oko bilo koga u nameri da mu skrenu pažnju na sebe. Zauzeti će se lepo slagati sa voljenom osobom.

Kada je posao u pitanju, vaše ideje se za sada samo u teoriji čine dobrim. U praksi, u ovom momentu, retko koja od njih bi vam obezbedila željene rezultate.


Bik 21.4.-21.5.

Imaćete mnogo toga na umu. Tražićete način da se distancirate od drugih kako biste bili na miru sa svojim mislima.

Ako ste u vezi, partner neće biti siguran kako treba da se postavi prema vama. Slobodni se neće ustručavati da se posluže manipulacijom kako bi zaveli osobu koja im se dopada.

Trenutno vas interesuje samo novac i, uopšte, isplativost posla koji radite, a razlog za vaše eventualno nezadovoljstvo leži u vašim previsokim očekivanjima.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Trudite se da današnji dan ne provedete sami i izlovani od spoljnih dešavanja. Okrenite se članovima porodice, bliskim osobama, ili emotivnom partneru.

Ako ste slobodni, iskoristite ovaj dan za druženje i ćaskanje sa prijateljima. Zauzeti bi itekako mogli da živaju u društvu voljene osobe ukoliko ne budu isuviše pasivni.

Pokušaćete da ne razmišljate o poslu i brojnim dužnostima koje vam predstoje. Možda će vas mučiti neki loš predosećaj koji će podsticati vašu nesigurnost i napetost.


Rak 22.6. - 22.7.

Najpre ćete pokušati da se opustite i odmarate, međutim, ubrzo ćete shvatiti da vam pasivnost ne prija. Ispunjavanje obaveza će vam pasti lakše nego obično.

Ljubav i emotivna pitanja uopšte vam neće biti preokupacija. Ako ste u vezi, moguće je da se vašem partneru ne bude svideo način na koji ćete se ophoditi prema njemu.

Danas ćete puno razmišljati o poslu. Želećete da unapred pripremite odgovarajući plan i program pomoću kojeg biste mogli lakše da realizujete svoje ciljeve.


Lav 23.7.- 22.8.

Uživaćete u ovom danu. Od prepodnevnih sati pa sve do večeri, pratiće vas lepo raspoloženje, a svoju radost ćete imati i s kim da podelite.

Ako ste slobodni, opredelićete se za druženje sa prijateljima. Zauzeti među vama osećaće se ispunjeno, bezbrižno i vrlo zaljubljeno.

Danas nećete biti toliko ambiciozni i “gladni” uspeha, koliko će vam biti važno da posao koji radite bude mesto na kojem ćete moći da razvijate svoje kreativne potencijale.


Devica 23.8. - 22.9.

Ovaj dan ćete iskoristiti za kvalitetno provođenje vremena sa porodicom i bliskim prijateljima. Ljubavi i topline vam neće nedostajati.

Ako ste slobodni, na momenat se možete osetiti usamljeno, ali ćete ipak naći način kako da sebi popravite raspoloženje. Zauzeti će imati vrlo skladan odnos sa partnerom.

Trudićete se da izvučete najbolje iz svog poslovnog iskustva kako biste se sa punim samopouzdanjem i sigurnošću u sopstveni kvalitet suočili sa novim izazovima.

Vaga 23.9. - 22.10.

Danas ćete želeti da nadoknadite propušteno kada je vaš društveni život u pitanju i u skladu sa tim posvetićete se prijateljima.

Ako ste u vezi, sa partnerom ćete povesti važne i korisne razgovore. Slobodni se neće preterano zanimati za eventualne ljubavne prilike.

Možete imati utisak da je previše odgovornosti na vama. Ipak, osmislićete brz i jednostavan način da ispunite svoja poslovna zaduženja.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Današnji dan iskoristićete za odmor i lenčarenje. Zaboravićete na obaveze i sve dosadne stvari koje vas čekaju u narednim danima.

Oni koji su u vezi, moći će da se pohvale vrlo harmoničnom i opuštenom atmosferom u ljubavnom odnosu. Slobodni će rado prihvatiti nečije uporno udvaranje.

Sa finansijske strane bićete prilično zadovoljni, međutim, imaćete utisak da vam polako ponestaje energije da se nosite sa poslovnim izazovima.


Strelac 21.11.- 21.12.

Bićete vrlo neodlučni i skloni donošenju odluka posredstvom tuđeg uticaja. Pokušajte da se opustite i ne brinete mnogo unapred.

Slobodni će se svim silama truditi da ostave pozitivan utisak na svoju simpatiju, ali je moguće da u tome malo i preteraju. Zauzeti će uživati u partnerovoj pažnji.

Iz nekog razloga, činiće vam se da niste dovoljno iskusni da biste predstojeće poslovne zadatke izvršili onako kako se od vas očekuje.


Jarac 22.12.- 19.1.

Na okolinu ćete ostavljati utisak osobe kojoj niko nije potreban, što danas u izvesnoj meri i neće biti tako daleko od istine.

Slobodni će donekle osećati potrebu za emotivnom bliskošću, ali neće biti spremni da se posvete tom aspektu svog života. Zauzeti se neće najbolje razumeti sa partnerom.

Umesto da se skoncentrišete na ono što je do vas i što samo od vašeg truda i rada zavisi, vi ćete mnogo više razmišljati o dometima svoje konkurencije u poslu.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Trudićete se da udovoljite i sebi i drugima, ali to neće biti tako lak zadatak. Umesto da rasipate svoju energiju na sve strane, usredsredite se na ono do čega vam je najviše stalo.

Ako ste u vezi, prihvatite neke partnerovo predloge. Nećete pogrešiti. Slobodni mogu imati i više od jedne simpatije, ali i više od jednog udvarača.

Bićete zadovoljni trenutnim razvojem događaja na poslovnoj sceni. Ipak, nećete odustati od nekih svojih grandioznih planova za dalje.


Ribe 20.2.- 20.3.

Danas će se okolini vaši stavovi učiniti isuviše krutim i strogim. Zapravo, u komunikaciji će vam nedostajati doza taktičnosti i diplomatije.

Slobodni će ostavljati utisak nekog ko voli da dominira, što im neće doneti naročit uspeh na ljubavnom planu. Zauzeti treba da izbegavaju razgovore na ozbiljne teme.

Bićete snažno motivisani i usredsređeni na postizanje najvećih rezultata na poslu. Sa druge strane, vaše želje i mogućnosti neće biti u potpunosti usklađeni.

sensaklub.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori