Ako je zdravo voljeti sebe, kod nekih horoskopskih znakova ta ljubav je malo izraženija nego kod drugih.

Od 12 znakova zodijaka tri se izdvajaju kao najveći narcisi koji obično nisu u stanju da vole nikoga više od sebe. Evo o kojim je znakovima riječ:

Ovan

Pripadnici ovog znaka obično sebe smatraju najpametnijima, najposebnijima i generalno boljim od ostalih u svemu. Zato baš i nisu omiljeni u društvu i obično imaju malo bliskih prijatelja, a njihova izražena narcisoidnost koči ih i u pronalasku ljubavi.

Vaga

Vage se smatraju jednim od najpovršnijih znakova zodijaka. Osobe rođene u ovom znaku obično vole lijepe stvari i lijepe ljude, a trude se i same da budu najljepše što mogu. Uživaju u pohvalama drugih i komplimentima jer obožavaju da budu u centru pažnje, a kada nisu, potrudiće se da budu. U stanju su da hvale sami sebe i pričaju o svojim postignućima.

Lav

Vatreni Lavovi poznati su po svojoj egocentričnosti, koju uglavnom uopšte i ne skrivaju. Oni se vrlo javno i vrlo iskreno dive sami sebi jer zaista vjeruju da su od drugih bolji u svemu. Ali iako za sebe vole da misle da su omiljeni u društvu, istina je najčešće suprotna jer rijetki mogu da se nose s njihovim egom.

index.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori