Njima su novac i uspeh najbitniji, pa ako nešto od ta dva škripi, nema im pomoći, crne misli ih obuzimaju i teško ostavljaju na miru.

Rak
Pošto previše brinu, Rakovi gledaju kroz crne naočare u svakoj situaciji. Ovo se najviše odnosi na njihove najbliže i na osobe do kojim im je stalo. Ne mogu da se opuste, čak i kada je sve u redu, a uvek su spremni da nagađaju šta loše može da se desi.

Devica
Sve Device su rođene sa perfekcionističkim mislima, pa tako gledaju i na život. Ukoliko nije po njihovim standardima dovoljno dobro, neće biti zadovoljni i samo će ići u negativnost. Ne očekujte od njih komplimente jer nisu u stanju da vide celokupnu sliku.

Škorpija
Škorpije imaju tu specifičnu negativnost u sebi. Nisu uvek negativni, već samo u slučajevima kada gube kontrolu nad situacijom ili osobom. Kada uđu u „mrak“ koji sami isprojektuju, jedva se vade iz njega.

Jarac
Jarčevi upadaju u zamku negativnosti u momentima kada nemaju novac, status ili mogućnost za neki uspeh. Njima su novac i uspeh najbitniji, pa ako nešto od ta dva škripi, nema im pomoći, crne misli ih obuzimaju i teško ostavljaju na miru.

lovesensa.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori