Mars je vladar Ovna, a suvladar je Škorpije. Njegovo putovanje kroz prirodno četvrto polje i znak Raka obeležiće period nestabilnosti na globalnom planu, a problema će posebno biti na Balkanu zbog Marsove opozicije prema Saturnu i Plutonu u znaku Jarca. 

Ovan 21.3.- 20.4.

Pošto ćete u prvom delu dana biti dosta aktivni, kao i produktivni, u večernjim satima ćete poželeti da se zasluženo odmorite, opustite i zabavite.

Slobodni mogu osetiti emotivnu prazninu. Oni koji su u dugim vezama uživaće u ljubavnoj harmoniji, dok će oni u kraćim želeti da ostvare veću bliskost sa partnerom.

Značilo bi vam da uz sebe imate osobu od poverenja na koju biste mogli da se oslonite, mada vam neće biti problem da samostalno obavite veći deo posla.

Bik 21.4.-21.5.

Vaše raspoloženje biće dosta promenljivo, što će se odraziti na sve što budete radili u toku današnjeg dana. Ipak, moći ćete da računate na neke srećne okolnosti.

Ako ste u vezi, sa partnerom ćete imati pretežno skladan odnos. Slobodni će se truditi da privuku pažnju svoje okoline, u čemu će u velikoj meri uspeti.

Danas se nećete pokazati naročito vrednim i posvećenim radnikom, mada bi rutinski poslovi mogli da vam idu od ruke, pogotovu u prepodnevnim satima.

Blizanci 22.5.- 21.6.

Mišljenje drugih, a naročito osoba koje su vam bliske, biće vam veoma važno. Nastojaćete da udovoljite i sebi i svima ostalima, što vam može oduzeti puno energije.

Slobodni će biti dopadljivi, što im može obezbediti uspeh na ljubavnom planu. Zauzeti će poklanjati puno pažnje partneru i provesti lep dan u njegovom društvu.

U poslu ćete se u velikoj meri oslanjati na pređašnje iskustvo, što će vam pomoći da sa lakoćom obavite zadatke koji se u početku mogu činiti isuviše komplikovanim.

Rak 22.6. - 22.7.

Danas vas gužva i mnogobrojni kontakti mogu dosta iscrpeti. Svoje slobodno vreme želećete da provedete sami, u potpunom miru i tišini.

Slobodni bi mogli da uđu u neobavezan flert sa kolegom sa posla. Zauzeti neće imati problema na emotivnom planu, iako će ovaj dan posvetiti sebi, a ne partneru.

Bićete zadovoljni svojim učinkom na radnom mestu. Ubrzaćete tempo, pa ćete stići da obavite i one stvari koje vam nisu bile u planu za danas.

Lav 23.7.- 22.8.

U prvom delu dana bićete pomalo lenji i spori. Kako sati budu odmicali, aktiviraćete se i postaviti odgovorno prema svojim obavezama i dužnostima.

Slobodni će biti komunikativni i pristupačni, što im može obezbediti uspeh na emotivnom planu. Zauzeti će se sporazumeti sa partnerom oko nekih bitnih stvari.

Brinućete o finansijama, mada je vrlo moguće da situacija nije toliko nepovoljna koliko se vama čini. Usredsredite se na ono što znate da samo od vas zavisi.

Devica 23.8. - 22.9.

Moguće je da ćete se vraćati u prošlost, preispitivati svoje postupke, tražiti greške i propuste, a sve u želji da ubuduće budete bolji.

Slobodni neće biti sigurni šta je to što bi ih trenutno najviše usrećilo na emotivnom planu. Zauzeti će se za rešavanje nekog ličnog problema obratiti partneru za pomoć.

Imaćete relativno uspešan dan na poslu, mada vi sami nećete biti naročito zadovoljni postignutim. Danas možete očekivati i poboljšanje na finansijskom planu.

Vaga 23.9. - 22.10.

Danas ćete biti veoma kreativni i maštoviti, međutim, tek u večernjim satima ćete biti raspoloženi da podelite svoja razmišljanja sa drugima.

Bićete naklonjeni romantici. Očekuje vas lepa atmosfera u emotivnom odnosu. Slobodni će biti privučeni jednom osobom za koju će posumnjati da je zauzeta.

Naići ćete na neki problem koji nećete znati sami da rešite, što će vas zabrinuti. Ipak, neko iz vašeg poslovnog okruženja biće voljan da vam pomogne.

Škorpija 23.10.- 22.11.

Poželećete da se osamite i posvetite sebi i svom unutrašnjem svetu. Mogu vam se vratiti neke stare želje i potrebe na koje ste sticajem okolnosti zaboravili.

Slobodne će intrigirati osoba sa kojom bi emotivna veza bila problematična, ili čak nemoguća. Zauzeti će biti strastveni i sa partnerom uživati u intimnim trenucima.

Imaćete dosta sreće. Danas će drugi raditi posao za vas, te nećete imati štete od toga što ćete biti zaboravni, zbunjeni i dekoncentrisani.

Strelac 21.11.- 21.12.

Bićete druželjubivi, ali i proračunati kada su međuljudski odnosi u pitanju. Moguće je da ćete se povezati sa ljudima od kojih možete imati neku vrstu lične koristi.

Zauzeti će biti pomalo egocentrični, što im može napraviti problem u odnosu sa partnerom. Slobodni će se truditi da šarmiraju sve oko sebe.

Vaše mišljenje će se danas posebno ceniti, tako da, ukoliko imate nešto važno na umu, ne ustručavajte se da to podelite sa svojim saradnicima.

Jarac 22.12.- 19.1.

Vaše znanje, obrazovanje i mentalne sposobnosti danas će doći do punog izražaja, što će vam, pre svega, obezbediti uspeh na profesionalnom planu.

Ako ste u vezi, sa partnerom ćete voditi razgovore intelektualne prirode, na obostrano zadovoljstvo. Slobodni će naći način da uživaju u trenutnom emotivnom statusu.

Vaši stavovi i uvidi oduševiće vaše saradnike. Ukoliko radite samostalno, sigurno je da ćete doći na sjajnu ideju kako da unapredite svoj biznis.

Vodolija 20.1.- 19.2.

Trudićete se da održite balans između poslovnog i privatnog aspekta života, ali ćete u isto vreme bežati od svih “suvišnih” odgovornosti.

Ako ste u vezi, večernje sate ćete provesti u partnerovom društvu. Bićete romantičniji nego inače. Slobodne može zaintrigirati neko ko je vrlo inteligentan i obrazovan.

Vaše poslovne zamisli verovatno neće biti u skladu sa finansijskim kapacitetima firme u kojoj radite. Ipak, bićete spremni na neko kompromisno rešenje.

Ribe 20.2.- 20.3.

Faliće vam doza objektivnosti, međutim, to vas neće sprečiti da se uspešno izborite sa nekim stvarima praktične prirode. Lepo ćete iskoristiti svoje slobodno vreme.

Oni koji su u vezi biće izuzetno strastveni i romantični i mogu se nadati lepom razvoju događaja na emotivnom planu. Slobodni se vrlo lako mogu zaljubiti.

Vaš kreativan pristup radu može vam doneti više koristi nego što bi se očekivalo. Pored toga, mnogi od vas biće u prilici da unaprede stanje svojih finansija.

novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori