Nekome je važan novac, nekome ljubav, neko bi samo da putuje. S druge strane, neko brine previše o drugima i želi da usreći bliske ljude.

Evo šta kaže horoskop, šta Vam je potrebno da biste bili srećni…

 Nekome je važan novac, nekome ljubav, neko bi samo da putuje. S druge strane, neko brine previše o drugima i želi da usreći bliske ljude.

Evo šta kaže horoskop, šta Vas usrećuje prema Vašem horoskopskom znaku.

Ovan

Volite nove avanture sa partnerom pa nekad možete postati čak i zavisni od seksualnih poduhvata. Volite da probate nove stvari, da idete na nova putovanja i drži Vas uzbuđenje i želja za novim iskustvima.

Bik

Vi ste senzualni ljubavnik. Bitno je da je uključeno čulo dodira i ukusa. Fizičko zadovoljstvo Vam je na prvom mestu i ako Vas partner ne zadovolji, ništa ne pomaže. Razbudićete strasti tako što ćete sa partnerom istraživati erogene zone i to će biti sasvim dovoljno da budete srećni. Ipak, i dobra večera bi mogla biti od pomoći.

Blizanci

Vi ste radoznali i želite da razmenjujete ideje sa drugima. To Vas mentalno stimuliše i želite da čujete drugačije mišljenje od svog. Zato ste jako srećni kada upoznajete nove ljude. Inspirisani ste drugima da doživite neka zabavna iskustva i da iskoristite sve što život može da ponudi.

Rak

Veoma ste osetljivi i trudite se da održite porodičnu tradiciju. Vama su najbitnija deca. Kada ih pogledate, vidite ceo svet pred sobom. Ne možete da zamislite da radite bilo šta osim da brinete o svojoj porodici, to Vas najviše usrećuje. Ako nemate decu, onda je porodica na prvom mestu, bez premca.

Lav

Skupe stvari privlače pažnju drugih ljudi. Kada neko vidi nešto lepo, teško je da se ne divi tome - zato uživate u tome da blistate u svakom trenutku. Volite moderne stvari, ali i skupe. Uzbuđeni ste kada se obučete u skupe stvari i kada idete na skupa mesta, to Vas usrećuje. Ponosni ste na sebe kada možete da se okružite lepim stvarima.

Devica

Ako bismo mogli da Vas opišemo u tri reči, to bi bile praktičnost, analitičnost i marljivost. Vi ste srećni kada morate da rešite neki problem. Volite kada morate da rešavate neke zadatke i kad imate obaveze. Vaš osećaj za detalje je besprekoran. Bitno je da je sve savršeno oko Vas i onda nemate razloga za brigu, ali taj savršeni mir je teško postići.

Vaga

Vaš život mora da bude obogaćen lepim stvarima. Prioritet Vam je da imate kompatibilnog partnera koji uživa u estetici kao i Vi. Najsrećniji ste kada imate ljubav u svom životu. Težite tome da ostvarite mir i harmoniju i ne želite da rizikujete da izgubite voljenu osobu. Usrećujući druge usrećujete sebe.

Škorpija

Želite uvek da izrazite svoje najdublje emocije. Uvek ste senzualni i strastveni. Nekad ste surovo iskreni, što se neće svakome dopasti. Ipak, uvek čekate pravi trenutak da kažete šta sve znate, šta mislite i čekate reakciju. Neprocenjivo je za Vas kada se utvrdi da ste sve vreme bili u pravu.

Strelac

Volite da zarađujete, ali i da trošite novac. Jedino što nije u redu je što nemate meru ni u čemu. Uvek idete "na veliko". Nije Vam bitno odakle novac dolazi, dok god ga dobijate. Volite da rizikujete i uvek ćete pre odabrati da radite od kuće, a ne iz kancelarije. Volite svoju slobodu. Optimistični ste i znate da je kosmos na Vašoj strani i da ćete dobiti sve što zamislite.

Jarac

Imate veliko poštovanje za porodicu i tradiciju. Bitne su Vam uspomene, proslave, porodični običaji. Rođendani svih bliskih ljudi se ne propuštaju, a i Vi slavite rođendan, to je obavezno. Svi praznici su bitni jer tada možete da se ispričate sa svima i da podelite uspeh i loše trenutke sa drugima.

Vodolija

Vama je bitna intelektualna stimulacija. Samo je važno da Vam nije dosadno jer Vas to frustrira. Srećni ste kada možete lako da komunicirate sa drugima koji mogu da Vas izazovu mentalno. Ne možete da provodite vreme sa ljudima koji nisu inteligentni. Kroz razgovor ste motivisani da uvidite kako možete da smislite neke stvari koje mogu biti od pomoći drugima. Druženje Vas čini srećnim.

Ribe

Vi ste empata i preosetljivi ste. Zbog toga lako gradite emotivne odnose sa drugima. Kada osetite da nešto nije u redu sa porodicom ili bliskim ljudima, uznemirite se. Imate jako razvijenu intuiciju pa dosta stvari predosetite. Ne oklevate da uzmete stvar u svoje ruke i da popričate o problemu, ako već ne možete da ga rešite. To Vas smiruje i usrećuje.

dnevno.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori