Proleće nam donosi osećaj zaljubljenosti, a  kome baš sledeća nedelja donosi novu ljuba, a kome brige. Evo šta kaže nedeljni horoskop za period od 17. do 23. aprila 2017. godine.

OVAN

POSAO Psihički se pripremate za nove radne obaveze i iscrpljujuću poslovnu nedelju koja predstoji. LJUBAV Za slobodne ovo je dan idealan za nove kontakte, a za one koji su u vezi predstoji lepo porodično veče. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

BIK

POSAO Još uvek pokušavate da se snađete u novoj poslovnoj situaciji koja bi mogla da bude profitabilna za vas. LJUBAV Mogući poziv od osobe rođene u znaku Škorpije, zauzeti pripadnici znaka koriste praznike i slobodno vreme kako bi više komunicirali sa voljenom osobom. Bravo! ZDRAVLJE Vodite računa o imunitetu.

BLIZANCI

POSAO Mogućnost poslovne saradnje sa osobom iz inostranstva. Dobri glasovi prolaze kroz vašu kuću ceo dan. LJUBAV Slobodnim Blizancima prija pažnja suprotnog pola. Blizanci u vezi uživaju u mirnim vodama svoje veze. ZDRAVLJE Povedite računa o ishrani.

RAK

POSAO Šta god da danas čujete, odlučili ste da se posvetite porodici i prijateljima. Na posao ne mislite. LJUBAV Osećate porast osećanja prema voljenoj osobi, negujte ove trenutke. Slobodni pripadnici ovog znaka intenzivno razmišljaju o jednoj osobi. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

LAV

POSAO Navikli ste na intenzivan tempo rada i sada vam je neobična ova dokolica. LJUBAV Provodite slobodno vreme u društvu voljene osobe. Slobodni Lavovi razmišljaju da obnove "staru" vezu. ZDRAVLJE Valjalo bi da razmislite o nekim tehnikama opuštanja.

DEVICA

POSAO Želite da kao pravi timski igrač budete podrška kolegama, bez obzira na uzajamne različitosti. Uspevate u nameri. LJUBAV Device koje su u vezama uživaće u zajedničkim trenucima. Slobodni imaju podršku Venere za novo poznanstvo. ZDRAVLJE Povedite računa o ishrani.

VAGA

POSAO Iznenadan novčani dobitak stiže do kraja dana. LJUBAV Dobićete nekoliko poziva za susret koje ćete brže bolje odbiti. Razmislite da li vredi odbiti prijatelja samo zbog sopstvenog straha od promene. ZDRAVLJE Problemi sa krvnim pritiskom.

ŠKORPIJA

POSAO Trenutni položaj Meseca utiče na vašu emotivnu osetljivost ili na neke loše procene na poslovnom planu. LJUBAV Pomešani signali i poruke od jedne osobe suprotnog pola, prave pometnju na ljubavnom planu. Škorpije u vezi ili braku, priželjkuju otvoren razgovor po pitanjima budućnosti i porodice. ZDRAVLJE Blaža nervoza i neraspoloženje.

STRELAC

POSAO Imate mnoštvo ideja koje još ne možete da realizujete. Pored dobre volje morate imati jasan plan. LJUBAV Provodite prijatne trenutke sa porodicom i prijateljima. Slobodni pripadnici znaka ZDRAVLJE Bolovi u grlu.

JARAC

POSAO Povoljan dan za novčani dobitak ili vraćanje starog duga. Razmišljate o ulaganjima u novi posao. LJUBAV Danas ste nežni i pažljivi prema bliskim ljudima, zadržite takvo ponašanje i u narednom periodu. ZDRAVLJE Osetan pad energije.

VODOLIJA

POSAO Premišljate se u vezi jednog posla, još uvek vagate svoje opcije. Iskoristite slobodne dane za donošenje konačnih odluka. LJUBAV Odnosi u porodici su zategnuti, osećate prisustvo velike količine negativne energije. Slobodne Vodolije žele da budu same, okupiraju se kućnim poslovima kako ne bi puno razmišljale. ZDRAVLJE Moguća glavobolja.

RIBE

POSAO Prošla nedelja je bila prezahtevna, te ste odlučili da se danas posvetite porodici i prijateljima. Poslovne obaveze mogu da sačekaju. LJUBAV Neko je zaljubljen u vas, ali ne ume da izrazi osećanja na adekvatan način. Ribe u vezi ili braku, osećaju zahlađenje u emotivnom odnosu. ZDRAVLJE Neobjašnjiva nervoza.

vecernje.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori