Sledi nedelja puna zanimljivih događaja za sve horoskopske znakove! U periodu od 20.01. do 26.01.2020. horoskopski znaci će doživeti promene na poslovnom i ljubavnom planu. Saznajte odmah kakav će biti odnos sa partnerom, kakve će biti finansije, i kakvo će biti vaše zdravlje u narednih sedam dana.

OVAN

Ljubav: Zauzeti Ovnovi imaće sukobe sa partnerom u ovoj nedelji i to može negativno da deluje na vas. Biće pojačanih emocija, pa je važno da se suzdržite i da ne reagujete burno, kako se ne biste kasnije kajali zbog izgovorenih reči. Slobodni Ovnovi upoznaće interesntnu osobu sa kojom imaju dosta zajedničkih tema.

Posao: Ovnovi će ove nedelje biti pod pritiskom na poslu i moraće da se odreknu svog slobodnog vremena kako bi uspeli da sve zadatke obave u datom roku. Trudite se i radite marljivo, pa ni rezultati neće izostati. Imajte na umu da je najbolje da oganizujete vreme što bolje, pa tek onda da počnete sa radom. Očekujte novčani dobitak krajem nedelje.

Zdravlje: Moguće su prehlade i infekcije.

BIK

Ljubav: Zauzeti Bikovi sumnjaju u vernost svog partnera pa je moguće da će doći do sukoba. Ljubomorne scene nisu retkost u narednim danima, pa je najbolje da smirenim tonom rešavate sve nastale probleme. Sloboni Bikovi žele da uđu u vezu, ali je moguće da je osoba koju ste izabrali sasvim pogrešna za vas.

Posao: Bikovi u ovoj sedmici imaće iznenadne troškove. Na poslovnom planu doći će do manjih problema sa šefovima i nadređenima, ali ti problemi se mogu rešiti jednim iskrenim razgovorom. Mnogi vas na poslu gledaju kao konkurenciju, pa bi bilo dobro da se ne obazirete na komentare i da se ne uplićete u dublje rasprave.

Zdravlje: Osećate se umornije nego inače i imate manjak energije.

BLIZANCI

Ljubav: Zauzeti Blizanci u ovoj sedmici imaju priliku da izglade odnose sa partnerom i da poboljšaju komunikaciju. Dosta je bilo svađa, sada je vreme da oprostite greške i da krenete dalje, još jači i sigurniji u svoju ljubav i u svog partnera. Slobodni Blizanci uću će u vezu sa osobom koja im se već duže vreme sviđa. Moguće je da je to osoba iz vašeg okuženja.

Posao: Blizancima se savetuje da pripaze na troškove, jer će ih biti više nego što ste očekivali. Moguće je da će u ovom periodu stići na naplatu dugovi koje ste izbegavali. To neće znatno ugroziti vašu finansijsku situaciju, posebno ako ste već uštedeli novac. Što se tiče posla, ova sedmica može doneti unapređenje mnogim pripadnicima ovog znaka.

Zdravlje: Mogući su bolovi u kostima i kičmi.

RAK

Ljubav: Rakovi koji su u vezi ili braku ove nedelje će imati zanimljive događaje sa partnerom. Više ćete izlaziti, možda ćete čak i otputovati. To će prijati i vama i partneru, posebno ako ste osećali kako zapadate u rutinu. Vreme je za romantične treutke. Slobodni Rakovi nisu još uvek spremni za ljubavne odnose. Uživajte u druženju sa prijateljima i zabavljajte se.

Posao: U ovoj sedmici, Rakovi će imati priliku da odluče kojim putem će ići njihova karijera. Ostanite fokusirai na ono što radite, jer su moguće greške koje ćete morati da objašnjavate šefovima. Imaćete priliku da upoznate osobu koja može da vam pomogne da realizujete ideju o kojoj ste dugo razmišljali.

Zdravlje: Moguće je nagomilavanje kilograma, bilo bi dobro da redovno vežbate.

LAV

Ljubav: Zauzeti Lavovi će u narednom periodu imati priliku da se otvore i da sa parnerom podele najdublje tajne, što će partner izuzetno ceniti. Vaše emocije su jake i blistate od zadovoljstva. Mnogi Lavovi će u ovoj sedmici razmišljati i o proširenju porodice. Slobodni Lavovi uživaju u izlascima sa prijatejima i trenutno ne žele da započinju ozbiljnije ljubavne odnose.

Posao: U ovoj sedmici Lavove očekuju dobici iz nenadanih izvora, pa je dobro da novac ostavite po strani i da počnete da štedite. Sada je pravo vreme da razmislite o svojoj karijeri i da vidite u kom sve pravcu ona može da se razvija. Ovo je period za razvijanje ideja i za njihovu realizaciju. Uz dobar biznis plan, uspećete da ostvarite svoje ciljeve.

Zdravlje: Prijala bi vam laganija ishrana.

DEVICA

Ljubav: Zauzete Device u ovoj sedmici imaće priliku da više vremena provedu sa porodicom i partnerom, što će dovesti i do poboljšanja odnosa u domu. Mnoge Device želeće da par dana uzmu samo za sebe i da se u potpunosti posvete svojim potrebama. Slobodne Device upoznaće osobu preko društvenih mreža sa kojom će voditi zanimljive razgovore.

Posao: Device u ovoj nedelji razmišljaju kako da poboljšaju položaj na poslu. Imate želju da stabilizujete finansijsku situaciju po svaku cenu i uspećete da prebrodite mnoge prepreke koje vam se nađu na putu. Radićete više nego što ste navikli, i biće ovo period napornog rada, ali na kraju će vam se to i isplatiti, bićete nagrađeni.

Zdravlje: Mogući su problemi sa bubrezima.

VAGA

Ljubav: Zauzete Vage u ovoj sedmici naići će na prepreke u ljubavnom odnosu. Mogući su konflikti sa partnerom, ali sve će se rešiti do kraja nedelje. Važno je samo da otvoreno porazgovarate o svemu što vas muči i partner će vas mnogo bolje razumeti. Slobodne Vage upoznaće osobu vrednu pažnje. Moguće je da ćete se zaljubiti veoma brzo.

Posao: Finansije su mnogo bolje nego što su bile i to će vam doneti olakšanje u narednim danima Sada je vreme da uštedite i da novac ostavite po strani. Niste zadovoljni atmosferom na poslu, jer vam donosi stres i napetost. Budite fokusirani na ono što radite i ne ulazite u sukobe sa kolegama i sa nadređenima.

Zdravlje: Moguć je pojačan stres i nesanice.

ŠKORPIJA

Ljubav: Škorpije koje su u vezi ili braku imaće priliku da svom partneru pokažu svoje iskrene emocije i da uživaju u lepim i romantičnim momentima. Zadovoljni ste i ispunjeni, pa se i partner oseća dobro pored vas. Slobodne Škorpije upoznale su osobu koja im prija, ali još uvek nisu spremne da se upuste u vezu.

Posao: Škorpije u ovoj sedmici imaju priliku da zarade više novca nego inače. Biće tu i više posla, i van radnog vremena. Vaš trud će se isplatiti, pa je dobro da razmislite o dodatom ulaganju u neki drugi posao. Takođe, ako imate posla sa papirilogijom ili potpisivanjem ugovora, dobro je vreme za takve poslove.

Zdravlje: Prijala bi vam relaksirajuća masaža.

STRELAC

Ljubav: Zauzeti Strelčevi u ovoj sedmici uživaće sa partnerom i provodiće mnogo više vremena sa svojom porodicom. Moguće je da ćete u narednim danima izgladiti odnose sa prijateljima sa kojima ste bili dugo u svađi. Slobodni Strelčevi ući će u vezu sa osobom koju već duže vreme poznaju. Veza u ovom periodu je nešto što će vam baš prijati.

Posao: Retko kome ćete priznati da ponekad niste zadovoljni svojim poslom. Pokušavate da učinite što više možete i očekujete da ćete za to biti nagrađeni. I hoćete! Ne treba da brinete mnogo unapred, važno je da ste finansije vratili u stabilnu poziciju. Odnosi sa kolegama su odlični, pa možete i očekivati da će neko od vas tražiti pomoć.

Zdravlje: Zdravlje je stabilno, ali bi vam prijalo više odmora i relaksacije.

JARAC

Ljubav: Jarčevi će u ovoj sedmici imati priliku da sa partnerima izglade odnos i ponovo uživaju u harmoničnim trenucima. Pravo je vreme da organizujete romantičnu večeru ili izlazak. Podsetite partnera koliko su vaše emocije jake. Slobodni Jarčevi upoznaće osobu sa kojom će imati mnogo zajedničkih tema, moguće je da će se između vas stvoriti simpatije.

Posao: Jarčevima ova sedmica donosi nove poslovne mogućnosti. Bićete u prilici da iskažete svoje ideje i da lako napredujete na poslu. Moguće je povećanje plate, ili promena statusa na radnom mestu. Krajem nedelje, moguć je priliv novca. Budite pažljivi kod pitpisivanja ugovora. Nije dobar period za prihvatanje poslova koje u startu znate da ne možete da odradite.

Zdravlje: Moguće su češće glavobolje.

VODOLIJA

Ljubav: Zauzete Vodolije imaće problema sa svojim partnerom, jer će jedan poziv iz prošlosti uzdrmati vašu mirnu luku. Moguće su svađe i ljubomorne scene. I pored svega toga, nećete odoleti da se ne prepustite komunikaciji sa osobom koja vam je nekad bila draga. Slobodne Vodolije još uvek nisu spremne da započnu ljubavnu vezu.

Posao: Što se tiče poslovne sfere, Vodolije u ovoj sedmici imaju zaslužen odmor. Sada je pravi trenutak da razmislite u kom pravcu želite da se vaša karijera odvija. Da li je vreme da konačno realizujete svoje stare ideje? Dobar je period za poslovna putovanja, pa ako imate mogućnost da odete van zemlje, uradite to, prijaće vam promena.

Zdravlje: Zdravlje je stabilno.

RIBE

Ljubav: U narednih sedam dana Ribe treba da pripaze na svoje ponašanje prema partneru. Reagujete burno i u afektu možete izgovoriti reči zbog kojih ćete se kajati. Partner se lako može naljutiti zbog vaših reči, pa je najbolje da mirno rešavate svoje probleme. Slobodne Ribe ući će u romantičnu vezu koja može imati lepu budućnost.

Posao: Ove sedmice Ribe očekuje poboljšanje finansijske situacije. U narednim danima imaćete prilike da obnovite poslovne kontakte iz prošlosti. Sada je pravo vreme da započnete nove poslove, zvezde su posebno naklonjene Ribama koje planiraju da osnuju privatni biznis. Imajte na umu da je jedino važno u ovom trenutku sa kim sarađujete. Neka to bude osoba kojoj verujete.

Zdravlje: Osećate se slabo i malaksalo.

mogujatosama.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori