Džabe ti stan ako nemaš s kim da spavaš i da se budiš, da se svađaš i da ćutiš. Džabe ti auto ako nemaš koga da ljubiš na svakom semaforu. Džabe ti pare ako nemaš koga poklonom da iznenadiš. Džabe ti sve ako nema nje.

Ovan

Mnogo aktivnosti u ovoj sedmici, mnogo kontakata sa pozitivnim ljudima I dobrog raspoloženja. Vrlo često ćete biti pozivani na zabave, sedeljke, poslovne ručkove. I sami ćete u svom domu ugostiti neke drage ljude. Ipak, potrudićete se da vaši obroci budu raznovrsni i da ne preterujete ni u čemu.

Ljubav

Vi možda nemate emotivnog partnera, ali je definitivno sigurno da niste ni malo usamljeni. Imate svoje prijatelje, imate mnogo poziva za druženja I izlaske I vreme će vam tokom ove sedmice proticati u dobrom raspoloženju I zanimljivim susretima. Sigurno je da ćete dobiti po koji predlog za malo neobaveznih ljubavnih aktivnosti, a na vama je da li ćete ih prihvatiti ili ne. Za nešto trajnije ili ozbiljnije trenutno nemate mogućnosti. U emotivnim relacijama vas jako zbunjuje ponašanje voljene osobe. Čas povlačenje, čas napadi ljubomore, čas sarkazam I insinuacije na vaš račun. Očigledno je da je druga strana trenutno nesigurna I da smatra da joj nešto radite iza leđa. Ono što ne trebate da radite je da proizvodite svađu. Bolje je da pokušate da je oraspoložite I unesete neke lepe novine u vaš odnos.

Posao

Poslovni segment će u ovoj sedmici doživeti neke velike promene, ali ako se iole potrudite – te promene će biti samo pozitivne po vas. Nemojte zaboraviti da od vaših mogućnosti da odreagujete na pravi način I da se snađete u zadatim situacijama, zavisi I uspeh vaših planova. A on sada može biti zaista veliki. Vi ste u odličnom periodu – imate fenomenalne ideje, kreativni ste I više nego uspešni u rešavanju problema. Imate dobru komunikaciju sa saradnicima I lako ih možete ubediti I okrenuti na svoju stranu. U suštini, mnogo toga ćete vrlo uspešno realizovati. Nezaposlenima odlične mogućnosti za pronalaženje posla.

Novac

Imaćete povremeno problema da uskladite troškove koji su nešto veći, sa prilivima. Ipak, nudi vam se mogućnost dodatnog angažovanja, pa je iskoristite.

Zdravlje

Zdravstvene tegobe su uglavnom prolaznog karaktera. Kod mlađih pripadnika znaka aktuelne su prehlade I virusne infekcije.

Bik

U ovoj sedmici će vam najviše prijati “domaća” hrana. Vrlo rado ćete svratiti kod mame ili kod bake na dobar obrok, ali ćete itekako biti voljni da I sami zasučete rukave I svojim ukućanima priredite ono što najviše vole.

Ljubav

U emotivnim relacijama nećete moći povremeno da se otrgnete utisku da voljena osoba nešto krije od vas. Suviše se druga strana ponaša slobodno da bi se to vama dopadalo, suviše se druži sa prijateljima, a premalo vremena ostavlja za vas. Možete biti u ovoj nedelji nesigurni, pa iz tog razloga se ponašati posesivno I ljubomorno prema emotivnom partneru. Više je nego izvesno da vaše sumnje nemaju osnovu, ali niko vas sada ne može ubediti u to…..Slobodnim Bikovima sledi pokretanje jednog zanimljivog kontakta preko društvenih mreža ili preko izlaska, druženja. Ova osoba će vam se vrlo brzo podvući pod kožu I jedva ćete čekati da povučete neki konkretniji potez. Jake strasti I naglašena impulsivnost I intenzitet, pa je moguće da će ova priča ostati samo u okvirima fizičkog “dejstva”.

Posao

Tačno znate koji bi potezi sada bili najbolji za vas, ali iako razmišljate hladne glave I racionalno – to ne znači da ćete uspeti I da ostvarite ono što ste planirali. Koliko god se trudili, moguće je da je količina obaveza I redovnih, ali I onih koji ste sami sebi nametnuli, suviše velika I povremeno će vam biti teško da sa svime izađete na kraj. I pored ovoga, u drugom delu sedmice vam dolaze zanimljivi predlozi od strane saradnika, ali I mogućnosti da pokrenete jednu novu poslovnu priču. Dobar je period za nezaposlene Bikove, mada će posao koji dobijate biti privremenog karaktera. Imate podršku od strane šefova.

Novac

Veći troškovi, ali novac koji vam je potreban da ih pokrijete dolazi bukvalno u poslednjem trenutku. Promenljiva finansijska situacija, povremeno nervoza zbog novca.

Zdravlje

Blago popravljanje zdravstvenog stanja kod mlađe populacije Bikova. Oni stariji će I ove sedmice uglavnom patiti od hroničnih tegoba.

Blizanci

Rado ćete u svom domu ugostiti neke drage ljude I istinski se potruditi da oni uživaju u svakom zalogaju. Imate kreativnost I maštu, pa ćete osmišljavati nova jela ili ona stara obogatiti nekim novim začinima ili načinom pripremanja.

Ljubav

Emotivni partner se ponaša u potpunosti korektno prema vama, I često vam zamera I prigovara da vi ne funkcionišete na isti način prema njemu. Sad, da vas neko pita – vi biste naravno tvrdili da to nema veze sa istinom, ali ako malo realnije sagledate stvari, shvatićete da je možda I u pravu. Suviše se neodgovorno ponašate I prema partneru I prema onome što ste mu obećali, pa zato nije ni čudo što će druga strana povremeno imati ozbiljne razgovore sa vama. Ipak, sve će uglavnom proteći u duhu sporazuma I vi ćete se truditi da svoja ponašanja ispravite….do prve prilike…. Slobodnim Blizancima se ove sedmice nude dve mogućnosti – ili ćete nastaviti da se ponašate slobodno I uživati u neobaveznim avanturama, ili ćete pak prihvatiti “udvaranje” od strane jedne ozbiljne osobe koja zaista želi čvrst emotivni odnos I stabilnost sa vama. Na vama je – a vi učiniti kako vam drago.

Posao

U prvom delu sedmice se definitivno pripremite da popijete po koju kritiku od strane onih sa kojima najbliže sarađujete, čak I od šefova I autoriteta. Doduše, I vama je jasno da ste se raspustili, da ste neke svoje obaveze gurnuli u zapećak I da definitivno ne radite onako kako su drugi navikli od vas. Vreme je da se uzmete u pamet I da se ozbiljnije posvetite svojim obavezama. U drugom delu sedmice Blizancima idu neke nove poslovne šanse, predlozi I promene koji mogu doneti mnogo isplativije rezultate u narednom periodu. Ovo je dobar momenat I za pokretanje onih koji su još uvek nezaposleni.

Novac

Ako ste privatnik, vaši će prilivi tokom ove sedmice biti više nego dobri. Ostali – manji gubici I troškovi početkom nedelje. Ostatak perioda donosi vam stabilizaciju finansijskog segmenta.

Zdravlje

U prvoj polovini sedmice budite obazriviji – mogućnost prehlada. Starijim pripadnicima znaka poboljšanje zdravstvene situacije u drugom delu nedelje.

Rak

Naglašeno polje hrane govori da će Rakovi tokom ove sedmice uživati, ali onako istinski. Neki od vas će želeti da se oprobaju I u receptima stranih kuhinja, ali će malo I sami eksperimentisati u kuhinji, mešajući raznorazne začine. Više će vas privlačiti lagani I raznovrsni obroci.

Ljubav

Neusklađenost u partnerskim odnosima će biti više nego prisutna u ovoj nedelji. Kod nekih u bračnim zajednicama na dnevni red mogu izaći I pitanja koja ste vas dvoje dosta dugo uspešno izbegavali. Čak se mogu pokrenuti I razmišljanja o odvajanju, razvodu. Mogu pasti I uslovljavanja, igranje na kartu ljubomore, posesivnosti. Ne izigravajte žrtve, ni vi ni partner. Ako ne možete probleme rešiti, bolje je da se povučete na kratko I dobro razmislite šta je ono što želite. Kod slobodnih Rakova, prošlost može postati itekako ponovno aktuelna. Susret sa bivšim emotivnim partnerom je više nego izvestan, pa vi sad vidite u kom ćete pravcu dalje voditi priču. Ako nemate predispozicije ka bivšim ljubavima, vi ćete biti I dalje okrenuti ka izlascima I druženjima, ka upoznavanju novih osoba I ka flertovanju.

Posao

Suviše lično doživljavate neke situacije u poslovnom segmentu I bez razloga se opterećujete svakom sitnicom. Istina je da niste u najboljem poslovnom periodu, ali ovo ne znači da ne možete I u ovim danima ostvariti stabilnu situaciju. Bitno je da budete organizovani, da problemima I obavezama pristupate u jednom praktičnom I racionalnom maniru, I nećete imati većih teškoća. Kontakt sa saradnicima će u prvom delu nedelje biti nešto opterećujuć po vas, ali ćete brzo uspeti da rešite ove situacije I ponovo dođete u skladan odnos sa onima sa kojima radite. Jedna poslovna ponuda u ovom periodu vas može jako zainteresovati i o njoj bi vredelo razmisliti.

Novac

Novčana situacija je dosta promenljiva. Mogući su I veći troškovi u prvom delu nedelje, od kojih ćete se dosta teško oporaviti. Prilivi od dodatnih poslova napuniće novčanik pojedinima u drugom delu nedelje.

Zdravlje

Od drugog dela sedmice zdravstvena situacija kreće u znatnoj meri na bolje. Ulazak Sunca u polje zdravlja donosi vam više energije.

Lav

Pa dobro dragi Lavovi, vreme je da konačno izađete iz kuća I da se pokrenete I promrdate. Ulazak vašeg vladara Sunca u znak Strelca doneće vam ponovo pozitivnu energiju I optimizam, gledaćete da što više vremena provedete u nekim pozitivnim kontaktima sa dragim ljudima….a jelo….pa ko će još na to da misli?? Ako stignete I kada stignete – po koji zalogajčić čisto da vam “dopuni” energiju.

Ljubav

Vaše polje ljubavi ove će sedmice biti obasjano Suncem, koje je I vladar vašeg znaka. Pošto ste se u prethodnom periodu pomalo pokunjili, nije vam baš bilo do toga da se provodite I zabavite, sada ćete gledati da ovo nadoknadite u što većoj meri. Zato nije ni čudo što ćete početi sa druženjima, sa izlascima, što ćete sebi ponovo dozvoliti da budete srećni I radosni. Neki crni oblaci su se razišli iznad vaših glava I život je ponovo lep. A sada u njemu treba I uživati. A ljubav? Pa I ljubav će doći onda kada joj bude vreme…..U emotivnim I bračnim relacijama ova sedmica najavljuje konačan izlazak iz perioda stagnacije I lošeg odnosa sa voljenom osobom. Komunikacija između vas dvoje će se znatno popraviti I radost se ponovo useliti u vaše emotivne relacije. Sada možete zajednički da rešite svaki problem.

Posao

U prvom delu sedmice još ćete dosta teško funkcionisati u poslovnom segmentu. Vaš trud je neosporan, ali kao da se prepreke pojavljuju potpuno neočekivano, a okolnosti je teško zaobići. U ovim danima gledajte da završavate sa starim obavezama I problemima, nove mogućnosti će se tek pojaviti I to u drugom delu ovog perioda. Mogućnosti za poslovne saradnje I dogovore koje se sada otvaraju itekako će biti podsticajne po vas. Moguće je da ćete za par dana završiti više nego u celokupnom proteklom mesecu. Veće aktivnosti prema stranim firmama brzo će dati rezultate. Možete biti zadovoljni.

Novac

Prva polovina nedelje proteći će u vašem nerviranju jer prilivi kasne a poverioci kucaju na vrata. Bez stresa molim, finansijski segment polako kreće uzlaznom linijom u drugom delu ove sedmice.

Zdravlje

Istina je da ćete vi početi da se osećate neuporedivo bolje nego u prethodnom periodu, ali još uvek nije vreme da se opustite u potpunosti. Više obzira prema zdravlju u prvom delu sedmice.

Devica

Sigurna sam da vam svi govore da ste u poslednje vreme nabacili koji kilogram I lepo se “zaoblili”. Sad, pitanje je koliko vam je milo zbog ovih izjava, ali je definitivno sigurno da trenutno ne možete baš u potpunosti da povučete ručnu kočnicu kada je hrana u pitanju. Uživajte bez opterećenja.

Ljubav

U prvom delu sedmice se pripremite na nešto lošiju komunikaciju sa voljenom osobom. Moguće je da će vam partner postaviti određene uslove ili ćete vi smatrati da pokušava da vas ograniči ili sputa. To što druga strana govori da je to za vaše dobro, kao I za dobro celokupnog odnosa, vama baš I ne pije vodu. Zato je više nego izvesno da će se pojedine Device duriti I kroz ćutanje pokazivati voljenoj osobi šta zaista misle o njenim postupcima. No, dobro je što su ove situacije prolazne I što zaista lako možete doći do pravog dogovora I normalnog funkcionisanja. Ukoliko ste slobodni, kod vas je situacija jasna – trenutno vam je u glavi samo bivši partner ili eventualno neko koga već dugo poznajete. Šta god da je od ova dva, čekajte drugi deo nedelje kada će se situacije u potpunosti okrenuti u vašu korist.

Posao

Vi imate primedbe na one sa kojima radite, ali budite ubeđeni da I oni imaju primedbe na vaše ponašanje. U suštini, više je nego verovatno da ni vi ni oni sa kojima dolazite u kontakt niste u potpunosti korektni, pa je izvesno da će se problemi provlačiti sve dok do nekog kompromisa I rešenja ne dođe. A on se može ostvariti tek u drugom delu sedmice. Spori ste u izvršavanju svojih obaveza, izbegavate ono što vam je komplikovano ili teško I zato nije ni čudo što ćete dobiti “packe” od strane nadređenog. Ne uzimajte ovo kao smak sveta, razmislite pa ćete videti da je možda I u pravu.

Novac

Novca nikad dosta. Koliko god da ga dobijete I zaradite, u stanju ste da potrošite sve do poslednjeg dinara… i još se dodatno zadužite. Nešto ne radite kako treba.

Zdravlje

Naporna nedelja kada je zdravstveni segment u pitanju. Potrebno je da više obratite pažnju na sebe, da se odmarate I relaksirate. Kod starije populacije moguće su hronične tegobe.

Vaga

Ne mogu da poreknem da se vi možda trudite da budete na nekim dijetama ili da ograničite sebe kada je hrana u pitanju. Sad, koliko je taj trud uspešan, to verovatno samo vi znate, ali ako stanete na vagu – sve će vam biti jasno. I na dalje ista situacija – tamanite do poslednje mrvice sve što dođe na sto.

Ljubav

Kod Vaga u emotivnim vezama I brakovima prisutno je veliko nezadovoljstvo. Sad, pitanje je koliko je ono zaista opravdano, a koliko vi u nekim situacijama preterujete I očekujete da vam partner u potpunosti ide “niz dlaku”. Kod vas se pojačala ljubomora, posesivnost, najradije biste voljenu osobu zavezali za sebe, jer jedino na taj način možete da je u potpunosti kontrolišete. Ljubav ne fukcioniše tako – pokušajte da se malo opustite I da verujete partneru. Na taj način ćete doneti smirenje I sebi ali I dragom vam biću….Slobodne Vage imaju predispozicije za neke zanimljive kontakte. Međutim, pitanje je koliko ste vi sada spremni da ove mogućnosti I iskoristite, obzirom da ste u potpunosti fokusirani samo na jednu osobu koja vam je u ovom momentu nedostižna. Moguće je da je to bivši emotivni partner, ali u obzir dolazi I to da ste opsesivno utripovali da možete biti srećni samo sa nekim ko vas neće.

Posao

Vi ćete pokušavati da budete maksimalno korektni prema onima sa kojima dolazite u kontakt, ali je pitanje koliko će oni biti korektni prema vama. Morate napraviti određene preseke I konačno se posvetiti samo onim saradnicima koji vam uzvraćaju na pravi način I sa kojima imate dobre dogovore I realizaciju. Postoji tendencija da se tokom ovog perioda previše “rasipate” na sto strana I da sebe potpuno nepotrebno zatrpavate obavezama. Ako budete funkcionisali na ovaj način, verovatno na kraju nećete postići ama baš ništa konkretno. Usmerite svoju energiju na prave ciljeve I prave ljude.

Novac

Novac vam dolazi bez problema, ali ga isto tako bez problema I vi puštate dalje. Doduše, ne mogu da poreknem, trudite se da ispoštujete sve svoje obaveze I namirite račune sa kojima ste u zaostatku.

Zdravlje

Nepovoljna zdravstvena situacija, naročito starijim pripadnicima znaka. Moguće je aktiviranje hroničnih tegoba, problemi sa kičmom, zglobovima, zubima.

 

Škorpija

Sa ovako naglašenim poljem hrane kod vas, slobodno možete da se oprostite od svih dijeta koje sa toliko puno entuzijazma pokrećete. Takođe, možete I da spakujete omiljenu garderobu u neki ćošak ormara, jer je više nego izvesno da ubrzo nećete moći da se uvučete u nju.

Ljubav

Da vas neko pita – rekli biste da ste u potpunosti korektni prema emotivnom partneru. Sada, pitanje je šta bi vaše voljeno biće reklo na ovu vašu izjavu, zar ne? U suštini – Škorpije su I na dalje u periodu kada je nerazumevanje između vas I partnera više nego evidentno. Možda uspevate da funkcionišete na dnevnoj bazi, ali I to na mišiće. Ono što vas je ranije spajalo kao da je u potpunosti nestalo I samo povremeno imate po koji bljesak lepih dešavanja ili smeha sa voljenom osobom. Došlo je vreme da ozbiljno razmislite o tome šta ćete I kako dalje….Kod slobodnih Škorpija prošlost je trenutno najaktuelnija. Šta ćete vi uraditi po ovom pitanju, to verovatno samo vi znate, ali nešto mi ne izgleda da ste spremni da se u potpunosti ponovo okrenete bivšem partneru. Doduše, ni novi kontakti nisu nešto naročito blistavi – zanesete se na kratko, budete par dana u nekoj vrsti blage euforije… a onda se ohladite.

Posao

Mnogo počeo, mnogo izobećavao… uglavnom ništa ne završio. Ako ne budete vodili računa I ponašali se drugačije u poslovnom segmentu, ovo će se itekako primeniti na vas. Mnogo u ovom periodu “letite”, zanosite se nekim idejama koje samo u vašoj glavi izgledaju kao realne I moguće, umesto da se okrenete onome od čega živite I obavezama koje već imate. Ako ne znate sami, pitajte nekoga ko zna I ko će vam dati pravi savet. U prevodu – ne tražite preko hleba pogaču, jer trenutno vaši osnovni poslovi funkcionišu kako treba I tu ne bi valjalo ništa menjati. Svoju kreativnost ostavite za neki drugi period.

Novac

Ako ne povučete ručnu kada su troškovi u pitanju, dovešćete sebe u prvom delu sedmice u situaciju da nemate pojma kako da namaknete novac koji vam je neophodan za jednu veću obavezu ili račun.

Zdravlje

Aktuelni su problemi sa kostima, kičmom, zglobovima, reumom. Vodite takođe računa da se u svojoj impulsivnosti I brzini ne povredite.

 

Strelac

Vi ste u ovom periodu izuzetno dobro raspoloženi, širite optimizam I veselje oko sebe I rado ste viđen gost. Takođe, volite da dragim ljudima priredite neke zabave za pamćenje. Apetiti su vam trenutno prilično veliki I zaista ne želite I nemate nameru da sputavate sebe.

Ljubav

Dragi moji slobodni Strelčevi, mislite li da je vreme da konačno prekinemo ovu stagnaciju kada je ljubav u pitanju? Da se razumemo, meni je jasno da ste se vi u prethodnom periodu super provodili, ali I sami ste svesni da je sve to bilo neobavezno I idi mi – dođi mi varijante. Pravi je momenat došao da se malo spustite na zemlju, da se zaljubite I da u tom odnosu I trajete. Eto vama šanse baš za tako nešto I to kao vrata velike – pripremite se da se u drugom delu ove sedmice istinski zaljubite. Pa neka je sa srećom! U emotivnim vezama I brakovima, vreme je da se stavi tačka na neka partnerova ponašanja. Suviše ste vi dugo tolerisali neke situacije, sada je vaša čaša prepunjena I nećete više dozvoliti voljenoj osobi da se ponaša onako kako ona hoće. Ako je partner pametan I razuman, saslušaće vas I korigovati se. Ukoliko nije, šta da vam kažem….problemi su u najavi.

Posao

Istina je ono što kažu – čovek prvo mora dobro da ljosne da bi shvatio gde greši I da bi mu konačno u glavu došlo šta I kako treba da radi na dalje. Tako I vi – morali ste sebe da dovedete do nekih krajnjih granica, da udarite glavom o zid da bi konačno skontali da više ne možete da funkcionišete tako. U suštini, ova sedmica označava preokret u poslvonom segmentu. Vi ćete očas posla shvatiti šta morate da uradite, koje greške da ispravite I na koji način da se ponašate na dalje. Zato nije ni čudo što će vam se od drugog dela ove nedelje otvoriti velike mogućnosti da konačno napravite neke prave poteze.

Novac

Znam da ste zabrinuti zbog finansijskog segmenta, ali – pred vama se polako otvaraju mogućnosti da zaradite, I to iz više izvora. Sve će se to srediti, samo polako.

Zdravlje

Moguć je zdravstveni pad tokom ove nedelje. Imunitet će predstavljati problem mlađima, dok će kod starijih biti aktuelne tegobe sa kičmom, nogama, krvnim sudovima.

 

Jarac

S jedne strane – jedete tri puta više nego inače. S druge – toliko ste aktivni I u brzini od sto na sat, da vam I ta količina hrane koju pojedete nije dovoljna. Jedino što biste trebali da izbegavate su slatkiši. Oni vam neće nadoknaditi energiju, to su samo prazne kalorije koje će se zalepiti za vas.

Ljubav

Ako ste slobodni, toliko ste opsesivno vezani za jednu osobu da ne vidite nikog drugog sem nje. S druge strane, ne izgleda mi da ta osoba reaguje na vaše pokušaje da je osvojite I verovatno ćete I tokom ove sedmice “popiti korpu” od nje. Možda bi ipak bilo bolje da se okrenete na neku drugu stranu, kad već vidite da od ovoga nema vajde. Doduše, neki od vas će se možda upustiti u avanturu koja se može pokrenuti preko izlazaka ili prijatelja, društvenih mreža. Koliko god ova priča izgledala kao neobavezna, može vas žestoko prodrmati. U emotivnim vezama I brakovima situacija je komplikovana I ponovo teška, iako ste mislisli da ste izašli iz perioda stagnacije sa partnerom. Naglašena posesivnost, ljubomora, naglašene mogućnosti da opterećujete I sebe ali I drugu stranu svojim ponašanjima.

Posao

Vaša tolerancija I strpljenje su dovedeni do krajnjih granica. Više vam je preko glave I nekih ljudi I njihovih postupaka, više ne želite da prelazite preko situacija za koje unapred znate da ne valjaju I nisu korektne prema vama. Očigledno, dok ne lupite šakom o sto I neke stvari ne presečete, prvenstveno u svojoj glavi, nećete ni moći da napravite bilo kakav značajniji pomak. Dobro je što u drugom delu sedmice već vidite da neke promene koje ste pokrenuli počinju da daju rezultate I po prvi put vam je jasno tačno šta I kako morate raditi na dalje. U ovom periodu vam stiže I jedna jaka, izuzetno zanimljiva nova poslovna ponuda. O ovome svakako vredi razmisliti!

Novac

Troškovi I obaveze se u ovom periodu konstantno povećavaju, a vi pokušavate da uhvatite korak sa njima. Priliva čas ima, čas nema I definitivno je da se osećate nestabilno I nesigurno.

Zdravlje

Do polovine nedelje još uvek ste u nekoj formi pada kada je zdravstveni segment u pitanju. No, vrlo brzo vam sledi poboljšanje. Starija populacija može imati problema sa hroničnim tegobama.

 

Vodolija

Pa dobro… taman ste napravili neki plan I krenuli da ga sprovodite, I zato mi nije jasno kako ste sebi dozvolili da opet pokleknete pred iskušenjima. Doduše, vi kada ste u nekoj formi dubioze ili nesigurnosti ne možete a da se malo ne utešite hranom… zato ćete morati više da se bavite fizičkom aktivnošću…

Ljubav

Niko ko posmatra vas I vašu voljenu osobu sa strane ne bi rekao da imate bilo kakvih problema. No, samo vi znate šta je u vašoj glavi….a u ovom periodu teško uspevate da obuzdate ljubomoru koja nekako malo po malo kljuca u vašem mozgu. Ipak, bićete nasmejani, predusretljivi prema voljenoj osobi….a iz prikrajka kao kobac pratiti šta ona radi I kako se ponaša….Malo se tripujete, u stvari malo više – partner je trenutno samo I isključivo okrenut vama. Ako ste slobodni – za vas trenutno nema zime. Uživate, I to istinski I mnogima od vas prava ljubav I stabilan odnos nisu ni na kraj pameti. Pa toliko je toga interesantnog I zanimljivog da biste se vezali samo za jednu osobu. Ipak, čini mi se da vam zvezde ove sedmice pripremaju malo iznenađenjce. Možete se zaljubiti do koske na prvi pogled….a vi sada razmišljajte da li imate I na dalje nameru da budete slobodni I samo svoji…

Posao

Realno gledano – vaš poslovni segment zaista funkcioniše bez ikakvih problema. U suštini, problem možete napraviti samo vi I to time što ćete pokušavati da proširite poslovanje ili da se aktivirate na više strana odjednom. Sada zaista nije vreme za tako nešto, I pored ogromne količine energije koju imate. Samo ćete se bespotrebno upetljati I natovariti sebi gomilu obaveza na vrat, sa kojima posle nećete znati kako da izađete na kraj. Pustite da se sve odvija kao I do sada, vi jedino budite usmereni na ono što su vaši prioriteti I redovne obaveze. Slede vam I neki značajni kontakti preko inostranstva. Pa šta ćete više?

Novac

Kratko I jasno – odlično. Prilivi su stabilni I redovni, još samo da se posvetite zaostalim obavezama I da ne trošite na neke gluposti – I sve će I na dalje biti u redu.

Zdravlje

U zdravstvenom segmentu može biti manjih problema, ali je izvesno da ćete vi izbegavati da odete kod lekara I da ćete pokušavati da se lečite “u kućnoj radinosti”. Ok, ne kažem da je ovo loše, samo ako vaši metodi ne budu uspešni – ipak potražite pomoć stručnjaka…

 

Ribe

I sami znate – kad god ste nesigurni, vi posežete za hranom. Početkom ove sedmice ćete baš biti u nekom bezveze raspoloženju I u prvih par dana možete jesti bez ikakve mere. Džabe ste vi toliko vodili računa o sebi, ako sada na ovaj način pokleknete…

Ljubav

Vas kada zapljusnu emocije, izgubite svaku meru I kompas. A sada ste zaljubljeni do ušiju I ne vidite nikog drugog sem osobe koju obožavate I koja je za vas sve na ovom svetu. Ima tu nekih manjih prepreka da bi došlo do realizacije ovog odnosa, ali obzirom na to koliko ste “zagrizli” ne sumnjam da ćete sa njima uspešno izaći na kraj. Moguće su ljubavi sa razlikom u godinama ili sa prostornom udaljenošću. Takođe, pojedine slobodne Ribe će u ovom periodu obnoviti kontakt sa bivšim emotivnim partnerom. U kom pravcu ova priča ide, to ćemo tek videti, ali početak je dosta obećavajuć….U vašim emotivnim relacijama konačno ste I vi I voljena osoba ušli u period kompromisa, dogovora, mnogo boljeg funkcionisanja. Samo lepe vesti imam za vas – možete da se opustite I da uživate sa dragim vam bićem…

Posao

Evidentno je da se situacija u poslovnom segmentu znatnije popravlja. Istina je da kod vas to uvek mora da ide na mišiće, ali vi uporno, polako I strpljivo gurate I ne želite da odustanete od ciljeva koje ste sebi zacrtali. Nekima od vas će tokom ove sedmice biti otvorena I mogućnost napredovanja, što nije ni čudo obzirom na to koliko ste ulagali sebe u prethodnom periodu u posao. Promene u poslovnom segmentu će krenuti polako, a kako sedmica bude odmicala, biće vam jasno da se neke situacije I prilike otvaraju pred vama u mnogo većoj meri. Značajan kontakt sa ozbiljnim poslovnim partnerom u drugom delu nedelje. Tada će I nezaposleni imati priliku da konačno pronađu nešto I za sebe.

Novac

Dosta dobro vi baratate svojim prilivima, ali je moguće da će vam u ovoj nedelji iskrsnuti neki troškovi koje niste očekivali. Duboko udahnite I regulišite ovo…

Zdravlje

Za zdravstveni segment samo jedna reč – odlično!

mojastrolog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori