Ovaj mjesec je pripremio velika iznenađenja!

Ovan

Vaš fokus će biti na karijeri tijekom ovog mjeseca. Svjesni ste osobnih i društvenih odgovornosti i poduzet ćete nešto kako biste ih ispunili. Koncentrirajte se na planove za svoju budućnosti i planiranje strategije kako ćete ih ispuniti.

Vrijeme je da postanete agresivniji kako biste poduzeli neophodne radnje i dostigli željeno. Nema potrebe da ovisite o drugima. Ovo je mjesec za pozitivnu promjenu. Planete su vam naklonjene i pružit će vam potrebnu snagu kako biste lako dostigli svoje ciljeve. Očekuje vas puno akcije i uspjeha.

Fokus će vam biti usmjeren na karijeru, duhovnost, unaprjeđenje znanja, putovanja, ljubav, veze i društvene događaje. Na polju posla će vam biti burno, imat ćete više obveza zbog svojih upravljačkih mogućnosti. Ovo će vam otvoriti mogućnost za napredak.

Imat ćete podršku članova obitelji kako biste povećali zaradu, rad u javnom sektoru će biti posebno profitabilan. Financijska situacija će vam se poboljšati ako se odreknete nepotrebnih troškova. Očekujte poboljšanja.

 Život s voljenom osobom će biti harmoničan. Oni koji nisu u vezi imat će šansu za ljubav, ali neka se paze trudnoće. Ljubav ih očekuje na poslu ili društvenim događanjima. Bit ćete dosta iscrpljeni tijekom mjeseca zbog posla, pobrinite se da se dovoljno odmorite i opustite.

Bik

Briga za karijeru i ambicije imat će prevlast nad obitelji i emocionalnom sigurnošću tijekom ovog mjeseca. Kako biste ostvarili planirano potrebna vam je naklonost okoline pa ćete morati biti fleksibilni kako biste se prilagodili ljudima i situacijama.

Glave točke interesa će vam biti karijera i njen razvoj, financijska situacija, putovanja i ljubavni život. Na polju posla očekujte poboljšanje pozicije i prihoda. Ali, budite spremni i za više obaveza.

Tijekom prosinca dosta ćete brinuti o financijama, koje će biti dobre. Preispitajte stare planove za zaradu i napravite nove. Vaš partner će biti umiješan u vašu financijsku situaciju i potrudit će se da je poboljša. Pomoći će vam kada vam bude bilo potrebno.

Dobra veza s obitelji i partnerom poboljšat će vam zdravlje. Molitva ili meditacija će imati pozitivan efekt na vas.

Blizanci

Razvoj karijere bit će vam u fokusu tijekom ovog mjeseca. Postavite ciljeve za budućnost i fokusirajte se na njih. Briga za druge bit će vam važnija i imat ćete uspjeha u pomaganju drugima. Imat ćete dosta energije koja će vam donijeti bolje rezultate.

Ovog mjeseca posvetit ćete se ljubavi i društvenom životu, zabavi, kreativnosti i duhovnosti i putovanjima. Na poslu će vam dobro ići, oni koji traže posao imat će dobre prilike poslije 22. prosinca.

Zarada će vam biti dobra tijekom prvog i posljednjeg tjedna prosinca, nije dobro vrijeme za ulaganje. Mnogo ćete se truditi kako biste usrećili voljene. Želite biti idealan partner. Razmišljat ćete o trudnoći. Samci će biti u mogućnosti da uđu u novu vezu.

Dobri odnosi s bližnjima bit će neophodni kako biste održali dobro zdravlje. Zdravlje će biti ugroženo tijekom retrogradnog Merkura i to će zahtijevati više odmora i pauze.

Rak

Jurnjava za karijerom i ambicijama za budućnost imat će prednost nad ljubavnim životom i obitelji. Ne smijete zanemariti obitelj tijekom retrogradnog Merkura. Socijalne vještine bit će vam važne i željet ćete pomoći drugima. Briga za druge dominirat će u odnosu na brigu za sebe.

Pažnja će vam biti usmjerena na razvoj karijere, zdravlja, fizičkih i ljubavnih odnosa. Susretat ćete se s izazovima na poslu do 22. prosinca. Ne trebate biti odsutni na poslu do tada. Oni koji traže posao putem interneta ili društvenog povezivanja imat će uspjeha.

Imate odličnu intuiciju kada su financije u pitanju što će utjecati na vaše planove za budućnost. Zarada će dolaziti samo od posla do 22, a onda ćete imati dodatne prihode.

Oni koji trenutno nisu u vezi mogu očekivati romantičan susret. Romantiku također mogu očekivati ljudi u braku. Mogući su konflikti s partnerom pa ćete morati pristati na neke kompromise kako biste zadržali mir.

Lav

Naglasak će biti na psihološkim i obiteljskim pitanjima. Karijera i osobne ambicije neće biti u fokusu tijekom ovog mjeseca. Bit ćete više preokupirani prošlošću nego planovima za budući razvoj.

Morate imati na umu interese drugih i kontrolirati samopouzdanje. Potrebna vam je podrška drugih kako biste ostvarili svoje ciljeve.

Poslovne potrebe će biti teške nakon 22. prosinca, morate se nositi s brzim tempom na radnom mjestu. Potrudite se poboljšati karijeru uz pomoć društvenih veza. A ako ste u potrazi za poslom uspjeh je moguć nakon 23.

Financijska situacija će biti dobra, posebno do 12. prosinca. Ovo je dobar period za investicije. Odličan period za veze i ljubav, ali i trudnoću. Bit će dosta zabave i druženja. Samci će imati priliku za nova poznanstva nakon 22, vjerojatno na poslu.

Zdravlje će vam biti dobro, imate dosta energije i bit će vam se teže opustiti. Čuvajte se i štedite energiju. Zbog dobrog zdravlja poboljšat će se i vaša atraktivnost.

Djevica

Emocionalna sigurnost dominirat će tijekom ovog mjeseca. Karijera i ambicije za budućnost neće biti u fokusu. Kuća obitelji će biti dominanta, a obiteljski poslovi će biti na radaru. Može doći do promjene prebivališta ili renoviranja kuće. Bit ćete sretniji gledajući svoje prošle uspjehe nego da pravite planove za budućnost.

Socijalni aspekt vašeg života postaje sve istaknutiji. Oslanjate se na druge i vaše socijalne vještine trebaju se popraviti. Potrebna vam je suradnja i konsenzus. Od najveće važnosti je fleksibilnost da se prilagodite situacijama i ljudima.

Astrološka predviđanja u prosincu 2018. godine predviđaju da će na radnom mjestu biti kaosa i to će rezultirati promjenama u vašoj karijeri. Korporativna struktura vaše kompanije pretrpjet će značajne promjene.

Novac se može ostvariti od poslova vezanih za nekretnine. Morate biti inovativni da biste poboljšali svoju zaradu ovog mjeseca. Financijski prosperitet će biti odličan do 21. prosinca. Tijekom ovog perioda, zarada će biti laka i uživat ćete u njoj.

Bit će zabave i romantike u obiteljskim odnosima. Samci će ovog mjeseca moći pronaći ljubavne partnere. Na vašem ljubavnom polju doći će do velikih promjena. Poslije 22. ćete uživati u potrazi za zadovoljstvom i rado ćete ići na odmor. Možda ćete čak i biti spremni planirati dijete.

Horoskop Djevici predviđa da će zdravlje biti problematično do kraja retrogradnog Merkura. Morate se dovoljno odmarati i sačuvati energiju kako biste ostali u formi. Zdravlje se može poboljšati redovnim masažama.

Vaga

Horoskop predviđa da će emocionalna harmonija biti važna. Briga o obitelji će dominirati nad profesionalnim rastom. Više se bavite svojom prošlošću, nego u budućnošću. Možete naučiti nešto iz svojih prošlih iskustava i ona će vas voditi u budućnosti.

Socijalne vještine će biti važne. Ovo je u skladu s vašim prirodnim sposobnostima i jako ste zadovoljni trenutnim stanjem stvari. Suradnja vam može koristiti u postizanju uspjeha. Stvari se kreću zadovoljavajućom brzinom  i uživate u tome. Studenti će biti izvrsni u svojoj akademskoj karijeri.

 Rast karijere nije u fokusu ovog mjeseca, već se trebate fokusirati na ono što vas čini sretnim. Novčani prosperitet ovog mjeseca će biti fantastičan. Zarade se mogu poboljšati putem promocije, prodaje i inovativnih tehnika marketinga.

Kreativnost će vam donijeti novac. Članovi obitelji i susjedi podržavaju vaše financijske napore. Kompatibilnost Vage sa supružnikom ili partnerom temeljena je na emotivnoj snazi. Potičete odnos dajući emotivnu podršku do 22. prosinca. Do tada vas očekuje dobra zabava.

Duhovnost će biti važna u ljubavnim odnosima. Pojedinci će imati puno mogućnosti da uđu u romantične veze. Ljubav se može naći na duhovnim mjestima.

Škorpion

Horoskop predviđa da su emotivni i obiteljski problemi važniji ovog mjeseca. Gledate u vaša dosadašnja postignuća i izgubljeni ste u sjećanjima na njih. Autonomni ste i pozitivni, vaša razina energije je visoka. Stvarate svoje nebo i ne ovisite o drugima.

Socijalne vještine i prilagodljivost nisu neophodni za postizanje vaših ciljeva. U prosincu 2018. možete preokrenuti ljude i situacije u svoju korist. Osobni interesi vladaju nad interesima drugih.

Nakon 22., bit ćete zainteresirani da unaprijedite svoje akademske sposobnosti. Zainteresirani ste za svoj razvoj i trošite svoje vrijeme i energiju na aktivnosti koje su povezane s tim. Glavna područja interesa su financije, obitelj, filantropija, intelektualni razvoj i humanitarne aktivnosti.

Karijera se može unaprijediti naprednom obukom i dodatnim studijama vezanim za vašu profesiju. Promjene u profesionalnom okruženju su moguće tijekom retrogradnog Merkura. Odličan mjesec za zaradu. Imate podršku članova obitelji za kompletiranje vaših novčanih poduhvata. Vaše investicije i partnerstva napreduju dobro.

Ove godine će biti ekstremnih fluktuacija u odnosu na Škorpiona. Vaša sreća ovisi od toga kako ste u stanju nositi se s ovim klackalicama. Zabavljat ćete partnera svojim smislom za humor. Provedite vrijeme zajedno i planirajte trudnoću.

 Samci su oprezniji u odabiru svojih romantičnih partnera do 21. Oni će naći ljubavne prijatelje u akademskom okruženju i u susjedstvu. Postojeći odnosi će dalje napredovati s potrebnim kompromisima od strane partnera.

Dobro zdravlje tijekom cijelog mjeseca. Zanima vas edukacija o zdravstvenim pitanjima. Isprobajte nove tretmane i treninge.

Strijelac

Obiteljski događaji i psihološka sreća su važniji ovog mjeseca. Pitanja karijere i ambicije su u pozadini. Živite u prošlosti i niste zabrinuti za budućnost. Vaše samopoštovanje je važnije od dobrobiti drugih. Dominantni ste i vi diktirate uvjete.

Imate svu energiju da sami postignete svoje ciljeve. Mnoge planete su u vašem znaku Strijelca što ga čini snažnim. Ovaj mjesec će biti jedan od najsjajnijih tijekom godine. Tražite tjelesne užitke i prepustite se sebi u snovima i iluzijama.

Financijski ćete napredovati nakon 22. prosinca. Vaša financijska situacija je dobra i u mogućnosti ste napraviti dobre investicije. Možete nabaviti stvari po razumnim cijenama.

Možete zaraditi novac kroz imovinske poslove i marketinške projekte. Svi pravni problemi bit će riješeni u vašu korist. Zarade se mogu poboljšati odgovarajućim financijskim planiranjem i smanjivanjem nepotrebnih troškova. Imat ćete podršku voljene osobe za svoje financijske napore nakon retrogradnog Merkura.

Odnos s voljenom osobom bit će odličan. Vaš partner poduzima sve korake da ispuni vaše želje. Uzvratite ljubav partneru u istoj mjeri. Postoje šanse za trudnoću. Zdravlje će biti divno. Trebali bi se usredotočiti na održavanje mentalnog zdravlja.

Jarac

Obiteljski odnosi i emocionalna pitanja dominirat će ovog mjeseca, bit ćete zainteresirani za tjelesna zadovoljstva. Ovog mjeseca ćete biti vrlo agresivni i neovisni. Imate svu energiju da obavite stvari i ne tražite pomoć drugih. Nema potrebe za fleksibilnošću ili društvenom naklonošću.

 Vaš napredak će biti fenomenalan. Ovo je mjesec za akciju i ostvarivanje vaših ciljeva. Imat ćete snagu da ostvarite svoje ciljeve, ali to može stvoriti kaos u prijateljskim i ljubavnim odnosima.

S druge strane, bit ćete vrlo zainteresirani za dobrotvorne aktivnosti kao što su socijalna služba i filantropija. Vaša intuitivna priroda bit će vidljiva u ovom mjesecu. Karijera vam neće biti važna ovog mjeseca. Bit ćete zainteresirani za unaprjeđenje karijere drugih.

Zarade će biti dobre do 21. i nakon toga će biti zabrinjavajuće. Stvari će se poboljšati tijekom sljedećeg mjeseca.

Neće biti nikakvog napretka u postojećim odnosima. Uz utjecaj planete Venere, vaša privlačnost će biti sjajna. Tijekom prvog i posljednjeg tjedna bit će puno mogućnosti za ljubavne odnose.

Vodenjak

Profesionalni ciljevi i želje bit će u fokusu ovog mjeseca. Emocionalna sigurnost i obiteljska dobrobit će biti u pozadini. Ciljevi za budućnost će vam biti od važniji od dosadašnjih postignuća. Tražite status i prestiž u društvu.

Možete ostvariti svoje ciljeve vlastitim naporima. Interesi drugih nisu na vidiku i socijalne vještine vam nisu potrebne. Nema potrebe da se prilagođavate uvjetima i ljudima. Obratite pažnju na osobne želje.

Doći će do napretka temeljenog na vašim akcijama jer su sve planete u napredovanju. Glavna područja interesa bit će rast karijere, društveni život, duhovna i akademska istraživanja, putovanja u inozemstvo, filantropija i osobna karizma.

Profesionalni rast može se poboljšati društvenim mrežama i komunikacijskim mogućnostima.  Što god da ste sanjali o svojoj profesionalnoj budućnosti možete ostvariti. Ovo će vam biti financijski prosperitetni mjesec. Dobit ćete ideje kako možete povećati svoje financije.

 U vašim odnosima će biti dosta romantike ovog mjeseca. Život s partnerom je pun zabave, a veza će biti harmonična. Put u inozemstvo prije 22. poboljšat će vaš brak i šanse za trudnoću. Oboje ulažete dodatne napore kako biste održali vezu.

Zdravlje će biti odlično tijekom cijelog mjeseca.

Ribe

Vaša karijera i osobne ambicije će biti dominantne ovog mjeseca. Gledate u budućnost više nego na prošlost. Samopouzdani ste i spremni za nove poduhvate. Ništa ne ovisi o uvjetima i ljudima. Pomoć sa strane nije neophodna, jer imate dovoljno potencijala da sami postignete što ste zamislili.

Vi diktirate svoje uvjete, a drugi nemaju drugog izbora nego da ih prihvate. U fokusu su vam veze i društveni život, karijera, promjena osobnog imidža i senzualnosti.

Problemi s karijerom će dominirati ovog mjeseca. Napredujete neobično u svojoj karijeri. Osim napornog rada, imate pomoć vašeg partnera i društvenih veza za uspjeh u karijeri. Druženje i umrežavanje s moćnim ljudima povećat će vaš položaj na radnom mjestu.

Horoskop predviđa da će monetarni prosperitet biti divan ovog mjeseca. To će pomoći vašoj financijskoj sigurnosti i poboljšati vaš društveni status. Financije se mogu poboljšati pomoću vaših društvenih kontakata. Imate dovoljno vremena da se prepustite svojim hobijima.

Veza s vašim supružnikom ili partnerom bit će harmonična ovog mjeseca. Vaša voljena osoba bit će zadovoljna vašim željama. Društveno ćete biti u interakciji s moćnim i utjecajnim ljudima.

Pojedinci će moći privući ljubavne partnere prije 12. prosinca. Postoje i šanse da zatrudnite. Tražite partnera koji će pomoći vašim profesionalnim izgledima. Ljubav se može naći među starijima i ljudima višeg položaja.

Osjetljivo zdravlje do 22. Pobrinite se da se dovoljno odmorite i opustite. Dobri odnosi s obitelji i prijateljima potiču vaše zdravlje. Energiju trebate sačuvati tako što ćete delegirati svoj posao drugima.

stil.kurir.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori