Čudesan ples planeta donosi neverovatne šanse za ostvarenje na poslovnom planu, ali i rizične investicije i prepreke na putu uspeha! Evo šta vama astrolozi predviđaju za oktobar 2018. godine.

OVAN

Ono što će obeležiti oktobar za većinu Ovnova jeste pregovaranje, i to u svim sferama profesionalnog angažmana. Međutim, reč je o sasvim pozitivnim pregovorima i dogovorima, što će koristiti onima koji imaju već neke poslovne planove, ali i onima koji tek traže nešto za rad. Budite samo pripremljeni, neka vam organizacija bude besprekorna, jer će vam mnogo olakšati. Priklanjajte se svojim diplomatskim veštinama, jer će vas spasiti u mnogim konfliktnim situacijama sa kolegama i nadređenima.

Oktobar je mesec koji će vam doprineti dosta bolje finansije, nego što su to bile u prethodnom periodu, pa slobodno možete uložiti nešto višeu neki posao ukoliko ste planirali, a najbolje bi bilo da se ta ulaganja svode na nekretnine, jer vam dolaze vrlo povoljni dani za to.

BIK

Bikovi, ovo je mesec koji će u vama stvoriti potrebu za takmičenjem, ali ne uzaludno, budući da ćete biti veoma uspešni u tome. Savršeno je vreme da organizujete svaki svoj poslovni korak, te da izgladite sve probleme sa kolegama, budući da je odličan period za to. Nailazićete samo na pozitivne komentare i kritike. Informacije do kojih ćete dolaziti pomoći će vam u tome da sve radite baš onako kako je potrebno, a tako ćete biti i veoma produktivni. ovo je definitivno mesec Bikova kada su poslovni uspesi u pitanju, pa bi trebalo samo da se potrudite i date svoj maksimum, isplatiće se.

BLIZANCI

Oktobar je mesec kada će svi oni koji se bave odnosima sa javnošću i prodajom imati veoma velike uspehe, pa se potrudite da iskoristite period koji je pred nama. Ono što vam može predstojati tokom oktobra jesu mnogobrojni poslovni putevi, u okviru ili van zemlje, što će vam svakako prijati, a i stvorićete značajna poznanstva i prijateljstva koja vam mogu dosta značiti.

Blizanci koji trenutno nisu zaposleni, imaju velike mogućnosti da se to promeni, a uz to bi trebalo da prihvatite ono što vam se nudi, pa čak i neke sezonske poslove, jer se nikada ne zna kakva prilika tu može naići. Stvaranje dobrih kontakata uvek je bilo nešto što mnogo vredi.

RAK

Emotivni život će vam pomoći da budete opušteniji, jer posao donosi mnogo obaveza i stvari kojima ćete morati da “vladate”, kako biste ostvarili sve ciljeve koje imate na umu. naporan mesec vas čeka kada je količina, kao i težina posla u pitanju, a to svakako vodi i velikim uspesima. No, doći ćete do momenta kada ćete morati da donesete i jednu veliku odluku, pa bi trebalo da sednete i razmislite dobro, sagledate sve činjenice koje imate pred sobom i tek onda donesete konačnu odluku.

LAV

Vreme je da sve svoje ideje i planove počnete da sprovodite u delo. Oktobar je veoma dobar mesec za uspešne karijere kod skoro svih Lavova, bez obzira na to čime se bavite. Pokušajte da sve ono što zamislite započnete sa realizacijom, jer ćete ubrzo videti da će se isplatiti, i svaki projekat koji budete započeli biće dovršen. I kada su finansije u pitanju, mesec pred nama vam donosi dosta poboljšanja i boljeg stanja, te ne morate brinuti o tome. Čak možete sasvim slobodno uložiti u neki novi posao, ukoliko ste to već planirali.

DEVICA

Kao i u ljubavi, sve će u narednom periodu biti podređeno finansijama. Najbolje bi bilo da se posavetujete sa osobom koja je stručna, te da ne vršite velika ulaganja, ali ni da previše štedite, jer će vas izbalansiran odnos dovesti do nekih uspeha koje priželjkujete. Ukoliko poslujete u kompanijama u kojima je veliki protok novca koji sami kontorlišete, uvek proverite sve dva puta, kako ne bi došlo do neželjenih komplikacija.

No, i pored ovakvih problema, koristićete svoj šarm i moć zavođenja kako biste rešavali neke poslovne dileme, što će učiniti da vas mnogi nadređeni primete, a to će svakako dovesti do ispunjenja ciljeva koje već dugo imate u svojoj glavi.

VAGA

S obzirom na to da je ovaj period dobar za komunikaciju i otvorene razgovore, isti slučaj važi i za posao, a ne samo za ljubav. Čak, Vage koje se bave poslom koji ima veze sa komunikacijama biće veoma uspešne. Nije vam problem da govorite, jako ste elokventni i sve će vam ići od ruke. Osim toga, svoju veštinu izražavanja možete iskoristiti i za samopromociju i oglase u kojima reklamirate svoj rad. Ovo je dobar period i da radite na sebi i razvijanju znanja i viština. Dobri ste u ubeđivanju i “diplomatskim” razgovorima.

ŠKORPIJA

Škorpije će ovog meseca biti naročito zainteresovani za ostvarivanje prisnih, prijateljskih odnosa sa kolegama na poslu. Samo napred. Takvi odnosi neće biti samo zabavni, već mogu biti i vrlo korisni. Ovo je generalno dobar period za posao, naročito ukoliko se bavite poslom koji utiče na veći broj ljudi ili celu društvenu zajednicu, kao što su recimo brojna humanitarna zanimanja. Bićete vrlo efikasni u komuniciranju. Ne plašite se da budete inovativni, proaktivni i da se opasno “bacite” na konkurenciju.

STRELAC

Kada je reč o poslu, biće vam važno da budete sistematični, tačni i dobro organizovani. Bićete brzi, ali precizni i ovaj period je zaista dobar bez obzira na to čime se bavite. Čak se i studentima smeši sreća! Budite strpljivi, koncentrisani i uspeh će doći, samo ne odustajte. Znate koliko možete i držite se svojih standarda.

JARAC

Ukoliko su nove tehnologije u prirodi vašeg posla, moraćete da ispratite promene i budete u toku sa dešavanjima. Ukoliko ih u najvećoj meri uključite u svoje poslovanje, to vam može doneti samo dobro. Generalno, ništa posebno se neće promeniti ovog meseca, a ukoliko ste do sada uspešno poslovali, takva situacija će se i nastaviti. Nekako ćete uvek biti u centru pažnje zbog svog rada, a osim toga, ovo je i dobar period kada su finansije u pitanju.

VODOLIJA

Možda ćete se suočiti sa nekim problemima na poslu, ali koliko god oni delovali veliko i značajno, nemojte toliko pažnje posvećivati detaljima već se oslonite na svoju intuiciju. I verujte u sebe! Ovo je period kada ćete na lakši ili teži način naučiti da ponekad morate da se udaljite od onoga što vas frustrira i o tome počnete da razmišljate glavom, a ne srcem. Budite racionalniji. Suštinska promena se može desiti na polju finansija, ali u onom pozitivnom smilsu.

RIBE

Kako su u vezi važni timski rad i komunikacija, isti slučaj važi i kada je u pitanju posao. Ključ dobre komunikacije jesu tačne informacije i slušanje, a vama to nije problem. Umete da privučete pažnju na sebe i dobro “prodate” svoj rad. U suštini, ništa posebno se neće promeniti na poslovnom planu. Isti posao, iste obaveze, ista iskušenja… Trudite se da budete hladne glave i uvek dobro razmislite pre nego što na nešto i odreagujete.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori