Preko nekog posla možete da upoznate neku finu osobu. Možda ćete sarađivati, pa to može da preraste u nešto drugo. Ovo važi i za slobodne i za zauzete - očekuje vas sjajan period u ljubavnim odnosima.

OVAN

Ljubav

Preko nekog posla možete da upoznate neku finu osobu. Možda ćete sarađivati, pa to može da preraste u nešto drugo. Ovo važi i za slobodne i za zauzete - očekuje vas sjajan period u ljubavnim odnosima. Konačno dolazi do raščišćavanja sa prošlošću i lošim stvarima u odnosima. Venera je u Vašem polju ljubavi do polovine meseca, a od polovine meseca ćete biti strastveniji i nije vreme za ljubav, već će strasti biti jače.

Posao

Budite vredni. Konačno će Vam krenuti na bolje posle nekog dužeg perioda stagnacije. Drugi ljudi će biti od pomoći. Ne radite ništa sa nekim ako niste dovoljno sigurni. Možda ćete biti nervozniji i imaćete previše obaveza tokom prve tri nedelje ovog meseca.

Svaka vrsta partnerstva je pozitivna za Vas. 

Zdravlje

Hranite se zdravije i preventivno posetite lekara.

BIK

Ljubav

Partner može mnogo da pomogne u poslu. Sve će biti bolje od 10. septembra. Konačno ćete se odlučiti sa kim želite da budete ako ste slobodni. Nema više vraćanja na stare priče. Ne kritikujte previše partnera. Ako ste slobodni, nemojte da budete previše zahtevni.U drugoj polovini meseca cveta ljubav, a i strasti će biti naglašene, pa je ovo idealno vreme za uživanje. 

Posao

Prva nedelja septembra nije povoljna za Vas, neće Vam se toliko raditi, ali neka ženska osoba Vam može biti od pomoći. Ako nemate posao, možete ga naći preko prijatelja. Od druge nedelje ovog meseca sledi idealan period za posao, samo ne donosite odluke na brzinu, ako ste pod stresom.

Zdravlje

Pijte puno tečnosti, jer je moguć problem sa lošim varenjem i cirkulacijom. Bavite se nekom aktivnošću, makar šetajte.

BLIZANCI

Ljubav

Komunikacija sa partnerom će biti dobra do 10. septembra. Bilo bi dobro da, ako ste u vezi, ne donosite naprečac neke zaključke i da ne budete ljubomorni. Ne zapostavljajte vezu zbog posla. Ako ste slobodni, od polovine meseca možete očekivati neko novo poznanstvo preko posla. 

Posao

Odličan je mesec za posao. Ne morate mnogo da se trudite, samo uradite sve na vreme. Sve zavisi od Vas, ali zvezde su na Vašoj strani. Proveravajte datume, rokove i pazite da ne gubite važna dokumenta. Budite temeljni, a ne površni.

Zdravlje

Moguć je problem sa pritiskom i želja za uživanjem je povećanja, pa ugodite sebi da ne biste bili napeti.

RAK

Ljubav

Uživajte u ljubavi, naročito od polovine septembra. Konačno će zvezde biti na Vašoj strani i ljubav će Vam lako doći u život. Zauzeti, potrudite se malo više oko partnera, probudite strasti u odnosu. Možda će Vam biti potrebna finansijska podrška partnera, ali izaći će Vam u susret. Ne libite se da tražite pomoć.  

Posao

Ne morate svima da pričate šta radite i kakvi su Vam poslovni planovi za budućnost. Zadržite to za sebe. Nemojte da se preforsirate danas jer ćete se nervirati zbog previše obaveza. Potrudite se da se fokusirate na ono što ste već započeli, nemojte da radite više stvari odjednom. Ne trošite energiju na pogrešne ciljeve, nego odredite prioritete.

Zdravlje

Odlično ćete se osećati tokom septembra.

LAV

Ljubav

Blistate i dobijate komplimente sa svih strana. Ako komunicirate sa nekom osobom koju ste upoznali preko prijatelja, možete da očekujete neku novu vezu ili nešto više od prijateljstva. Prija Vam pažnja koju dobijate od drugih ljudi. Ako ste zauzeti, dobra komunikacija sa partnerom je sigurna, što znači da ćete ovog meseca uživati u vezi ili braku bez problema.  

Posao

Novac će dolaziti u manjim količinama ali će ga biti, neće biti zastoja kao do sada. Konačno ćete moći da imate višak novca i moći ćete da odete na neko putovanje. Treba Vam više novca i želite napredak. Budite vredni i izbegavajte saradnju tokom meseca, radite šta možete sami.

Zdravlje

Ne prejedajte se, mogući su problemi sa varenjem.

DEVICA

Ljubav

Moguće je da ćete novog partnera upoznati na poslu, preko saradnika. Ako sarađujete sa nekim ko Vam se dopada, to može da preraste u nešto više od flerta. Ukoliko ste u vezi, pripremite neko iznenađenje za partnera, oduševite ga.

Posao

Mogući su problemi na poslu, ali i povećani troškovi. Pokušajte da štedite malo, iako niste skloni tome trenutno. Posao će Vam doneti dosta novca, ali prvo platite račune, ne trošite nesmotreno. Neka muška osoba Vam može biti od pomoći na poslu. Odličan je mesec za saradnju sa osobama iz inostranstva ili iz drugog mesta.

Zdravlje

Pod stresom ste zbog obaveza, nađite način da se opustite.

VAGA

Ljubav

Ukoliko ste u dugoj vezi, sada je pravo vreme da rešite sve probleme. Pohvalite nekad partnera, pokažite svoja osećanja. Kompromis je bitna stavka u prvoj polovini meseca. Partner Vam može pomoći oko posla. U drugoj polovini meseca preovlađuju  strasti i posao, pa treba naći način da izdvojite više vremena za privatni život.

Posao

Moguća je saradnja sa strancima ili će saradnici biti novi, neki sa kojima niste pre radili. Bolje je da radite sa ženama, nego sa muškarcima. Budite optimista. Ne nervirajte se ako dođe do problema, nego budite staloženi, jer ćete svakako biti zadovoljni novčanom situacijom. 

Zdravlje

Iskoristite slobodno vreme da napunite baterije, tako ćete biti smireniji i staloženiji.

ŠKORPIJA

Ljubav

Polje strasti je veoma aktivno, naročito od 10. septembra, kada Venera ulazi u Vaš znak. Slobodni, nema tajni, avantura i nejasnih odnosa ovog meseca i nije preporučljivo ulaziti u nejasne odnose. Posvetite se sebi, ulepšavanju i tako ćete poboljšati stanje u vezi, ako nešto nije idealno. 

Posao

Povećan je priliv novca ovog meseca i bićete prezadovoljni. Kupite sebi barem nešto što odavno planirate, a možete da odete i na neko kraće putovanje ili odmor. Bitno je da gledate sebe na poslu. Moguć je dobitak nekog angažmana preko prijatelja. Organizujte se bolje, to je najbitnije.

Zdravlje

Bićete prilično nervozni ovog meseca, pa bi bilo dobro da nađete način da izbacite negativnu energiju.

STRELAC

Ljubav

Moguće su svađe i rasprave sa partnerom, ali je bitno da budete iskreni jedno prema drugom da biste sve to izbegli. Puno dobrih stvari će se desiti, moguća su i  putovanja, ako se o svemu otvoreno priča. Budite realni. Ako ste slobodni, preko prijatelja je moguće neko novo poznanstvo.

Posao

Imaćete dosta posla ovog meseca. Nemojte preterano da trošite novac kao što znate, nego uložite to u nešto dobro. Trebalo bi da naučite da zaradite brzo, ukoliko hoćete da živite dobro. Iako Vam ovaj period nije lak, posvetite se štednji jer je to jedini način da održite stabilnost. Nije dobro vreme za promenu posla.

Zdravlje

Krećite se više jer ćete tokom ovog meseca biti skloniji gojenju.

JARAC

Ljubav

Moguće su rasprave u vezi. Nemojte previše da pričate partneru o problemima na poslu, jer to će samo pogoršati stvari. Slobodni, preko prijatelja ili na Internetu možete da upoznate neku zanimljivu osobu. Pazite da neka potencijalna veza ne postane samo avantura, ne donosite odluke na brzinu.

Posao

Ako Vam je potreban kredit za posao, to nije tako loša opcija, ali neka muška osoba isto može biti od pomoći. I pozajmica od prijatelja može biti dobro rešenje, ali ćete svakako imati povećane troškove. Ako budete sve ispravno radili, brzo će doći dobri rezultati. Ne nervirajte se zbog novca, nego raspodelite na prioritete.

Zdravlje

Dobro ćete se osećati tokom meseca.

VODOLIJA

Ljubav

Pravite kompromis sa partnerom. Promene su uvek potrebne, a moći ćete da ih napravite od 10. septembra. Promenite pristup vezi i porazgovarajte sa partnerom o svemu što Vas muči. Neka osoba sa posla Vam se može dopasti, ako ste slobodni.

Posao

Porodični posao je dobar za Vas ovog meseca, makar da počnete ako već niste. Odličan je mesec za napredak. Pomoć muških osoba je zagarantovana, ali pazite šta potpisujete i ne otvarajte se svakom, zadržite što više informacija o poslu za sebe. Pratiće Vas sreća i imaćete podršku drugih.

Zdravlje

Jačajte imunitet i bavite se sportom.

RIBE

Ljubav

Prva polovina meseca je rezervisana za strast, a druga za romantiku. Očekuje Vas odličan odnos sa partnerom. Slobodni, trebalo bi da vidite sa kojom osobom imate dobru komunikaciju. Na putovanju su moguća poznanstva koja mogu biti značajna.

Posao

Ovog meseca očekujte pomoć partnera, saradnika i svih bliskih ljudi. Svako će Vam dati dobar savet što se tiče posla. Bitno je da date svoj maksimum, ali da se ne nervirate ako baš sve nije idealno, tj. onako kako ste zamislili. Bitno je da nađete vreme za odmor, jer ćete u suprotnom biti prilično pod stresom zbog prevelikog broja obaveza. Pomalo ste rasejani.

Zdravlje

Osećate se odlično i puni ste energije.

mondo.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori