Evo horoskopa za septembar, za svaki znak pojedinačno. Kome se smeši nova ljubav, kome napredak u karijeri... Dobar mesec je pred nama.

OVAN

Ljubav

Preko posla možete upoznati neku finu osobu. Možete sarađivati poslovno, pa to može prerasti u nešto više. Ovo važi i za slobodne i za zauzete, očekuje vas sve sjajan period u ljubavnim odnosima. Konačno ćete staviti tačku na prošlost i loše stvari u odnosima. Venera je u Vašem polju ljubavi ovog meseca i zvezde su na Vašoj strani, sve do 20. septembra.

Posao

Budite vredni. Pripazite na papire i na to šta potpisujete. Ne radite ništa sa nekim ukoliko niste dovoljno sigurni. Možda ćete biti nervozniji i imaćete više obaveza tokom prve tri nedelje ovog meseca.

Svaka vrsta partnerstva je pozitivna za Vas, naročito ako se desi da možete da sarađujete sa nekim na duže staze ili da ste možda sarađivali pre. Ovo je aktuelno od 22. septembra. Novac možete zaraditi od zabave, od nekog posla koji vam je zabavan i kreativan.

Zdravlje

Hranite se zdravo.

BIK

Ljubav

Partner puno može da pomogne u poslu. Komunikacija može biti problem na početku meseca. Sve će biti bolje od 6. septembra. Konačno ćete se odlučiti sa kim želite da budete ako ste slobodni. Nećete se vraćati u prošlost. Sve kockice se sklapaju. Ne kritikujte previše partnera, a ako ste slobodni, ne nalazite mane svima. Sve što budete planirali u drugoj polovini meseca sa partnerom ima šanse da se ostvari u potpunosti, naročito ako je u pitanju neki put.

Posao

Prva nedelja septembra nikako nije povoljna za Vas. Ukoliko nemate posao, ovog moseca možete ga naći preko prijatelja. Privatni posao je preporuka. Pokušajte da radite nešto preko interneta. Od druge polovine meseca je idealan period za posao, imajte strpljenja.

Zdravlje

Pijte puno vode.

BLIZANCI

Ljubav

Komunikacija sa partnerom će se poboljšati od 6. septembra. Ukoliko ste planirali neki kraći put ili neki odmor, lepo ćete se provesti. Aspekti su odlični. Ako imate neki problem, rešite ga razgovorom odmah.

Prvo razmislite da li ste Vi nezadovoljni ili je partner stvarno uradio nešto pogrešno. Ako ste slobodni, od druge polovine meseca možete očekivati neko novo poznanstvo. Može se vratiti osoba sa kojom ste već imali kontakt ili ste bili u vezi.

Posao

Odličan je mesec za posao. Napredujete jako lako. Ne morate mnogo da se trudite, samo odrađujte sve na vreme. Sve zavisi od Vas. Proveravajte datume, rokove i nemojte gubiti bitna dokumenta. Ne dozvolite da privatni život utiče na posao.

Zdravlje

Bićete prilično napeti tokom ovog meseca.

RAK

Ljubav

Zabavljajte se. Uživajte u ljubavi. Ne dozvolite da Vam neko sa strane kvari odnos sa partnerom. Nemojte praviti ljubomorne scene osobi sa kojom ste u vezi. Slobodni Rakovi, možete očekivati pojavu neke zanimljive osobe preko posla.

Trebalo bi da pokušate da uskladite obaveze sa partnerom, pošto može da dođe do problema ako sve ne izbalansirate. Ovog meseca može doći do rasprava sa partnerom oko nekih sitnica.

Posao

Ne morate svima da pričate šta radite. Zadržite to za sebe. Poradite na reklami. Ne preterujte sa poslom danas jer ćete se nervirati. Potrudite se da se usredsredite na ono što ste već započeli, nemojte raditi više stvari odjednom.

Zdravlje

Moguć premor ovog meseca.

LAV

Ljubav

Blistate i dobijate komplimente sa svih strana.

Ako komunicirate sa nekom osobom koju ste upoznali preko prijatelja, kao i sa nekim preko interneta, možete očekivati rasplet situacije. Ako ste zauzeti, dobra komunikacija sa partnerom može da reši sve probleme. Idite negde na odmor, makar na vikend. Prijaće Vam promena.

Posao

Ako ste planirali da nešto prodate ili kupite, uradite to. Novac će dolaziti u manjim količinama ali će ga biti, neće biti zastoja. Neraspoloženje može postojati jer Vam treba više novca i želite napredak. Zato, budite vredni.

Zdravlje

Ne prejedajte se ovog meseca.

DEVICA

Ljubav

Novog partnera možete upoznati na radnom mestu. Ako sarađujete sa nekim ko Vam se dopada, možda nije to samo flert. Možda bude nešto više od toga. Ukoliko ste u vezi pripremite večeru za partnera, oduševite ga.

Posao

Možda će doći do nepredviđenih troškova. Pokušajte da štedite malo, iako niste skloni tome trenutno. Posao će Vam doneti dosta novca, ali poplaćajte račune i vratite novac ako ste nekom dužni. Štednja je preporučljiva. Budite skromniji.

Zdravlje

Nervoza. Problemi sa kožom.

VAGA

Ljubav

Ukoliko ste u dugoj vezi, sada je pravo vreme da rešite sve probleme. Pohvalite nekad partnera, ne morate da se raspravljate stalno. Budite realni i samo tako može doći do rešenja problema. Kompromis je bitna stavka ovog meseca. Partner Vam može pomoći oko novca, zarade i obrnuto. Odlična poslovna saradnja.

Posao

Moguća saradnja sa osobama iz inostranstva, sa ljudima koji nisu iz vašeg mesta rođenja, sa strancima. Budite optimista. Ne nervirajte se ako dođe do problema, nego budite smireni. Samo tako ćete imati veliku novčanu dobit.

Zdravlje

Spavajte više. Organizujte se bolje da biste imali više vremena za odmor.

ŠKORPIJA

Ljubav

Puno strasti je pokrenuto. Dosta radosti Vam donosi partner. Uživajte. Ne preterujte u svemu. Možete sarađivati sa partnerom u poslu ili možete dobiti neke informacije koje će Vam biti pomoći. Slobodni, nema tajni, avantura i nejasnih odnosa ovog meseca i nije preporučljivo ulaziti u takve šeme.

Posao

Ne trošite previše novca na stvari koje Vam nisu potrebne. Ne pozajmljujte nikome novac. Ne uzimajte kredit. Bitno je da gledate sebe na poslu. Moguć rad sa prijateljem ili dobitak nekog posla preko prijatelja. Sledite svoje želje i ne odustajte od njih.

Zdravlje

Dobro.

STRELAC

Ljubav

Moguće su svađe i rasprave sa partnerom, ali i dobar seksualni život. Puno pozitivnih događaja i radosti će biti ako se o svemu otvoreno priča. Budite otvoreni, ne lažite, ne gubite vreme sa nekim ako mislite da ta osoba nije za Vas. Budite realni. Na početku meseca treba da raščistite sa nekom osobom iz prošlosti, ako ste sada slobodni.

Posao

Ako ste privatnik, to je sjajno. Budite srećni jer ćete imati dosta posla ovog meseca. Dosta novca će doći u vaše ruke, nemojte preterivati u trošenju nego uložito to u nešto dobro. Trebalo bi da naučite da zaradite brzo, ukoliko hoćete da živite kao do sada. Iako Vam ovaj period nije lak, sada ćete osetiti neke pozitivne pomake.

Zdravlje

Odlično. Bavite se sportom.

JARAC

Ljubav

Strasti su uzburkane. Moguće su rasprave u vezi. Ne nervirajte partnera, bolje je da se bavite sportom nego da se svađate. Izađite i prošetajte. Razbistrite glavu. To je najbolje za oboje. Raspoloženje Vam se menja svakog dana. Slobodni, na nekom putu možete upoznati zanimljivu osobu. Pazite, to može biti samo strast.

Posao

Ukoliko Vam je potreban kredit za posao, uzmite ga od druge nedelje ovog meseca. Ukoliko budete sve ispravno radili , brzo će doći dobri rezultati. Ne nervirajte se. Moguć rad sa strancima.

Zdravlje

Dobro. Ne preterujte sa jakom hranom.

VODOLIJA

Ljubav

Dosta nervoze. Unesite neke novine u vašu vezu ili brak. Pravite kompromise sa partnerom. Promene su uvek potrebne. Promenite pristup rešavanju problema. Strast je naglašena. Slobodni, moguć je početak neke veze i i dalje su otvorene sve mogućnosti za neku novu vezu.

Posao

Porodični posao je dobar za Vas ovog meseca, makar da počnete ako već niste. Odličan mesec za napredak. Pomoć muških osoba je zagarantovana, ali pazite šta potpisujete u prvoj polovini meseca. Pratiće Vas sreća, to je sigurno.

Zdravlje

Pijte više tečnosti. Mogući su problemi sa bubrezima i urinarnim traktom.

RIBE

Ljubav

Odličan odnos sa partnerom. Komunikacija je sjajna. Samo nemojte da nervirate partnera. Zadržite dobar odnos i počnite da planirate budućnost. To je najbitnije. Ako ste slobodni, trebalo bi da vidite sa kojom osobom imate sjajnu komunikaciju. Neko prijateljstvo se može pretvoriti u nešto više.

Posao

Ukoliko radite u kući ili preko nekog dobijete posao, to je odlično za Vas. Novac Vam može stići iz inostranstva, a možete i kupovati neke stvari tamo pa imati dobru zaradu. Dobar je mesec, ali nemojte preterivati sa poslom, svakako. Pomalo ste rasejani.

Zdravlje

Odlično.

mondo.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori