Venera ulazi u Vagu i to mesto joj pripada. Na samom početku njenog boravka u ovom znaku je dobro sebi prirediti jedan “kraljevski tretman” u vidu posete spa centru ili otići na ulepšavanje. Ženski deo populacije će se osećati kao “svoj na svome” i neće pristajati na kompromise u ljubavi...

Ovan

Dragi Ovnovi, veći deo avgusta meseca će biti rezervisan za ljubav, odnosno, sva vasa svest će biti okrenuta ka tome. S obzirom na to da polje ljubavi ne predstavlja samo ljubavni odnos, već i decu, hobije, mesta gde se sluša muzika, pa čak i sportske, fitnes klubove, vi ćete se sada posvetiti sve onome što volite. Bićete inicijator u društvu kada je zabava u pitanju i nećete prihvatati NE kao odgovor. Naravno, ljubav je na prvom mestu, a vama se na ovom polju desila totalna lunarna eklipsa pa sada budite sigurni da će se dogoditi važne, pozitivne promene na polju ljubavi. Ovo će posebno obradovati one koji su još uvek usamljeni jer će se njihov status promeniti. Ako ste zauzeti, u prvoj polovini avgusta tranzitna Venera ulazi u vaše prirodno polje parnterstava i donosi harmoniju koja se sigurno malo izgubila u poslednjih mesec dana. Što se tiče poslovne situacije, ne zaboravite da je Merkur u retrogradnom hodu i da će takav biti sve do 20.avgusta i zato nije trenutak da započinjete nešto novo već se pozabavite onim obavezama koje već neko vreme čekaju na izvršenje. Zdravlje je stabilno.

Bik

Dragi Bikovi, iako je leto u punom jeku, avgust mesec će vam doneti želju za povlačenjem u sebe,  u sigurnost  doma. Istovremeno će vam ova “teritorija” biti najvažnija, jer je Sunce sada ovde “upalilo svetlo”. Bavićete se porodicom, odnosima među bližnjim članovima. Moguće je i da se javi naglašena briga, koja će čak biti i preuveličana i zato za mišljenje pitajte nekoga ko važi za objektivnu osobu. Ne uzrujavajte se ako se ne složi sa vama. Na polju ljubavi, uživaćete u harmoniji do šestog avgusta, jer će do tada Venera biti u Devici i praviće odličan aspekt sa vašim horoskopskim znakom. Nakon toga, ona se seli u znak Vage, ali je zanimljivo to što je ovo vaša planeta i u dobrom je znaku i vi ćete se tokom čitavog meseca osećati odlično. Ipak, najviše povoljnosti vas očekuje na polju posla, gde se ona tada nalazi. Mogući su problem sa žlezdama i savet je da ih prekontrolišete.

Blizanci

Dragi Blizanci, u narednih mesec dana za vas će biti najvažnije da ostarite dobru komunikaciju sa okolinom. Razlog je Sunce u znaku Lava ali i Merkur u tom znaku, na sve to retrogradan a obe planete aktiviraju vaše prirodno polje komunikacije i saobraćaja. Mnogi od vas će sada otići na kraći put koji su ranije isplanirali. Javiće vam se želja da obnovite komunikaciju sa osobom sa kojom ste u prošlosti imali emotivni odnos, ali je ovo nešto što se tiče posla, ili će vam jednostavno trebati savet. Budite pažljivi i ne insitirajte, jer ćete u tom slučaju naleteti na odbijanje. Na polju posla ćete biti u nedoumici šta raditi, ali kao što već znate, vaša planeta Merkur je retrogradna i zato ćete sada imati utisak da se vrtite u krug. Budite strpljivi i sačekajte dvadeseti avgust kada će se sve vratiti u normalu. Mogući su problem sa disanjem.

 Rak

Dragi Rakovi, finansijska situacija nije na zavidnom nivou i to će u vama probuditi strah u smislu šta će biti sutra? Kako je ovo prolazno tipa, ali će ipak tako biti u prve tri nedelje avgusta meseca, imajte na umu da ne možete puno promeniti i da je sada važno da ne paničite. Od druge polovine meseca , dobićete finansijsku podršku od strane člana porodice (najverovatnije mlađa, ženska osoba) i to će vas donekle umiriti. Na polju ljubavi, ako ste zauzeti, možete naići na izliv ljubomore od strane voljene osobe pa nađite način da to kanališete, ali i izbegnete jer neki od vas i izazivaju tu ljubomoru. Slobodni pripadnici vašeg znaka se mogu zaljubiti u osobu koja je nešto starija od njih, oko sedam do deset godina, ali neće naići na obostrane simpatije. Osećaj razočaranosti će se javiti, međutim, neće potrajati. Zdravlje je stabilno.

Lav

Dragi Lavovi, avgust, ili bar veći deo ovog meseca, pripada vama i ovo je vaš solarni povratak. Kako je Sunce u vašem prirodnom ličnosti i dalje ćete biti posvećeni prvenstveno sebi. Imajte na umu da ne preterate i ne uvidite potrebe okoline, naročito kada se radi o ljubavnom odnosu, jer ćete sada na neki način biti zaslepljeni. Ovo se može odraziti i na poslovni segment života, kada ćete iz potrebe da se dokazujete, napraviti grešku u koracima, ali se i zameriti kolegama. Planeta “mala sreća”, odnosno Venera šestog avgusta ulazi u vaše prirodno polje komunikacije pa ćete biti više nego raspoloženi za istu. Moguće su nove ljubavi preko društvenih mreža, sms poruka i slično. Retrogradni Merkur se nalazi u vašem znakui takav je do dvadesetog avgusta kada će krenuti direktnim hodom i do tada ćete imati utisak da vam je svaki dan “dan mrmota”, ponavljanje situacija za koje mislite da su se već završile. Zdravlje je dobro, ali ćete iz gore navedenih razloga biti nervozniji nego inače.

Devica

Drage Device, na nebu imamo nekoliko planeta koje vašem horoskopskom znaku šalju povoljne uticaje. Za početak je to Venera u vašem znaku, koja će doduše do šetog avgusta biti tu, pa iskoristite ovaj aspekt u najboljem smislu. Već od druge nedelje avgusta, ova planeta se seli u vaše prirodno polje novca, koje je u znaku Vage, a vi ćete biti malo veći srećkovići od ostalih, jer Venera i treba ovde da se nalazi. Očekujte sitne poklone, dodatnu zaradu (honorarnog tipa, na primer) i slično. Vaša planeta je Merkur i ona je u punom retrogradnom zamahu. Kod vas će to izazvati nervozu i nezadovoljstvo, zbog prirodne potrebe za perfekcionizmom. Savet je da se ne bavite detaljima, nego da se prepustite jer i sami znate da nekad mora i da zakoči. Zdravlje je u redu.

Vaga

Drage Vage, prvih nedelju dana meseca avgusta će vam ličiti na prethodne dane, međutim, vrlo brzo, već šestog dana meseca će vam “svanuti” jer planeta ljubavi ulazi u vaš znak. Raspoloženje vam raste i vi ćete na svet sada gledati pomalo kroz “ružičaste naočare”. Prvenstveno, u narednih mesec dana, vi ćete se na neki način zaljubiti u sebe. Bićete zadovoljni svojim izgledom, a velika većina vas ljubavnim životom. Ako ste slobodni, ovo je period kada ćete mnogo više flertovati, ali i biti na meti brojnih udvaranja. Ipak, promena ljubavnog statusa dosta zavisi od vas, jer ako budete odugovlačili, ostaćete “praznih ruku”. Zauzeti pripadnici vašeg znaka će zračiti ljubav a voljena osoba će vas obasipati nežnostima. Neki od vas će se odlučiti na kraći put. Moguće su komplikacije oko toga jer je planeta saobraćaja u retrogradnom hodu. Zdravlje je dobro.

Škorpija

Drage Škorpije, avgust vam donosi fokus na status u društvu, a to je samo nastavak onoga što se dešavalo u prethodnom mesecu. Ipak, kako Jupiter, kao veliki benefik zodijaka, napreduje kroz vaš znak, polako se otvaraju sva vrata na koja kucate. Venera šestog avgusta ulazi u vaše prirodno polje tajni, pa je pred vama oko trideset dana u kojima će mnogi od vas započeti tajnu emotivnu priču koju će, za sada, želeti da sakriju od znatiželjnih očiju javnosti. Ovo je pametna oduka. Ako ste zauzeti, ipak razmislite dobro šta radite. Škorpije rođene u prvoj dekadi znaka će pod uticaje lunarne eklipse, koja se desila nedavno, odlučiti da okrenu novi list na svim poljima. Zdravlje je stabilno.

Strelac

Dragi Strelčevi, od druge polovine meseca ćete imati više sreće na poljima koja se tiču vaših želja i planova, pa ćete zračiti naglašenim optimizmom. Retrogradni Merkur u polju putovanja u inostranstvo, kao i visokog obrazovanja će praviti zbrku, ali vas to neće doticati jer na život gledate s pozitivne strane. Međutim, ako idete negde na odmor, spremite se za konfuziju: čuvati dokumenta, na vreme rezervisati smeštaj i slično… Planeta ljubavi se nalazi u vašem prirodnom polju prijateljstava i donosi mogućnost harmonizacije ovih odnosa istovremeno, mnogi oda vas će osetiti nežne emocije prema nekom od prijatelja. Ne žurite, jer ste možda samo trenutno opčinjeni drugom stranom, da ne biste pokvarili prijateljstvo. Slabija cirkulacija I nesanica.

Jarac

Dragi Jarčevi, tranzitna Venera se nalazi u vašem prirodnom polju statusa I pozicije I vi sada ozbiljno razmišljate šta dalje. Kako se ovo nalazi u znaku Vage, bićete I neodlučni pa vam trebati podrška ili objektivno mišljenje nekog sa strane. Ukoliko započinjete nešto novo, ne brzajte, jer sada I niste u prilici da to s uspehom uradite, s jedne strane zbog retrogradnog Merkura, ali I lošeg aspekta između vašeg vladara I polja pozicije. Budite strpljivi jer će vam trebati mnogo više energije da biste završili započeto. Sloboni pripadnici vašeg znaka će se ozbiljno zaljubiti u osobu iz bliskig okruženja koju sreću često. U pitanju je neko stariji od vas I neko ko uzrvaća simpatije. Ako ste zauzeti, situacija je nešto drugačija I vi ćete pokušati sprovoditi svoj autoritet u ljubavnom odnosu. Ne insisitirajte. Mars je od 13.avgusta ponovo u vašem znaku I donosi mogućnost povreda.

Vodolija

Drage Vodolije, planeta akcije I agresije se I dalje nalazi u vašem znaku, a tako je gotovo čutave godine. Mars ide retrogrdnim hodom, kroz vaše prirodno polje ličnosti I donosi ozbiljno nagomilavanje energije koju negde morate utroštiti. Najbolje je da se okrenete sportskim ili bilo kojim drugim fizičkim aktivnostima, ali da se istovremeno čuvate povreda. Biće vam važni partnerski odnosi, jer se tu trenutno nalaze Sunce I retrogradni Merkur. Ako Imate neku nedoumicu iz prošlosti, sa partnerom sada možete da je razrešite. Ukoliko ste u nekom sudskom procesu, očekujte da ćete se nekako vratiti korak unazad, a vreme će pokazati da to I nije tako loša stvar. Trinaestog avgusta Mars ulazi u vaše prirodno polje psihe, tajni kao I tajnih neprijatelja, pa ćete biti u strahu da se nešto ne otkrije. Moguće su nesanice koje će potrajati.

Ribe

Drage Ribe, vi spadate u znake koji su u nešto mirnijem I stabilnijem period, iako će vam se tokom ovog meseca činiti suprotno. Jupiter šalje pozitivne uticaje na vaš znak, jer se nalazi u vodenom elementu I prolazi kroz vaše prirodno polje putovanja, učenja ali I ubeđenja. Ovo je dobar period za ponavljanje gradiva, ako ste student, a kada su putovanja u pitanju, onda otiđite na već poznata mesta, setite se da je Merkur retrogradan. Na polju ljubavi, ako ste zauzeti, ovo je idealan mesec za razbuktavanje strasti između vas I voljene osobe. Slobodni pripadnici vašeg znaka su u prilici da započnu pravu letnju avanturu. Povedite računa sa kim imate posla, jer je moguće da je ta osoba već zauzeta. Ukoliko se upustite u takvo nešto, vremenom će vam to predstavljati opterećenje za savest. Zdravlje je u redu.

stil.kurir.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori