Budite pažljivi u saobraćaju. Merkur je retrogradan u vašem prirodnom polju ljubavi, pa se nemojte iznenaditi ako vam se stara ljubav javi. 

Ovan

Dragi Ovnovi, sam početak mesec jula donosi malo napetije aspekte koje donosi tranzitno Sunce u znaku Raka. Jednostavnije rečeno, pred vama je period u kojem ćete najviše dinamike imati na temu autoriteta, odnosno, mogući su konflikti sa ljudima koji su vam nadređeni. Ovo može biti i jedna obična rečenica koja može izazvati burne reakcije sa suprotne, ali i sa vaše strane. Vaš vladar, Mars, je krenuo retrogradnim hodom, u znaku vodolije i pravi dobar aspekt na vaš znak. međutim, retrogradnost može doneti manjak energije, nervozu i nedostatak volje. Na redu su „već viđene“ situacije, odnosno ponavljanje svega onoga sa čime ste se u prošlosti sreli. Kako je vaše prirodno polje planova, želja i nada u znaku Vodolije, pred vama je mesec u kojem ćete raditi na  onome što ste davno započeli ili želeli. Takođe, retrogradni Mars sada može ponoviti i problem sa prijateljima, ukoliko se desio u prošlosti.  Krajem meseca, tačnije dvadeset i  šestog jula, Merkur kreće retrogradnim hodom, a ovo je siguran znak da će dolaziti do problema kada je komunikacija u pitanju. Budite pažljivi u saobraćaju. Merkur je retrogradan u vašem prirodnom polju ljubavi, pa se nemojte iznenaditi ako vam se stara ljubav javi. Zdravlje je dobro, ali ste skloni nervozi.

Bik

Dragi Bikovi, jul mesec je veoma interesantan za vas u kojem ćete se najviše fokusirati na polje karijere i tu ćete izdvojiti najviše vremena. S obzirom na to da Mars već neko vreme boravi u vašem prirodnom polju karijere i statusa, a da je krenuo retrogradno, biće vam potrebno mnogo više snage da realizujete ono što ste zacrtali. Na polju posla su mogući konflikti, usled različitih stavova u odnosu na saradnike, pa dobro razmislite pre nego što reagujete.  Na polju ljubavi, ovo je mesec kada ćete se posvetiti introspekciji, dakle preispitivanju osećanja prema partneru, za one koji su zauzeti, a slobodni pripadnici vašeg znaka, odnosno većina, će se odlučiti da kontaktira staru ljubav. Razlog može biti želja da se vratite poznatoj „teritoriji“ i zato ne brzajte kada vas uhvati želja da okrenete poznati broj telefona. Jupiter je u Škorpiji i desetog dana ovog meseca kreće direktnim hodom. Kako ova planeta pravi aspekt sa vašim znakom, imaćete priliku da se ozbiljnije pozabavite fizičkim izgledom u vidu uvođenja drugačijeg režima ishrane koji će doprinetida budete fit.

Blizanci

Dragi Blizanci, tokom ovog meseca ćete najviše biti okrenuti finansijama i sticanju novca jer je tranzitno Sunce u znaku Raka aktiviralo ovo vaše prirodno polje. Kako je Sunce zvezda koja je najsjajnija i nekad može napraviti više štete nego koristi u svom tranzitu. Ovo doslovno znači da je čitava vaša svest fokusirana na jedno polje. Svaka vaša promena raspoloženja sada će biti prouzrokovana ovom pojavom. Situaciju dodatno otežava retrogradni Saturn, koji opozicijom onemugućava bolje prihode. Na polju ljubavi, ako ste zauzeti, poželećete poboljšati komunikaciju sa voljenom osobom, a oni koji su u lošijoj, odnosno nestabilnoj emotivnoj priči, sada je mogu popraviti. Slobodni pripadnici vašeg horoskopskog znaka sada mogu sresti ljubav na kraćem putu, preko društvenih mreža a moguće je i da istovremeno započnete komunikaciju sa dve potpuno različite osobe. Budite pažljivi, jer je ovo „hod po oštrici“. Zdravlje je dobro, s tim što ćete imati česte promene raspoloženja.

Rak

Dragi Rakovi, prve tri nedelje jula ćete biti fokusirani na sebe i svoje potrebe. Saturn će sada, posebno na prvu dekadu vašeg znaka, doneti distanciranje u svim relacijama, naročito kada je u pitanju privatni život. Ako ste u ovom trenutku u nekom sudskom procesu, moguća su vraćanja „korak nazad“ jer ovde neke lekcije niste završili. Finansijska situacija se može poboljšati uz pomoć žena. Ako ste želeli prodati nekretninu u prošlosti, a niste mogli, sad ćete to uspeti realizovati.Ako ste zauzeti, vi ćete sada biti u prilici da ispravite greške koje ste i vi i voljena osoba napravili čak u prethodnih nekoliko godina. S druge strane, neki od vas će se zainteresovati za nekog od prijatelja ali će ovo ostati samo u vašim mislima, ali ćete se baviti scenarijom „šta bi bilo, kad bi bilo“. Slobodni Rakovi će se zainteresovati za nekog ko je zauzet, pa će se „lomiti“ šta da rade. Poslušajte svoju savest i razmislite da li biste se mogli nositi sa tim.  Osim povremenog pada vitalnosti, vaše zdravlje je stabilno.

Lav

Dragi Lavovi, do desetog jula tranzitna Venera boravi u vašem prirodnom polju ličnosti i utiče na sve aspekte vašeg života. Bilo bi dobro da iskorisitite njene povoljnosti, ipak je njeno drugo ime „mala sreća“ i upotrebite šarm kada je postizanje ciljeva u pitanju. Jedanaestog jula ova planeta prelazi u znak device i aktivira vaše prirodno polje novca. Pomoći će vam da zaradite više novca ili da počnete zarađivati sa više strana, pored redovnih prihoda. Ovo neće biti velike svote novca, ali će vam ipak značiti. U drugoj polovini meseca, Merkur u vašem znaku kreće retrogradno i vas će se to najviše ticati jer se nalazi u najvažnijem polju horoskopa. Primetićete kako će sve nekako stati i nećete se moći pomerit ni korak napred. Umesto da se stresirate oko toga, vi se posvetite svemu onom što ste zapostavili ili stavili na čekanje. Na polju ljubavi će ovo takođe doneti problem u komunikaciji sa partnerom i zato birajte reči ali i proverite da li razumete ono što vam suprotna strana govori. Slobodni Lavovi u prvoj polovini meseca će biti raspoloženi za flert, dok će u drugoj polovini ipak biti spremniji za ozbiljniju emotivnu priču. Smanjite unos slatkiša u organizam.

Devica

Drage Device, iako ste pod povoljnim uticajem većine planeta, ne ide vam mnogo u prilog njihova retrogradnost. Ovo je period kada je je retrogradnost prisutna i to su ciklusi koji se ponavljaju iz godine u godinu. Vaše najvažnije polje tokom ovog meseca je polje posla, jer se tu nalazi Mars u Vodoliji, a ova planeta je pre nekoliko dana krenula retrogradno. Spremite se za ponavljanje zadataka na ovoj teritoriji. S obzirom na to da pripadate grupi odgovornih ljudi koji teže perfekciji, budite sigurni da ćete se sada često nervirati, ali zapamtite da ovde sada ne možete učiniti ništa.  Na polju ljubavi može doći do zahlađenja u odnosu sa voljenom osobom, a vi ćete pokušavati da pronađete razlog. Što više budete insistirali, suprotna strana će se više povlačiti u sebe. Slobodne Device neće mnogo pažnje pridavati svom ljubavnom životu, budući da će se potpouno okrenuti poslu. Dajte sebi oduška, život je samo jedan i treba ga provesti što je kvalitetnije moguće, a to znači da se nekad treba i zabavljati. Poljem zdravlja šeta Mars i moguće su povrede oštirm predmetima.

Vaga

Drage Vage, pred vama su dani u kojima ćete biti izloženi većim, neplaniranim troškovima, a baš vam se učinilo da ovde imate potpunu kontrolu. Dobra vest je da ovo ipak neće biti impulsivne kupovine onoga što vam ne treba, već će ovo biti dugoročna ulaganja. Druga polovina meseca donosi i bolje prihode pa ćete biti mirni. Bićete sumničavi kada su neka prijateljstva u pitanju, ali ćete se za sada držati po strani i čekati da vidite kako se situacija odvija.  Ljubavna situacija je promenljiva, pa ćete oscilirati između dobrog i manje dobrog odnosa sa partnerom. Tražićete „zlatnu sredinu“ ali i očekivati da suprotna strana da onoliko koliko vi dajete za vašu emotivnu vezu. Slobodne Vage će sada imati priliku da započnu ljubavnu vezu i želeće da to drže u tajnosti, bar na samom početku. Napomenite to i drugoj strani, jer možda nećete deliti isto mišljenje. Zdravlje je stabilno.

Škorpija

Drage Škorpije, ako ste tokom prethodnih nekoliko meseci imali utisak da je sve nekako stalo i da ne možete napraviti ni koraka napred, jul donosi promenu. Jupiter je već neko vreme u vašem znaku i sada kreće direktnim hodom što govori o progresu na svim životnim poljim. Ukazaće vam se odlične poslovne prilike, iako niste nezadovoljni. Najbolja stvar će se desiti na temu ljubvai, jer ova planeta pravi odličan aspekt na ovo vaše polje, a od marta imate utisak da ste ušli u kolotečnu kojoj se kraj ne nazire. Ako ste zauzeti, razbuktaće se strasti između vas i voljene osobe. Pripazite se preterivanja, trenutno je Mars retrogradan, a to je vaša planeta pa strast može kod nekih prerasti u raspravu pa i svađu. Slobodni pripadnici vašeg znaka će primetiti kako privlače više pažnje nego što je uobičajeno. Ipak, ovo vam neće prijati, jer više voloite da niste u centru pažnje, ali će vam sve ovo doneti mogućnost da započnete romansu o kakvoj ste sanjali. Zdravlje je stabilno.

Strelac

Dragi Strelčevi, prva nedelja meseca ne donosi neke velike promene, ali već nakon toga će se situacija početi menjati. Primetićete i kako ćete se i sami pokrenuti da biste nadoknadili sve što ste propustili čak nekoliko prethodnih meseci. Vaša planeta kreće napred i samim tim vas obasipa dobrim uticajem. Intuicija će vam biti izuzetno razvijena pa je nemojte zanemarivati, ma koliko se do sada oslanjali na logiku. Ovo je takođe odličan mesec za konsultaciju sa zvezdama, odnosno, kada Jupiter hoda vašim dvanaestim poljem, dobijate najtačnije informacije od strane astrologa. Na polju ljubvai, ako ste zauzeti, spadate u srećnike jer ste ušli u period kada vlada harmonija i sklad. Sam kraj meseca je odličan za putovanja koja ste ranije planirali. Slobodni Strelčevi se neće moći odlučiti za jednu osobu pa će pokušati da balansiraju, ali što se duže budu zabavljali na ovaj način, tako će se hladiti. Poslušajte svoje srce, ono će vam dati najbolji odgovor. Zdravlje je dobro, ali pripazite na kilograme.

Jarac

Dragi Jarčevi, iako spadate u one koji mogu da istrpe sve, ne nalazite se u zavidnom položaju u ovom trenutku. Saturn je i dalje retrogradan u vašem znaku i nosi svoj teret sa sobom. Preispitujete se, razmišljate da li ste na pravom putu… Nemojte da brinete, sve je u najboljem redu i baš onako kako treba da bude. Ne preuzimajte tuđi teret na svoja leđa, ne morate baš sve da nosite. Na polju ljubavi ćete povremeno osećati nezadovoljstvo jer vam se čini da se nalazite u bezizlaznoj situaciji i želite promenu. Sačekajte, promena će se desiti. Postojeći odnos ćete unaprediti, a oni koji su u ljubavnom odnosu koji je na „staklenim nogama“ mogu očekivati prekid. Slobodni pripadnici vašeg znaka će imati mogućnost da uđu u ljubavnu vezu sa nekim koga znaju nekoliko godina i ta osoba pripada mlađoj generaciji od vas. Kada je zdravlje u pitanju, moguć je pad imuniteta pa se čuvajte prehlada.

Vodolija

Drage Vodolije, Mars se već duže vreme nalazi u vašem prirodnom polju ličnosti a pre nekoliko dana je krenuo retrogradnim hodom. To znači da morate „povući ručnu“ u svoijm planovima, mada niste pristalica čekanja i želite da se sutra već desilo. Neophodno je da sada radite na sopstvenom strpljenju, jer ma koliko teško bilo, ono će vam se isplatiti. Mars je planeta koja donosi višak energije i sada ćete je vi akumulirati. Istovremeno, ona je simbol borbe i kavge, pa će u vama često buditi želju za isterivanjem pravde na svim relacijama. Izbrojte do deset i tek onda reagujte. U partnerskom odnosu, mada vam je to deo karaktera, sad se mogu javiti sumnje s vaše strane i neki od vas će razvijati razne teorije protiv partnera. Ako ste slobodni, jul donosi povlačenje kada je ljubav u pitanju. Vi ćete imati zainteresovane strane, ali je pitanje koliko ćete biti u stanju da ih uočite. I dalje se morate čuvati povreda.

Ribe

Drage Ribe,  prva polovina jula je izuzetno povoljna kada se radi o vašem polju karijere i pozicije, jer na nebu sad imamo odličan aspekt tranzitnog Sunca u znaku Raka i najvećeg benefita Jupitera. Od desetog jula, Jupiter kreće direktnim hodom i sada možete odahnuti jer će se vaši planovi polako realizovati. Budite malo strpljivi i verujte u svoje snove. Druga polovina meseca je nešto napetija nego inače, pa će vam s vremena na vreme biti potrebno da se odmorite ali će vas obaveze sustizati. Venera ulazi u znak Device i time aktivira vaše prirodno polje javnosti, sudskih procesa i partnerstva. Zahvaljujući ovoj planeti, možete očekivati povoljnosti na ovom polju, jer podrška je tu, posebno od strane žena. Ako ste zauzeti, ovo je odličan period za ljubav pa se maksimalno posvetite voljenoj osobi, a ako ste ipak slobodni, sada je vreme da svoj status promenite. Ne tražite savršenstvo, jer ne postoji i prepustite se ljubavi. Povedite računa o ishrani.

U julu imamo aktivan negativan aspekt Jupitera i Marsa, u Škopriji i Vodoliji i zato budite oprezni jer ovaj položaj planeta sada donosi pojačanu aktivnost zakona i susreta sa istim. Ako se bavite privatnim biznisom, sada je pravo vreme da sredite svoje knjige. Merkur dvadeset i šestog jula pravi zaokret drugi put ove godine i savet je da se naoružate strpljenjem jer će se ovo odraziti na sve horoskopske znake. svaku informaciju proverite dva puta, budite spremni na to da će se neki putevi odložiti i da će dolaziti do kopmlikacija na polju saobraćaja. Venera ulazi u znak Device desetog jula pa će se prioriteti na polju ljubavi promeniti, odnosno bićemo spreni na podnesemo žrtvu zbog ljubavi. Srećno!

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori