Dragi Rakovi, došao je mesec kada sijate najlepšim sjajem - srećan vam rođendan!

Ovan

Mesec jul vam donosi puno događaja u vezi sa grupnim aktivnostima i prijateljima. Imaćete potrebu da više radite u grupi i sa kolegama, ali je ovo i oblast gde bi moglo da dođe do konflikata. Budite spremni na usporavanje i smanjivanje energije. U danima od 10. do 15. jula izvestan je poslovni uspeh.

Bik

U julu ćete čeznuti da sretnete svoju srodnu dušu, a divne vesti su da je to veoma izvesno. U danima od 9. do 16. jula budite spremne na avanturu i neočekivane susrete. Vrlo je moguće i da vam se vrati neko iz prošlosti sa željom da se ponovo ostvarite u ljubavnom zagrljaju. Na poslovnom planu biće izazova.

Blizanci

Ovog meseca, tačnije sve do 26. jula, bićete hiperaktivni i željni trona, javnih scena i izlazaka. Imaćete potrebu da svima pokažete šta i koliko znate, da svima kažete koliko je ovaj život lep. Početak meseca može biti i u znaku nekog konflikta jer ćemo svi biti pod pojačanom tenzijom. Jul je idealan da što više vremena provedete odmarajući se.

 

Rak

Dragi Rakovi, došao je mesec kada sijate najlepšim sjajem - srećan vam rođendan! U prvoj polovini meseca imaćete pojačan priliv kreativnosti, kao i šansu da maštu pretvorite u realnost. U danima od 10. do 16. jula budite spremni na lepa ljubavna događanja koja mogu biti od velikog značaja i važnosti za vas.

Lav

Dragi Lavovi, stižu i vaši rođendani! Početak jula donosi rađanje divnih poslovnih ideja, a nekima već kreće i realizacija. Posebno dobra prilika je u danima od 5. do 10. jula kada se nekima može nasmešiti i nova ljubav. Finansijska situacija može rapidno da se poboljša u danima od 10. do15. jula.

Devica

Sve do 26. jula Merkur je direktan u Lavu i poziva vas da budete viđeniji, jasniji i istaknutiji nego što to inače volite. Imaćete potrebu da svima kažete svoju istinu, a možda drugi neće moći da je razumeju i prihvate. Od 10. jula za vas se spremaju mnogi ljubavni susreti.

Vaga

Ovo je mesec kada možete sanjariti intenzivno o savršenom ljubavniku, ali i mesec kada baš on može neočekivano da dođe u vaš život. Moguće je donošenje nekih važnih i iznenadnih odluka u vašem životu. Prva polovina jula donosi lepe poslovne mogućnosti i uspehe.

 

Škorpija

Vladar vašeg znaka, Mars, ovog meseca vas poziva na ludorije, avanturu i rizik, ali kako će biti retro pazite samo pre skoka da provalija nije prevelika. Posebno budite oprezni krajem juna i početkom jula kada su moguće nepovratne greške. Ljubavna dešavanje se smeše tamo gde su prijateljska okupljanja i mogu biti istinski sudbonosna.

Strelac

Početkom jula s lakoćom silazite do svojih najdubljih delova, uviđajući sopstvene čežnje i želje, a neke od njih se mogu i lako pretočiti u javu. Bićete mentalno hiperaktivni sa željom da proširite svoja znanja o univerzumu i da delite ideje i ideale sa drugima.

 

Jarac

Prva polovina jula za vas donosi lakoću stvaranja harmonije u partnerskim odnosima. A ako ste trenutno usamljeni, velika je šansa za nova poznanstva koja bi mogla da budu veoma važna, posebno u danima između 10. i 15. jula. Privlačiće vas najviše oni koji se razlikuju od vas.

Detaljan horoskop pročitajte u julskom broju magazina Cosmopolitan...

Vodolija

Vama ovaj mesec donosi stabilizaciju, ali i mogućnost napredovanja na poslu. Započećete neke nove i bitne projekte, posebno u prvoj polovini meseca. Ono što može biti nezgodno jeste konfuzija u vama jer istovremeno ste željni rada i aktivnosti, ali ima i momenata kada osećate umor i potrebu za usporavanjem i odmorom.

Ribe

Ovog meseca umnogome ćete se usmeriti na posao kojim se bavite, gde bi trebalo sve da teče dobro do kraja jula - tada može doći do zastoja i nesporazuma. Zato će na ljubavnom planu sve da cveta. Usamljenima se smeši uzbudljiva nova ljubav, a onima koji su u vezi predstoji veridba ili pak venčanje - svakako se spremaju velike odluke.

lovesensa.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori