Dragi Lavovi, spremite se za tajne ljubavi ili vraćanje nekoga iz prošlosti!

Ovan

Sve do 16. u mesecu Mars će biti u staloženom Jarcu, pa eto vas kako strpljivo radite na sebi zadatom cilju, kako uspevate da obuzdate svoju strast i nestrpljivost, a u tome istrajavate do 19. U drugoj polovini bićete nadahnuti energijom promene i bunta da nešto važno zaokrenete u svom životu.

Bik

Dragi Bikovi, želimo vam srećan rođendan! Mesec započinjete sa Venerom u Blizancima, pa ste veoma komunikativni i spremni za promene. Stvari ćete posmatrati iz više uglova i sa novim idejama. Od 19. maja Venera ulazi u nežnog Raka, pa ćete imati potrebu da budete više u svom domu sa najbližima. U poslovnom smislu bićete veoma angažovani i željni napretka.

Blizanci

Posle napetog aprila, evo meseca punog aktivnosti za vas. Iskoristite pokretački entuzijazam i započnite nešto novo u danima oko 13, ali istovremeno budite i oprezni da ne idete grlom u jagode, odnosno da ne uđete tada u konflikt. Potreba za uživanjem i ljubavlju biće pojačana posebno 20. Od 21.

Rak

Tokom maja vama su potrebna druženja sa prijateljima i grupama koji vas intelektualno podstiču. Nova zanimljiva prijateljstva ili pak ideje rađaju se u danima oko 13. Poslovni uspesi su izvesni oko 20. kada bi i finansije mogle da se lepo poboljšaju.

Lav

Za vas kraj aprila i početak maja najavljuju lep poslovni uspon i uspeh. Nagrada za trud biće zaslužena, posebno u danima oko 12, u vidu važne poslovne saradnje. U emotivnom smislu moguće su tajne ljubavi ili vraćanje nekoga iz prošlosti.

Devica

Sve do 13. imaćete potrebu da uradite što više poslova i stvari koje niste uspeli u aprilu, a od tog datuma imaćete priliv genijalnih ideja ili veoma posebnog prijateljstva. Merkur baš tada ulazi u zemljanog Bika i vi stajete na svoje noge pa sagledavate koliko ste stabilni na njima i šta je potrebno da budete još sigurniji.

Vaga

Tokom maja tragaćete za zanimljivim ljudima koji vam mogu pomoći da bolje razumete svet, a baš u takve biste mogli i da se zaljubite. A ako ste u vezi, ovo je mesec potrebe za zajedničkim učenjem i avanturama posebno u danima oko 13. Od 19. maja bićete podeljeni dvema željama: da postignete što veći poslovni uspeh, ali i da što više vremena poklonite svojoj porodici i partneru.

Škorpija

Sve do 16. vladar vašeg znaka, Mars, biće u Jarcu, motivišući vas da strpljivo i sa taktikom idete ka vrhu i poslovnim uspesima. Budite obazrivi u danima od 13. do 19. jer stvari možda neće ići kako želite, ali nije ni vreme da idete glavom kroza zid. U drugoj polovini meseca želećete da malo zaboravite na taktiku i bacite se u rizik, pa šta bude.

Strelac

Ovog meseca usredsredićete se u velikoj meri na posao, gde krajem aprila i početkom maja možete ostvariti veoma zapažen uspeh i dobiti nagradu za dugogodišnji trud. U danima oko 12. stiže lepa finansijska podrška. U prvoj polovini meseca odnosi su vam veoma naglašeni i težite da uspostavite harmoniju sa partnerom.

Jarac

Mars je sve do 16. u vašem znaku i inicira da se hvatate u koštac sa životom. Testiraćete svoju snagu i nezavisnost i imaćete sigurno puno uspeha. Ali u danima između 13. i 19. ne gurajte svoje po svaku cenu! Društveni život će vam se vrteti oko posla, divna saradnja sa kolegama je izvesna. U drugoj polovini maja računajte na skladne trenutke u vezi.

Vodolija

Do 16. ćete imati bezbroj ideja za akcije, međutim tek od tog dana krećete u realizaciju. Poželećete sve i odmah da uradite, ali pažljivo sa tim stavom u danima od 13. pa do 9. jer jeste vreme za avanturu, ali ne i za ludost. Zaljubićete se u ljubav i poželeti da nađete nekog sa kim ćete uživati na svim nivoima.

Ribe

Do 19. će biti period zatišja kada najviše uživate kod kuće sa svojom porodicom. Od tog datuma kreću nova poznanstva na zabavama ili na nekim kreativnim poslovima. Hobi će vam doći u prvi plan. Mentalno ćete biti hiperaktivni, bezgranično radoznali i žedni novih saznanja.

novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori