Za Lava emotivno strasni dani stižu oko 11. aprila, dok Ribe očekuje lepo putovanje sa voljenom osobom!

Ovan

Dragi Ovnovi, srećan vam rođendan! Ovog meseca intenzivno ćete osetiti kvantni skok prelaza iz zime u leto, odnosno iz snevanja u akciju! Tokom celog meseca karijera će vam biti u fokusu. Početkom meseca budite disciplinovani i posvećeni, a u danima oko 24. aprila eto nagrade za trud. Izvesno je finansijsko poboljšanje posebno u danima oko 10. kada se i mnogima smeši nova strastvena ljubav.

 

Bik

Ovo je vaš mesec kada ćete konačno moći da uživate u zadovoljenju svojih čula. Venera će biti u vašem znaku donoseći sve čari komfora i estetike. Divna ljubavna dešavanja su izvesna u danima oko 10. kao i 18. Poslovno imaćete prilike za saradnju sa strancima, kao i moguća putovanja. Neke uspomene i snovi mogli bi da se jave ovog meseca kao veoma značajni.

 

Blizanci

Ovog meseca Merkur, vaš vladar, biće retrogradan sve do 14. pa budite spremni na malo kašnjenja, usporavanja, čak i stagnacije. Nemojte siliti ništa u danima oko 5. i 26. Započinjanje nove tajne veze moguće je u danima oko 10. A od 24. možete da očekujete materijalno poboljšanje i ljubavno uživanje sa partnerom.

 

Rak

Početak meseca mogao bi da bude naporniji nego inače, dok je krajem meseca izvestan preokret, pa i lep uspeh. Ulagaćete puno energije u emotivni odnos, gde ćete imati skladne dane u danima oko 11. Uživaćete da ste u društvu i dok doprinosite zajednici.

 

Lav

Ulaskom Sunca u Ovna vi ćete živnuti i osetiti želju za akcijom i poslovnom ekspanzijom. U danima oko 19. evo uspeha uz rizik i avanturu, dok oko 30. sledi nagrada za višegodišnji trud i rad. Želećete da budete viđeni i na sceni. Emotivno strasni dani stižu oko 11, a nekima nova obećavajuća poznanstva koja se mogu pretvoriti u ljubav.

Devica

Retrogradan hod Merkura, vladara vašeg znaka, vama donosi potrebu da ispitate svoje skrivene misli, ali i da komunicirate sa partnerom na najintimnijem nivou. Lakša komunikacija sledi od 14. Novi ljubavni susreti su izvesni u danima oko 10. Na poslovnom planu biće proširivanja znanja dodatnim edukacijama i seminarima.

Vaga

Venera, vladar vašeg znaka, boraviće sve do 24. u čulnom i hedonističkom znaku Bika, pa ćete imati priliku da uživate na omiljeni način. Sklad i podudaranje na najdubljem nivou sa partnerom biće najizraženije u danima oko 10. i 18. Moguća je neočekivana promena na poslu u danima oko 19, a u danima oko 30. stiže prilika na koju ste čekali.

 

Škorpija

Pošto će Mars, koji je vladar vašeg znaka, tokom aprila biti u disciplinovanom i upornom Jarcu, ni vama neće manjkati ovih osobina. Fanatično ćete se baciti na rad, a uspeh će biti vidljiv već krajem meseca. U emotivnom smislu pojačane strasti i želja doneće bliskost sa partnerom, ili novu vezu u danima oko 11. Takođe je izvesno i materijalno poboljšanje.

 

Strelac

Ovog meseca preduzimaćete akcije sa željom da izgradite nešto čvrsto i trajno za sebe. Borićete se da steknete i sačuvate novac. Krajem meseca moguća je lepa zarada. Društveni život mogao bi da se vrti oko posla ili će pak na poslu biti prilike da se desi nova ljubav, posebno u danima oko 11. Onima u vezi naklonjen je gotovo ceo mesec.

 

Jarac

Ovog meseca planeta akcije, starta i pokretačkog - Mars - biće u vašem znaku, pa ćete intenzivno osetiti zov da se bacite u novo. Suočavanje sa brojnim izazovima vam sledi - kako poslovnim, tako i emotivnim. Neće vam faliti ni strasti ni senzualnosti u odnosima. A onima koji su usamljeni prva polovina aprila donosi veoma bitan susret.

 

Vodolija

Ovaj mesec će za vas biti period dubokog razmišljanja i unutrašnjeg razvoja. Bićete za nijansu manje otvoreni za izlaske i provod. Više će vam prijati toplina doma i ušuškana bliskost najmilijih, dok ćete istovremeno mentalno biti hiperaktivni i uspevati da završavate sve poslovne obaveze. Moguća su rađanja novih interesovanja i opraštanje od nekih starih.

Ribe

Ovog meseca za vas finansije izbijaju u prvi plan. Zbog retrogradnog Merkura mogući su nesporazumi i kašnjenje uplata koje redovno očekujete. Stabilizacija je izvesna od druge polovine aprila. Ljubavna dešavanja su najintenzivnija sa onima sa kojima delite iste ideale i stavove. Onima koji su u vezi javiće se želja da zajedno putuju ili nešto nauče.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori