Pogledajte šta vam zvezde kažu za ovaj mesec!

OVAN

Posao: Niste zadovoljni sa vašim profesionalnim statusom. Ipak, u ovom mesecu, imaćete priliku da zasijate. Možete očekivati i podršku od vašeg pretpostavljenog. Ukoliko imate sopstveni biznis, ovo je mesec u kome možete složiti kockice za boljitak koji je na horizontu, predviđa mesecni horoskop.

Ljubav: Druga polovina meseca, pogotovu ako budete na odmoru, doneće vam mogućnost za letnju ljubav. Od vaše spretnosti, zavisi da li ćete je iskoristiti. Obratite pažnju na Blizance, pogotovu ako niste u vezi, savetuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Vaš nervni sitem je iscrpljen i vi, jednostavno, morate uzeti time-out. U suprotnom, zdravstveni problemi bi vam mogli biti prepreka u daljem funkcionisanju. Dovoljna je i promena sredine, savetuje mesecni horoskop.

BIK 

Posao: Verovatno vas nervira trenutna stagnacija na profesionalnom planu. Jedan od načina da vam stvari krenu nabolje je da poboljšate komunikaciju sa poslovnim okruženjem. Morate shvatiti da vaši poslovni partneri ne žele uvek da čuju loše vesti, ma kako one bile istinite. Pokušajte da dobijete podršku pre nego krenete u realizaciju projekta, savetuje mesecni horoskop.

Ljubav: Ako niste našli ljubav u prethodnom mesecu, pred vama je sada malo teži zadatak. Novu ljubav biste mogli naći na nekom kraćem putu ili u nekoj finansijskoj instituciji. Obratite pažnju na Blizance ili Devicu. Ukoliko ste u vezi, najbolji način da je učvrstite biće ako odete na odmor, savetuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Iako vas opterećuje Saturn u polju psihe, ovo je mesec u kome bi mogli popraviti vaše zdravstvene parametre. Pametnom ishranom, punom voća i povrća, mogli biste popraviti vaš najveći problem: cirkulaciju. Od izuzetnog je značaja da se odmorite jer je vaš nervni sitem preopterećen. Promenite mesto odmora, savetuje mesecni horoskop.

BLIZANCI

Posao: Na radnom planu, od druge polovine meseca, stvari kreću nabolje. Ako prionete obavezama sa većom odgovornošću i ozbiljnošću, sigurno je da će doći do željenog pomaka. Pojačajte komunikaciju, vaše najjače oružje, i pred vama će se otvoriti sva vrata na koja zakucate, savetuje mesecni horoskop.

Ljubav: Ovo je najbolji mesec za ljubav, kada je vaš znak u pitanju. Ako ste bez partnera, obratite pažnju na Bika ili Vagu. Ako je vaš partnerski staž dug, osvežite vezu, najbolje odlaskom na odmor na destinaciju gde, do sada, niste bili, savetuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Iscrpljeni ste svakodnevnim obavezama. Morate naći slobodnog vremena koje ćete posvetiti samo sebi. Zavolite same sebe, jer ako drugi primete da ne poštujete sebe, neće to ni oni činiti, savetuje mesecni horoskop.

RAK

Posao: Niste zadovoljni stanjem na profesionalnom planu. Ako vas interesuje šta je to što vas koči, odgovor je jasan: emocije. Vaše burne emocije često su najveći kamen spoticanja vašem napretku u poslu. Naučite da „izbrojite do 10“, savetuje mesecni horoskop. Druga polovina meseca je idealna za napredak na profesionalnom planu, pod uslovom da obezbedite podršku nekog iz vašeg radnog okruženja.

Ljubav: Ako odete na odmor u inostranstvo, tamo možete upoznati novu ljubav. Ukoliko niste planirali odmor „napolju“, na ljubav morate sačekati do treće dekade meseca, kada Venera uđe u vaš znak. Novu ljubav potražite, najpre, u znaku Škorpije. Ako ste u vezi, do stabilizacije emotivnih odnosa dolazi u drugoj polovini meseca. Ne dozvolite da vas pojačan stres izbaci iz ravnoteže i ugrozi vašu emotivnu vezu, savetuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Stresni period iz prethodnog meseca, pratiće vas i u prvoj polovini meseca. Nađite vreme za svakodnevi odmor ili ćete navući neku disajnu infekciju. Godišnji odmor vam je preko potreban a ako nemate previše novca i prosta promena sredine i okruženja, više nego će vam prijati, savetuje mesecni horoskop.

LAV

Posao: Prošli mesec je bio mesec dobrih prilika za vašu karijeru. Ukoliko niste iskoristili „vetar u jedra“, moraćete malo više da se potrudite. Dobra komunikacija, ključ je za dobrobit u ovom mesecu. Podršku za poslovne poduhvate potražite u osobama u znaku Blizanaca. Ne bojte se da zatražite nagradu ako mislite da ste je zaslužili, savetuje mesecni horoskop.

Ljubav: Novu ljubav možete naći na nekom kraćem putu ili hodniku firme u kojoj radite. Ukoliko vas interesuje znak, potražite je u znaku/podznaku Vaga ili u osobi više nego prijatne spoljašnjosti. Ako ste u vezi, do poboljšanja poljuljanih emotivnih odnosa, može doći u drugoj polovini meseca. Ključ za boljitak je iskreniji odnos. Ne zaboravite da je „za svađu potrebno dvoje“ i da za loše odnose u vezi ima i vaše krivice, poručuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Mars, u opoziciji sa vašim poljem zdravlja, doprineo je da se vaša „čaša stresa“ napuni do vrha. Ukoliko niste u prilici da odete na neki atraktivan odmor, i jednostavna promena okruženja, odlaskom na selo i sl, biće delotvorna. Promena svakodnevne rutine biće dragocena za vaše mentalno stanje. Ovo, pogotovu stoga što vas u idućem mesecu očekuju izazovi za koje će vam trebati dosta snage. Srce je organ koji vam je najugroženiji: učinite nešto dobro za njega, savetuje mesecni horoskop.

DEVICA

Posao: Ovo je mesec u kome će se realizovati vaši profesionalni napori. Ukoliko ste bili vredni, dobićete satisfakciju u vidu unapređenja ili novčane nagrade. Morate biti strpljivi i ne gubiti veru u napredak jer će do njega doći ukoliko pošteno izvršavate poslovne obaveze. Loša situacija u vezi sa vašom karijerom, polako nestaje i ustupa mesto optimizmu i zadovoljstvu. Poboljšajte komunikaciju, savetuje mesecni horoskop.

Ljubav: Mars, u opoziciji sa vašim poljem ljubavi, ne čini vas zadovoljnim na ovom planu. Srećom, u drugoj polovini meseca, stiču se uslovi da budete zadovoljniji na ovom polju. Ako niste u vezi, ili ste nezadovoljni sadašnjim partnerom, „ventil“ možete potražiti u nekoj „šemi“ sa Ribom ili Strelcem. Ne očajavajte, idu bolja vremena za ljubav, poručuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Stres, kome ste izloženi, na vas utiče znatno više nego na ostale znake. Dovoljno odmora, rekreacija i izbalansirana ishrana, su siguran izlaz i put ka dobrom zdravlju. Obavezno otidite na godišnji odmor: bolje novac dajte na letovanje nego farmaceutima, poručuje mesecni horoskop.

VAGA

Posao: Ovo je mesec boljitka na polju karijere i zato ga iskoristite na najbolji način. Iz tog razloga odložite odlazak na odmor tek za zadnju dekadu meseca. Budete li vredni, već krajem meseca stiže nagrada, najpre u novčanom smislu. Siguran način za profesionalni napredak je poboljšanje komunikacije, kako sa radnim okruženjem, tako i sa vašim nadređenim, savetuje mesecni horoskop.

Ljubav: Vaše polje flertova i kratkotrajnih veza, aktivno je već duže vreme. Ne budete li zadovoljni stalnim partnerom, lako ćete naći način za satisfakciju. Ako tražite novu ljubav, potražite je na kraćem putu, u hodniku firme u kojoj radite ili u znaku Blizanaca, Ovna ili Škorpije, poručuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Jupiter, planeta dobrobiti, umnogome sređuje stvari vezane za vaše zdravlje. Problema može biti u sklonosti da se prejedate, što bi vam moglo doneti viška kilograma. Ili smanjite obroke ili pojačajte treninge ili ćete se, ako već niste, naći u problemu. Gojaznost je globalni problem, nemojte da pogodi i vas. Unosite više tečnosti pre obroka, ovo je dobar trik da sačuvate vašu liniju i zdravlje,  poručuje mesecni horoskop.

ŠKORPIJA

Posao: Situacija, na ovom planu, kreće nabolje u drugoj polovini meseca. Budite spremni na povećane napore ali i na veće stresove, koje će vam doneti aktivnosti na profesionalnom planu. Za ispunjenje zacrtanih planova morate obezbediti podršku ili se možete zaglaviti u glibu namnoženih obaveza, poručuje mesecni horoskop.

Ljubav: Jupiter u Vagi implicira tajne ljubavi(flertove), te je to mogućnost koju vam pruža nebo. Ako nemate partnera, potražite ga u znaku Vage ili osobe koja pleni svojom pojavom. Ukoliko ste u vezi a postoje nesuglasice koje treba rešiti, najbolje ćete to postići putem poklona i postelje(sexa). Ne zaboravite da vaša sklonost u istrajavanju u već zacrtanom stavu, može dosta povrediti vašeg partnera. Poboljšajte komunikaciju, poručuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Nagomilani stres je i dalje vaš najveći zdavstveni problem. Odmarajte više a neka vam kvalitet sna bude pouzdan indikator vašeg zdravstvenog stanja. Obavezno isplanirajte godišnji odmor makar bio i kraći. Uspostavite balans uravnotežene ishrane, vežbanja i odmaranja. Ako niste bili duže kod lekara, učinite to iz preventive, naročito ako ste ženskog pola, savetuje mesecni horoskop.

STRELAC

Posao: Niste zadovoljni sadašnjim stanjem karijere ali, vama za utehu, mnogi nisu. Ne gubite nadu jer, ubrzo, stvari kreću nabolje. Pored poboljšanja poslovne komunikacije, obratite pažnju na sve poslovne prilike vezane za strance ili inostranstvo. Osobe u znaku Lava mogu vam dosta pomoći na profesionalnom planu, savetuje mesecni horoskop.

Ljubav: Ovo je godina novih početaka, zašto ne biste okrenuli „novi list“, kada je u pitanju ljubav? Bez obzira da li ste u vezi(da sagledate pozitivne i negativne aspekte vaše veze) ili tražite novu ljubav. Ako ste iz ove druge grupe, novu ljubav potražite na mestima javnih okupljanja(šoping centru, kafiću, restoranu i sl.) i u znaku/podznaku Blizanci. Morska ljubav je takođe sjajna opcija, poručuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Prilično ste iscrpljeni svakodnevnim obavezama i vreme je da uzmete odmor. Svakodnevni stres uzima svoj danak i ukoliko ne nađete način za njegovu eliminaciju, rizikujete trajni pad imuniteta. Hranite se lakšom hranom, sa više voća, povrća i tečnosti da biste organizmu olakšali visoke temperature koje donosi leto. Provodite što više vremena na otvorenom i suncu jer će vam to povratiti dobro raspoloženje,  savetuje mesecni horoskop.

 JARAC

Posao: Jupiter, u vašem polju karijere, neprestano vam  donosi dobrobit na ovom planu. Ukoliko ste bili vredni, ne libite se da zatražite unapređenje ili, bar kratkoročnu novčanu nagradu. Iako ste predani karijeri i dovoljno se trudite, poradite na poboljšanju komunikacije sa radnim okruženjem jer će vam to ubrzati napredak na poslovnoj lestvici. Lakše će vam biti ako obezbedite podršku za projekat koji planirate, savetuje mesecni horoskop.

Ljubav: Vašim prirodnim poljem ljubavi, ceo prethodni mesec, plovila je Venera, planeta ljubavi. Ako niste imali sreće, u ovom mesecu ljubav potražite u vašem radnom i poslovnom okruženju jer će Venera tamo biti. Ukoliko ste u stabilnoj vezi, ovo je mesec u kome vam može pasti na pamet i neki flert, opet na radnom mestu. Blizanci su favorit za vašu novu ljubav, poručuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Stresni period iz prethodnog perioda, pratiće vas i u ovom mesecu. Nađite vreme za svakodnevi odmor ili ćete navući neku disajnu infekciju. Godišnji odmor vam je preko potreban a ako nemate previše novca i prosta promena sredine i okruženja, više nego će vam prijati, savetuje mesecni horoskop.

VODOLIJA

Posao: Malo ste, na ovom planu, zaglavili u prošlom mesecu. Ipak, stvari kreću nabolje, pogotovu od druge polovine meseca. Pored vrednog rada, poboljšajte komunikaciju sa poslovnim okruženjem i ne brinite se. Lav je znak koji bi vam mogao biti od presudnog značaja u ovom mesecu. Ne krećite u novi projekat ako ne obezbedite solidnu podršku relevantnih faktora, savetuje mesecni horoskop.

Ljubav: Skoro ceo mesec će Venera, planeta ljubavi, boraviti u vašem prirodnom polju ljubavi. To znači, da ćete vi, više od svih ostalih znakova, imati prilike i sreće u ljubavi. Potrebno je samo da se opustite i otvorite vaše srce za ljubav. I za slobodne i za one u vezi, mesto godišnjeg odmora, idealno je za ljubav. Ako tražite novu ljubav, potražite je u znaku Blizanaca ili Lava, savetuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Stres, viši no uobičajeno, mučiće vas još u prvoj polovini meseca. Odmor vam je jako neophodan, želite da sačuvate zdravlje. Ako niste, proverite srce. More ili reka, idealna su opcija. Godišnji odmor vam je preko potreban a ako nemate previše novca i prosta promena sredine i okruženja, više nego će vam prijati, savetuje mesecni horoskop.

RIBE

Posao: Niste previše zadovoljni svojim profesionalnim dostignućima u dužem vremenskom periodu unatrag. Opterećujući planetarni aspekti polako nestaju i na vama je da porazmislite o novim projektima. Postavite vaše ideje na čvrste osnove, budući da ste već imali negativna iskustva, kada je toga nedostajalo. Morate naučiti da preuzmete odgovornost, kao i da za svoje ideje obezbedite neophodnu podršku poslovnih saradnika.

Ljubav: Ovo je za vas idealan mesec za ljubav. Sunce, more i morska ljubav, jednostavno vam se smeše i privlače. Bilo da tražite novu ljubav, bilo da na more idete sa stalnim partnerom. Rak i Lav su favoriti za vašu novu ljubav. Ne zaboravite da je ovo godina ljubavi. Ako vam nešto ne odgovara kod partnera, nemojte to ispravljati na godišnjem odmoru, Godišnji odmor vam je preko potreban a ako nemate previše novca i prosta promena sredine i okruženja, više nego će vam prijati, savetuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Iscrpljeni ste svakodnevnim obavezama. Morate naći slobodnog vremena koje ćete posvetiti samo sebi. Slab san, najbolji je pokazatelj da su vaši živci na izmaku. Nađite vremena da se osamite i suočite sa svojim strahovima. Boravite više na suncu i jedite lakšu hranu bogatu vitaminima i mineralima. Od druge polovine meseca, dolazi do stabilizacije zdravstvene situacije, poručuje mesecni horoskop.

zenskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori