Tokom jula ćete biti u prilici da proširite obim ponude svojih usluga, posebno ako se bavite nekim vidom poslovnih usluga.

Merkur će od 6. do 26. jula prolaziti kroz vaše polje usluga i doneće vam više povoljnih mogućnosti. Bićete u prilici da poboljšate uslove rada na svom radnom mestu, servisirate ili nabavite nova osnovna sredstva za rad ili čak dodate nešto novo od radnih sredstava što bi vam otvorilo mogućnosti da ubrzate razvoj aktuelnih poslovnih zadataka.

 Lako ćete se dogovarati sa potencijalnim klijentima, sa radnim kolegama i osobama koje srećete kroz posao. 14. jula će Merkur praviti sekstil sa Jupiterom koji vlada vašim poljem posla i karijere, što će vam pružiti mogućnost da profitirate kroz primenu idejnih rešenja koja budete osmislili u vezi jednog poslovnog projekta. Uspeh ćete postići ako se bavite oblastima zdravstva, farmaceutske industrije, trgovine modnom konfekcijom visokog kvaliteta i uopšte trgovinom brendiranom robom. Izbegavajte da ulazite u poslove koji vas mogu uvesti u rizike i nose opasnost od gubitaka.

Vaše finansijske mogućnosti tokom većeg dela jula će biti manje nego što biste želeli. Mars koji vlada vašim poljem novca će 2. jula praviti opoziciju sa Plutonom, što vas upozorava da izbegavate poslovanje i finansijske transakcije sa osobama koje se bave nečim što je sumnjivo i nelegalno. Izbegavajte bilo kakav vid saradnje sa takvim osobama. Isto tako, izbegavajte rizične investicije, naročito 10. jula kada će i Sunce praviti opoziciju sa Plutonom. U protivnom biste se mogli naći na gubitku. 18. jula će Venera praviti trigon sa Jupiterom, što vam otvara mogućnost dobitaka i što će poboljšati vaš platni promet. Bićete u mogućnosti da ostvarite dobitke ako se bavite kupoprodajom nekretnina ili knjigovodstvom.

 Nezaposlene Ribe će pratiti srećne okolnosti na konkursima za zaposlenje i biće im relativno lako da uđu u uži izbor i dobiju nov posao.
 

Ljubav

Ako ste u vezi:

Zahvaljujući Merkuru, vladaru vašeg polja ljubavi i partnerstava, koji pravi većinom skladne aspekte, očekuju vas prijatni zajednički trenuci uz voljenu osobu. Dobro ćete se razumeti i razgovaraćete o raznim temama. Na prvom mestu o porodičnim planovima i o preuređenju vašeg zajedničkog doma. U vezi toga ćete biti složni i puni entuzijazma.

 Sredinom jula ćete uspostaviti harmoničan odnos sa voljenom osobom i oboje ćete uživati jedno pored drugog. Ovo je i povoljno vreme da odete na duži odnor ili zajedničko putovanje. Prijala bi vam poznata turistička destinacija u inostranstvu ako budete u mogućnosti. Više izlazaka i druženja sa zajedničkim prijateljima će vam oboma prijati.

Ako ste slobodni:

Može vam se dogoditi da započnete emotivnu vezu sa osobom koja će na vas delovati magnetski privlačno i koja će buditi vaše strasti, ali se ta osoba može pokazati i kao nezgodna za vezu, jer će biti sklona da vas uvlači u razne neprijatne situacije. Ona sama je osoba prejakih strasti, nemirna i sklona da sebi i drugima priređuje probleme. Previše dinamike u svemu tome će vas isrpeti. Pokušaćete da prekinete ovu vezu ali vam to neće biti lako jer će privlačnost biti snažna.

 Nešto starijim Ribama neće biti lako da se usklade sa zahtevima i uslovima koje će pred njih postaviti osoba sa kojom žele da započnu vezu. Dešavaće im se česti usponi i padovi u emotivnom životu. Početak nove veze nije siguran.

Zdravlje

Merkur koji će najveći deo jula prolaziti kroz vaše polje zdravlja, doneće vam stabilnije mentalno i fizičko stanje i uticaće pozitivno na vašu vitalnost. Osećaćete potrebu da se više krećete i praktikujete telesne vežbe. Slobodno vreme koristite za boravak ili šetnju na čistom vazduhu. S druge strane, koristite zaštitu od jakog sunca jer vam je koža osetljiva.

 Za ishranu vam se preporučuje kalorična hrana, ali da vam obroci budu raspoređeni tako da uzimate manje količine hrane više puta u toku dana. Prijaće vam povrće koje je potrebno da jedete presno ili minimalno termički obrađeno, kao što je šargarepa, brokoli, celer. Od mesa će vam prijatu pileće belo meso i junetina. Umanjite unos mlečnih proizvoda.
 Važni brojevi za jul 2017.

3, 9, 15, 18, 22

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori