Još ima vremena da nekom poklonite decembar za pamćenje. Zaboravite ponos na tren.

Mjesečni horoskop za decembar

Ovan

Ljubav: Na početku meseca ste pozvani ste na slavlje kod svojih dragih prijatelja, ali niste u mogućnosti da idete. Pošaljite lepu čestitku. Možda ćete na trenutke u prvoj polovini ovog meseca osećati da gubite kontrolu nad nekim događajima u emotivnom polju, ali to nije prava realnost. Partner će ispuniti obećanje, ali će tražiti još malo strpljenja jer ima veliki raspored obaveza koje mora završiti u dogledno vreme. Imajte razumevanja.

Posao: Neko vama drag iz kruga bliskih poslovnih saradnika, biće u nezavisnoj situaciji. Teško da ćete bilo šta moći da uradite za njega. Radujte se tuđim uspesima, a i njihovim srećnim okolnostima. Važno je da se sreća vrti kao čigra, i tako će pre doći i do vas. Nekima od vas će biti od velikog značaja savet prijatelja ili rođaka kada je poslovni potez u pitanju. Centralni događaji su drugoj dekadi meseca. Ovo je šansa da iz jedne „male“ priče zaplovite velikim zamahom napred. To će vam dati osećaj ispunjenosti svoje svrhe, jer su ovo momenti koji su već očekivani.

Zdravlje: Poneko iz ovog vatrenog znaka će osetiti iscrpljenost. Ne zanemarite ginekološke probleme.

Blizanci

Ljubav: Zamerićete partneru oko nepromišljenih troškova i to bi moglo da izazove ozbiljan razdor između vas. Ni jedno od vas nije spreman na otvoren razgovor i svako drži da je u pravu, što može stvoriti dugoročne probleme u odnosu. Ovo se ne dešava prvi put i već postaje navika, što stvara nesuglasice i ponekada burne reakcije među vama. Potencijalno dobri dani kao da izostaju u ovom periodu. Osećate da se tokom ovog perioda dešava niz događaja koji vam kvari odnos na partnerskom polju. Neke nesuglasice neće proći same od sebe, a može vam i budućnost biti ozbiljno uzdrmana, ako se ne prizovete pameti, posebno posle nekih rasparava tokom zadnje nedelje decembra.

Posao: Pametno iskoristite kada je posao u pitanju. Bićete komunikativni i puni energije, pa će vam ideje izlaziti kao iz rukava. Ovo posebno važi za period nakon 10.decembra. Neki manji ciljevi biće ostvareni, a vi budite zadovoljni i spremno idite ka višim ciljevima. Neki od predstavnika ovog znaka pogotovu oni iz prve dekade, neće moći da odole provokatnom nastupu jednog kolege Strelca. Ovog puta ćete imati volju da eksperimentišete.

Zdravlje: Laki hormonalni poremaćaji i mogući problemi sa zubima. Kritični periodi u polju zdravlja su između 12.i 17.decembra.

Lav

Ljubav: Na početku meseca atmosfera u kući će biti napeta, a moguće je i razočarenje u jednog člana porodice. Biće izgovorene neke neprijatnosti. Već učinjeno se ne može ispraviti, ali se barem uzdržite od daljih rasprava i sukoba. To ne vodi nikuda. Nekima iz ovog znaka je na pomolu velika ljubav ili barem završetak nedefinisanog emotivnog odnosa. Bračni prolaze još jednu krizu, ali to će brzo proći. Sa lakoćom ćete sada rešiti neke nesuglasice koje se ponavljaju u jednom nizu već izvesno vreme.

Posao: Početak meseca ne započinje slavno na polju posla. Ovih dana ne biste trebali da ulazite u neke veće kupovine ili novčane transakcije. Ne budite nestrpljivi, već sačekajte prave momente. Od zadnje nedelje se dešavaju obrti i to na bolje, posebno za predstavnike prve dekade ovog znaka. Tempo kao i najava onoga što vas čeka na poslu utiče pozitivno na vas, kao i ljudi koje srećete.

Zdravlje: Hronočni problemi sa disajnim organima.

Djevica

Ljubav: Većini vas je harmonično u polju emocija, osim onim Devicama iz prve dekade koji priželjkuju novinu i ruše odnos koji je već zadovoljavajući. U jednom trenutku ćete pomisliti da vam se dramatični momenti vraćaju u život, ali u sledećem trenutku ćete shvatiti da je sve to deo promena koji prolazite. Osećaj izgubljenosti je samo odraz umora i potrebe za pauzom. Ne forsirajte sebe i zastanite na trenutak. Sposobni ste za prilagođavanja i brza reagovanja pa ćete tako i uraditi i sada.

Posao: Ukoliko se bavite privatnim poslom imate priliku za put koji će vam doneti novine i sredinom meseca. Nećete smeti ni da se obradujete previše, ali zasigurno će vas zadesiti prave situacije koje vas uvode u nov način života i promene mesta boravka. Greškama i propustima nema mesta, ali nema potrebe za strahom. Znaćete da se snađete u svakom momentu.

Zdravlje: Dijabetičari treba da pripaze 8. i 9.decembra. Idealno vreme odreći se cigareta je sredinom ovog meseca.

Škorpija

Ljubav: Škorpije treće dekade imaju utisak da im se sve zaustavilo i da ništa ne mogu da pokrenu dalje. Prosto biste zaplakali od muke. Zar ne? Pojedini su pred razvodom. Morate biti hrabri. Sporazumno biste mogli da se dogovorite sa svojim partnerom oko svega, ako imate decu ili imovinu. Oni koji su tek dobili prinovu imaju lepa iznanđenja. Konačno stiže pomoć i moguća odmena i to od nekih članova familije za koje ste smatrali da nemaju vremena za vas i vaše probleme. Krajem meseca ćete odahnuti od teškog tempa u ljubavnim odnosima.

Posao: Da li ste razmišljali o poslovnoj saradnji sa ljudima koji žive u drugim gradovima, ili čak inostranstvu? Eventualni poslovni nesporazumi mogli bi se sasvim lepo izgladiti tokom druge nedelje meseca. Malo priče sa poslovnim saradnicima nije naodmet.

Zdravlje: Pazite se povreda na početku ovog meseca, kao i u saobraćaju. Moguće prehlade i problemi sa disajnim organima.

Vodolija

Ljubav: Prva nedelja ovog meseca je kao stvorena za ljubavni lov u mutnom. Tajni odlazak udvoje delovaće vam tako primamljivo, da nećete odoleti. Inače je oko vas pravi mali haos. I na poslovnom i na privatnom planu biće sukoba tokom tri nedelje ovog meseca. Ne reagujte ako možete, napravićete još gore. Svesni ste da se strasti nisu smirile i svesni ste da je uzrok problema vaša deca, ili detinjasti partner.

Posao: U ovom periodu ne očekuju vas bitne promene ili stabilizacija poslovnog života, a morate da priznate da ne ulažete svoju energiju i misli na to. Potpuno ste zaokupirani poslom i novcem, a to je delimično uzrok za nesuglasice sa partnerom. Oboje prećutno prelazite preko problema i ni jedno od vas neće ni pokušati da razgovara ili da učini nešto radikalnije što će promeniti situaciju. U ovom mesecu završićete neke bitne poslove i ostvariti važan kontakt. Bićete zadovoljni i, makar na kratko, ispunjeni i smireni, posebno na kraju decembra. Vi želite sve i odmah, a to nije baš uvek moguće. Zato će vas svako odlaganje sada nervirati i provocirati. Ali strepite se, jer će rezultati biti i veći od očekivanih.

Zdravlje: U ovom mesecu će vam se ponovo javiti hronični problemi sa disajnim organima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori