Planete se sudaraju i šalju ljubavne strele koje će možda pogoditi i vaš znak Zodijaka! Evo šta nas očekuje u vladavini Blizanaca

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao

Izuzetno pozitivan period na poslovnom planu počinje sa Venerom u Ovnu, što je jasan znak da ćete narednih nedelja najviše biti okupirani finansijskim pitanjima, kao i postizanjem nekog rezultata, koji je izmakao u prethodna dva meseca. Ukoliko se radi o naplati novca, ipak sačekajte još nekoliko dana, kako bi se stvari same sredile. Ako se to ne dogodi, pređite u akciju posle 6. juna kada Venera uđe u znak Bika, a vaše drugo polje. Povoljni aspekti početkom juna doneće vam više uspeha i konačno razrešenje finansijskih problema. Ovaj period je takođe veoma povoljan za uzimanje ili vraćanje kredita. U isto vreme, prihodi će biti stabilniji što će vam doneti veliko olakšanje. Ipak, tokom celog perioda, zbog retrogradnosti Jupitera u sedmom polju, moraćete da se borite sa onima koji imaju drugačije ideje i planove. Naoružajte se strpljenjem, budite pažljivi i odmereni.

Ljubav

Venera u vašem znaku pojačava dinamiku na emotivnom planu, ali, zbog opozicije sa Jupiterom, ishod je ispod očekivanog. Moguće je da u ljubavi imate prevelika očekivanja. Opozicija Venere i Jupitera koja je aktivna do 6. juna ukazuje na nesigurnost i dvoumljenje, ali i na brojna nova poznanstva i nezadovoljstvo rezultatima. Jasno izražavate potrebu za većim osećanjem bliskosti, poverenja ili emotivne naklonosti. Partner vas uporno nagovara da prihvatite novo ili kompromisno rešenje, ali nedostaju vam dobra volja i odlučnost. Imate utisak da voljena osoba vešto koristi zaobilazan način da ostvari svoje namere, što dodatno podstiče vaše nezadovoljstvo. Nakon 6. juna počinje povoljan period za preispitivanje odluka i predloga partnera. Okolnosti će biti povoljnije, a rezultati izvesniji. Moguća nova romansa na putovanju.

Zdravlje

Vodite računa o povredama oštrim predmetima, ne budite brzopleti. Pazite na ishranu, ne preterujte sa radom. Moguće glavobolje kao posledica vremenskih oscilacija.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao

Boravak vašeg vladara, Venere, u problematičnom, dvanaestom polju sve do 6. juna, siguran je znak upozorenja da će prve dve nedelje perioda biti kritične, a realizacija poslovnih ciljeva manja od očekivane. Stoga nemojte previše forsirati događaje već budite strpljivi dok se stvari ne postave na pravo mesto. Budući da još nije vreme za akciju, iskoristite ovaj period za "pripremu terena" za ostvarenje ciljeva. Bićete u prilici da ponovo aktivirate neke ranije pregovore i dogovore i to bi trebalo da iskoristite. Ukoliko morate da rešavate izvesne pravne "začkoljice", početak juna je najpovoljniji. Moguće je da neka važna dokumentacija kasni zbog prethodne Merkurove retrogradnosti u vašem znaku. Posle 7. juna finansijska kriza se postepeno sređuje. Ipak, obratite pažnju na troškove i izbegavajte pozajmice.

Ljubav

Do 6. juna, zahvaljujući Veneri u dvanaestom polju, povoljan period za tajne veze, ali, ako vam je stalo do emotivne harmonije, bolje bi bilo da ne eksperimentišete i da budete realniji. Utoliko više što Mars, vladar vašeg polja partnerstva svojim prolaskom kroz znak Blizanaca, a vaše drugo polje, nekako sve svodi na materijalne vrednosti. Posle 5. juna prelazi u znak Raka, vaše treće polje i donosi mogućnost da započnete vezu sa osobom iz neposrednog okruženja. Ipak, imajte na umu da ovakav položaj planete strasti ukazuje i na određena psihološka opterećenja. Imate utisak da na vašu emocionalnu sigurnost najbolje deluju neke dobro isplanirane ili unapred izrežirane situacije. Međutim, u emotivnom zanosu na kraju ćete učiniti ono što vam srce nalaže, a ne razum. Stalo vam je da unapredite svoj ljubavni i intimni život. Prihvatite novu ljubavnu romansu bez oklevanja.

Zdravlje

Ugroženo zdravlje, pogotovo, disajni putevi. Moguće zdravstvene tegobe zbog alergija, kao i bolovi u nogama zbog nekretanja i loše cirkulacije.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao

Sunce i Mars u vašem znaku do 5. juna znak su velikih očekivanja ali osrednje realizacije jer sve dolazi na svoje mesto tek kada se vladar znaka, Merkur, 7. juna nađe u svom sedištu.

Očekujete ostvarenje nekog posla koji bi mogao da vam donese malo veću količinu novca, ali zbog izvesnih zastoja na koje ne možete da utičete, mnogo je verovatnije da povoljne vesti stignu tek sledećeg meseca. Tokom ovog perioda usmerite pažnju na neku novu saradnju na koju možda niste ni računali kao opciju. Novi projekat vam može doneti određenu popularnost ili pak izvesno priznanje među kolegama. U isto vreme, ova pozicija otvara i određeno polje neprijatelja, pa zato povedite računa kako se ophodite sa saradnicima. Ako imate utisak kao da ste izgubili uobičajen poslovni ritam, sada možete da se opustite. Stiže glas o putu u inostranstvo ili neko rešenje od nekog arbitražnog organa koje ste dugo čekali.

Ljubav

Do 7. juna Venera boravi u vašem jedanaestom polju i naglašava prijateljsto koje ima tendenciju da preraste u nešto više. Moguće je da vam se udvara neko ko je zauzet, ali to svakako nije nešto čemu težite. Ukoliko ipak u navedenom periodu ne nađete srodnu dušu, ne budite razočarani. Vi svakako niste osoba koja se lako prepušta emocijama, zato bolje sačekajte svoju "pravu priliku". Ako ste bili u vezi, a došlo je do nesuglasica, situacija ne ukazuje na nastavak veze/braka, jer Venera ide ka dvanaestom polju koje favorizuje tajne i komplikovane odnose. Ukoliko ste uprkos svemu prevazišli probleme, ne mislite da je sve rešeno. Ako ste mladi i slobodni, očekujte brojne susrete i ljubavne avanture u kojima ćete uživati. U ovom periodu mogu vam se udvarati mlađi, stariji i bivši partneri. Budite oprezni i imajte na umu da razum i emocije nikada nisu bili u skladan par.

Zdravlje

Osim povremene glavobolje i nervoze, situacija je uglavnom stabilna. Pripadnice nežnijeg pola trebalo bi da obrate pažnju na hormonalne promene i PMS.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao

Situacija na poslovnom planu nije ružičasta, a na vrlo napete odnose na radnom mestu, osim Venere u polju karijere, ukazuje i Merkur u polju planova, kao i Mars u polju tajnih neprijatelja, što je i najopasniji položaj. Kako god se analiza okrene, situacija je u prvom delu perioda, sve do 7. juna izuzetno nestabilna. Što nećete moći da utvrdite "odakle vetar duva", najbolje bi bilo da ništa i ne pokušavate, pogotovo što se ni nakon pomenutog datuma ništa ne popravlja, nego se naprotiv, situacija dodatno komplikuje, a sklonost sukobima je povećana. Naredni period je povoljan za povratak nekog novca, ali vodite računa i o vašim prevelikim troškovima. Bićete u prilici da rešavate određene pravne stvari koje vas čekaju već neko vreme. Ako razmišljate o promeni posla, strpite se do 7. juna. Nešto što ste morali da trpite zadnjih meseci, konačno se privodi kraju. U svakom slučaju vrlo predstoji vam izuzetno dinamičan period i borba za uspeh.

Ljubav

Venera u polju posla prvi deo perioda obeležava emotivnim dešavanjima vezanim za radno mesto, da bi se potom, prelaskom u jedanaesto polje situacija preslikala na odnose među prijateljima. Suštinski od 6. juna se stvari smiruju, pa je moguće zadovoljstvo i na ljubavnom planu. Komunikacija će biti bolja, a neki mogu očekivati i direktne ponude osoba koje do sad nisu sagledavali kao emotivno intrigantne. Jasno vam je da ponekad nije lako ostvariti razvnotežu između glasa razuma i svojih osećanja. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali uz dodatno strpljenje, nakon mladog meseca, 9. juna. Ako ste mladi ili slobodni, očekujte nove, uzbudljive ljubavne susrete. Ukoliko ste u vezi, mogući su konflikti i koji mogu da dovedu i do privremenog raskida. Za one koji su u dužim vezama, braku, izvesni planovi vezani za porodicu, kuću biće prioritetniji.

Zdravlje

Ojačajte imunitet i vodite računa o preventivi. Posetite zubara i sredite sve što je neodložno. Starije osobe neka povedu računa o krvnom pritisku i hroničnim problemima.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao

Pred vama je vrlo aktivan period na poslovnom planu. Planetarni aspekti su vam naklonjeni i donose putovanja, kontakte sa inostranstvom, komunikaciju sa strancima i nove poslovne mogućnosti.

Period napetosti ostaje za vama, a pred vama su nove sjajne mogućnosti na poslovnom planu. Vaš izoštren um tačno zna kojim putem bi trebalo da idete. Stabilizacija sledi i na finansijskom planu. Ne planirajte i ne računajte na duže staze od početka juna. I dalje osećate presiju i nervozu, na šta ukazuje ulazak Marsa u dvanaesto polje i aktiviranje tajnih neprijatelja posle 7. juna. Kontakti sa inostranstvom su i dalje neizvesni, ili se postignuti dogovori ne poštuju, tako da ne možete da se oslonitite ni na datu reč. Nažalost, postojeće planove moraćete da odložite na neodređeno vreme. Prihvatite poslove koji mogu da se realizuju u kraćem vremenskom intervalu.

Ljubav

Želite da iskristališete svoja osećanja i definišete emotivna očekivanja. Prijaju vam znaci pažnje koji jačaju osećanje bliskosti. Ako ste nezadovoljni odnosom sa partnerom, imaćete priliku da raščiste sve probleme posle 6. juna. Moguć je iznenadni neočekivani preokret u partnerskom odnosu, za one koji su u dugoj vezi. Niste od osoba koje vole da imaju neraščišćene odnose. Ili se volite, ili svako svojim putem. Ako je partner često odsutan zbog poslovnih putovanja, moguće je da se osećate usamljeno, ali to ne želite da ističete. Ukoliko ste sami, ne zapostavljajte nijednog prijatelja ili kolegu koji vas mogu upoznati sa nekim novim društvom. Period je povoljan za obnovu starih prijateljstva i druženje sa onima koje dugo niste čuli. Prijatno će vas iznenaditi reakcije osoba na koje ste možda zaboravili. Ako ste mladi ili slobodni, imate sjajnu priliku da ostvarite novu ljubavnu romansu.

Zdravlje

Osim manjih hroničnih problema, dobro se osećate. Ipak, pripazite na ishranu, kontrolišite šećer i masnoće u krvi, ali i krvni pritisak. U ovom periodu može da vam pomogne muzika za opuštanje.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Posao

Velike promene u firmi, ili u poslu generalno, konačno kreću pravcem koji vama odgovara. Ako planirate renoviranje kuće, trebalo bi da to sada uradite. Ovaj mesec vam je naklonjen za sve nove poslovne projekte, naročito sa osobama koje nisu iz vašeg mesta ili su pak na boljim pozicijama od vas. Ipak, ne očekujte velike preokrete, jer postoje određene prepreke u ispunjavanju vaših velikih ciljeva. Zato se radije usmerite na ostvarenje manjih poslova. Bićete u situaciji da drugi utiču na vaše mišljenje što će vas činiti dosta nezadovoljnim i neodlučnim. Ipak budite spremni da razmotrite i eventualno prihvatite iznenadne ponude, iako vam to nije svojstveno. Posle dugog perioda nesigurnosti, sada dobijate podršku planeta i konačno se neke stvari rešavaju, naročito posle 7. juna, kada vaš vladar uđe u znak Blizanaca, u vaše polje karijere. Neki problemi se sami rešavaju dok drugi zahtevaju pomoć prijatelja.

Ljubav

Venera u osmom polju komplikuje ljubavni život pa zato radije izbegavajte teške teme u prvom delu perioda dok je u znaku Ovna. Situacija se menja u pozitivnom pravcu njenim prelaskom u Bika i vaše deveto polje. Ne plašite se ljubavi koja može da vam donese zadovoljstvo. Nisu važne godine, ako ste vi ispunjeni nadom i željom, slobodno nastavite kontakt. Uživajte u novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja. Ako ste dugo u vezi, a niste spremni na kompromise, situacija može biti prilično napeta. Ne pokušavajte da rešavate stare probleme jer nećete imati uspeha u tome. Za one u braku ovo će biti poprilično napet period. Ukoliko ste mladi ili slobodni, priželjkujete novu ljubavnu romansu, možda sa mlađim partnerom. Više se družite i krećite u krugu nekih novih ljudi.

Zdravlje

Mogući problemi sa mokraćnim kanalima ili prehlade. Čuvajte se virusnih infekcija koje mogu da naškode vašem srcu. Pazite gde hodate, izbegavajte mračne ulice.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Posao

Jupiter je retrogradan u vašem znaku, to jest prvom polju, a Venera, vaš vladar izašla je iz retrogradnosti ali je opozitna, što ukazuje da ćete većinu stvari obavljati sporije ili sa zastojem. Komunikacija sa kolegama nije najbolja, uprkos vašem zalaganju da poboljšate odnose.

zgleda da ste se umorili od stalnog ponavljanja istih priča. Ako želite da nešto promenite, budite promišljeniji i izbegavajte impulsivne reakcije. Čuvajte se provokacija. Očekujte mnogo dešavanja u junu, ali i iznenađenja i šokantnih promena koje mogu da vas izbace iz ravnoteže. Bilo kako bilo, iskoristite ovaj mesec za raščišćavanje i redefinisanje svih odnosa. Budite odlučni i direktni. Ako ste bez posla, iskoristite "povoljan vetar" za započinjanje privatnog biznisa. Mnogim pripadnicima znaka će se ukazati šansa za posao u inostranstvu ili rad u stranoj firmi koji ne smete propustiti.

Ljubav

U prvom delu perioda polje ljubavi biće pod uticajem Venere iz Ovna, koja šalje nejasne signale i stvara konfuziju, pa nećete znati šta da preduzmete. Neki od vas mogu očekivati zanimljiva dešavanja i neočekivanu ljubavnu avanturu sa osobom koja je znatno starija ili mlađa od vas. Budući da niste spremni ili ne želite emotivno vezivanje, bićete primorani da smišljate brojne izgovore, kako biste opravdali svoje ćudljivo raspoloženje i ponašanje. Nema potrebe da izbegavate emotivnu vezu ili odgovornost. Prelaskom Venere u znak Bika vaš odnos postaje skladniji. Bićete raspoloženi da se zabavite, pa ćete se više družiti i zabavljati sa prijateljima i poznanicima. Upravo u takvom okruženju možete i da upoznate neku novu osobu koja će vas potpuno osvojiti. Ako ste u vezi ili braku, vreme je za preispitivanje odnosa.

Zdravlje

Ljubavni problemi i nervoza loše utiču na vaše raspoloženje i zdravlje. Morate da shvatite da jednostavno morate da prihvatite okolnosti na koje ne možete da utiče i da se ne nervirate zbog toga.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Posao

Do 5. juna, kada vaš vladar Mars pređe u znak Raka, bićete u fazi premišljanja između više opcija. U ponudi su i neki novi - neki stari poslovi ili pak saradnja sa osobama odranije. Iako je to znak pada, Mars je donekle povoljan u svim vodenim znacima, pa posle problema možete očekivati rešenje. Postojaće određeni uslovi ili pravila koja vam se možda neće dopasti, ali bilo bi dobro da ih prihvatite, jer ima indicija da će se kasnije situacija promeniti u vašu korist. Možda će novi angažman zahtevati neki rad od kuće, ili će biti neophodno da putujete u inostranstvo radi obuke za novi posao. Bilo kako bilo, vaš trud i strpljenje će se na kraju isplatiti. Jedino što manjka jeste novac koji klizi iz ruke i sve što zaradite jednostavno - ode. Sa druge strane, Venera 6. juna ulazi u vaše sedmo polje i podstiče dešavanja sa kolegama ili saradnicima sa kojima je dosad bio zastoj.

Ljubav

Posle dosadne monotonije na početku perioda, emotivni život postaje mnogo burniji i izazovniji nakon 6. juna, kada Venera pravi opozicioni aspekt sa vašim znakom, a potom i sekstil sa Marsom koji će ući u znak Raka. Čini vam se da partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, a česti konflikti negativno utiču na vaše promenljivo raspoloženje. Pokušajte da se više okrenete partneru i da uspostavite bliskiji odnos. Ne inatite se zbog sitnica. Važno je da se ne zalećete u svojim procenama ili da ne proveravate nečije strpljenje. Krajem perioda očekuju vas pozitivne promene, a partner će izaći u susret vašim željama. Ako ste sami, moguće je da ćete upoznati atraktivnu osobu koja će ispuniti sve vaše kriterijume. Oni čija veza je na ivici opstanka, od početka juna, mogu da biraju hoće li svoj odnos okončati ili revitalizovati.

Zdravlje

Dobro se osećate, ali ako ne povedete računa o zdravlju, moguće su upale i problemi sa urinarnim traktom. Kontrolišite bubrege. Ne zanemarujte problem sa lumbalnim delom kičme.

STRELAC (23. 11 - 21. 12)

Posao

Nakon nekoliko meseci retrogradnosti, vladar vašeg znaka Jupiter usporava pred okret i prelazak u direktno kretanje.

Ovakvo stanje vladajuće planete govori o periodu stagnacije u mnogobrojnim dešavanjima oko vas. Vaši planovi za saradnju sa osobama iz inostranstva ili iz drugih gradova moraće da sačekaju drugu polovinu juna. Tačnije, mnoge stvari će se pokrenuti sa mrtve tačke u poslednjoj nedelji perioda, ali sve to će se odvijati usporeno. Neki od pripadnika vašeg znaka mogu da se nadaju novim poslovnim ponudama koje donosi pozicija Marsa u sedmom polju. Iako na prvi pogled deluju zanimljivo, novi poslovi mogli bi da budu problematični, na šta ukazuje opozicija Marsa sa Saturnom. Tokom ovog perioda obavićete mnoštvo razgovora i biće potrebno da sredite neke papire i dokumenta u vezi s poslom. Vi ste možda i najgore prošli tokom prethodnog perioda i zato sada morate biti strpljivi, jer je pred vama mirniji poslovni period.

Ljubav

Igrate na pogrešnu kartu, pokušavajući da zaštitite sebe od emotivnog razočaranja. Sa Marsom u vašem sedmom polju, sukobi su neizbežni i obeležiće nastupajuće dane, sve do prve nedelje juna. Možda ćete poželeti da imate malo više slobode ili odnos koji vas neće opterećivati. Neki od vas će se upustiti u tajne veze, a moguća je romansa sa nekim koga ćete upoznati na putovanju. Odnos sa partnerom je već neko vreme poljuljan zbog uzajamnog nepoverenja. Kako bilo, potrebna vam je promena. Potrebno je da iskreno razgovarate sa voljenom osobom i da otvoreno preispitate zajedničke planove. Za one koji su u braku povoljniji period počinje od juna. Potrudite se da maksimalno uživate u zajedničkim trenucima. Uz malo dobre volje svi vaši ljubavni snovi i planovi mogu da se ostvare. Za sve slobodne uskoro dolazi pravo vreme za nove ljubavi.

Zdravlje

Više šetajte, udahnite svež vazduh punim plućima, ojačajte imunitet. Čuvajte se povreda, upala i infekcija. Ako ste stariji, kontrolišite pritisak koji može da bude uzrok glavobolja.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Posao

Retrogradno kretanje Jupitera u polju karijere i Saturna, vašeg vladara u kući tajni, ukazuju da ste se prezasitili posla kojim se sada bavite. Potrebna vam je promena i bolja motivacija. Sagledajte kakve su vam šanse da preduzmete nešto novo na ovom polju, pošto do tada je sve u stagnaciji. Ako još niste rešili poslovnu situaciju postoji mogućnost da sa vama kontaktira poslodavac kod koga ste radili ranije ili bili s njim u kontaktu. Možda će vam on pružiti priliku za novi posao. Ova godina vam je naklonjena za stvaranje novca, pa se potrudite da je maksimalno iskoristite. Pravni dokumenti neka ostanu još neko vreme u fioci. Poslovna kriza se polako sređuje i vi dobijate pozitivan odgovor nakon prve nedelje juna. I dalje vas muči finansijska situacija kao i neki problem sa nekretninom, a to stanje se, nažalost, neće promeniti još neko vreme.

Ljubav

Pod uticajem snažnih emocija, često menjate svoje raspoloženje ili odluke. Ipak, talas novih i uzavrelih osećanja predstavlja put do zajedničke sreće. Potrudite se da usrećite voljenu osobu. Imate utisak da vam u ljubavi sve ide od ruke. Iako niste previše komunikativni, ovog puta će vam neka nepoznata osoba privući pažnju kroz razgovor na nekom skupu. Verovatno će se razlikovati od ostalih po nečemu upečatljivom, jer je u protivnom vaše budno oko ne bi ni zapazilo. Ako ste sami, iskoristite nove prilike za romansu. Ali, pre nego što bilo šta pokušate, raspitajte se da li i druga strana želi isto što i vi. Zavodljivi ste i inspirisani za novu emotivnu ulogu. Ukoliko ste mladi ili slobodni, uživajte u novim susretima u skladu sa svojim emotivnim potrebama. Ne preskačite stepenice kada su emocije u pitanju. Možda ste previše ubrzali situaciju u želji da započnete vezu. Ukoliko vas druga strana odbije, zadovoljite se prijateljskom vezom. Nove ljubavi moguće posle 7. juna.

Zdravlje

Ako želite da sačuvate vitku liniju i dobro zdravlje, smanjite obroke i ne preterujte sa uživanjem u alkoholu. Konstantna napetost mogla bi da se odrazi na probleme sa gastritisom.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Posao

Iskoristite povoljan period koji počinje 7. juna kada Merkur ulazi u znak Blizanaca za rešavanje starih, spornih ugovora i sređivanje dokumentacije.

Tokom narednog perioda očekuju vas kraća putovanja, saradnja sa osobama iz inostranstva kao i nastavak saradnje sa bivšim poslovnim partnerima. Postoji mogućnost da promenite radno mesto i dobijete bolji položaj u kompaniji za koju trenutno radite. Ne plašite se promena, jer vam novi posao može otvoriti nove mogućnosti za napredovanje i širenje biznisa. Možda ćete biti u prilici da obnovite saradnju sa važnim klijentom ili da opet radite na novom projektu. Pošto ste tokom prethodnog perioda uspeli da ostvarite neke nove ideje i planove, sada slobodno možete da tražite adekvatnu nagradu ili bolju poziciju. Očekujte dobitke i dobre vesti iz inostranstva posle 10. juna. Zadovoljavajuća materijalna situacija.

Ljubav

Dobar period za raščišćavanje svih emotivnih problema i uspostavljanje stabilnih, harmoničnih odnosa. Ne libite se da jasno stavite partneru do znanja šta vam smeta i postavite uslove za opstanak veze. Dosta ste trpeli i čekali na ovaj momenat. Ako ste sami, energiju radije usmerite na posao, zabavu i izlaske sa starim prijateljima. Oni koji su u dužim vezama ili braku, mogu očekivati povremene nesuglasice i konflikte oko finansija. Možda imate različite želje ili mislite kako je sve moguće ili lako ostvarljivo. U vašem ljubavnom životu neprekidno se smenjuju topli i hladni talasi. Naglašene strasti i burni izlivi emocija pozitivno deluju na vaš odnos sa partnerom. Potrebna vam je osoba koja će razumeti vaše trenutne poslovne obaveze, ali i neko ko nije suviše posesivan. Očekuju vas nova lepa poznanstva preko prijatelja ili na javnim mestima.

Zdravlje

Problemi sa zubima i pojačana nervoza. Pripadnice nežnijeg pola trebalo bi da obave redovni sistematski pregled. Mogući bolovi u nogama. Obratite pažnju na krvni pritisak.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Posao

Možete odahnuti tek posle 6. juna kada je posao u pitanju, jer tada Venera izlazi iz opozicije sa vašim vladarem Jupiterom. Firma u kojoj radite bila je u velikim problemima i moguće je da ste s razlogom brinuli za njen opstanak, ali sada se neke važne stvari raščišćavaju i vi ćete konačno znati na čemu ste. Mnogi pripadnici znaka biće u prilici da promene radno mesta ili firmu, a neki bi trebalo da počnu da traže novi posao. U svakom slučaju, nema razloga za prevelike brige jer će se svi problemi na kraju rešiti. Očekuje vas veći priliv novca, što će vas dodatno motivisati na nove napore. Saradnja sa kolegama konačno poprima normalniji tok, a moguće su i nove, zanimljive poslovne ponude. Bićete pomalo inertni i nervozniji, najverovatnije zbog pomanjkanja sredstava za završetak započetih projekata. Finansijska situacija se blago poboljšava krajem perioda.

Ljubav

Situacija na ljubavnom planu je uglavnom stabilna. Vešto koristite svoje zavodničke sposobnosti, lako se prepuštate inspiraciji i strastima koje u vama budi bliska osoba. Želite da ostvarite svoje ljubavne snove i da prekoračite dosadašnja ograničenja u zajedničkom odnosu. Povremeno imate utisak kao da je sve lako ostvarivo. Prija vam emotivna sentimentalnost koju vaš partner unosi u zajednički život. Ukoliko ste nedavno započeli tajnu ljubavnu vezu, moguće su iznenadne promene. Učinite sve što je potrebno da sačuvate svoju emotivnu sreću kao i osobu do koje vam je stalo. Povremeno imate utisak da je vaša veza na klackalici i ne znate kako da prevaziđete socijalne i ekonomske razlike koje vas sve više razdvajaju. Za one koji su u braku ovaj period je poprilično napet i donosi velika preispitivanja.

Zdravlje

Iscrpljeni ste zbog preteranog rada. Previše ste napeti i nervozni. Mogući su problemi sa ishranom i tendencija ka dobijanju u težini. Budite oprezni u saobraćaju.

novosti

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori