Pročitajte šta svaki znak u horoskoopu očekuje ovog meseca, kada su u pitanju zdravlje, posao i ljubav.

OVAN

Ljubav

Ovog meseca će stanje biti prilično stabilno  u prvoj polovini meseca. Zauzeti će uživati u svojoj vezi, raščistiće se problemi. Strasti će se pojačati, što je dobro. Slobodni će ovog meseca kalkulisati da li da uđu u neku vezu ili ne jer su svesni da će ih veza opteretiti i ugušiti im samostalnost. Ako shvate i neke prednosti veze, već u drugoj polovini meseca mogu upoznati neku zanimljivu i neobičnu osobu preko prijatelja.

Posao

Imaćete dosta ideja, dosta planova, ali morate da vidite šta je stvarno važno. Potrudite se da se usredsredite na posao, ali imajte u vidu da je bitno usavšavanje. Pitajte prijatelje za pomoć ako niste sigurni šta tačno treba da radite. Ne verujte svima na poslu, jer postoji mogućnost da dobijete dezinformaciju koja Vam može napraviti problem. Pazite kome se poveravate.

Zdravlje

Odlično.

BIK

Ljubav

Nije svojstveno Vama da budete pod stresom, ali je takav period da jednostavno ne želite da trpite nikog. Niste tolerantni ovog meseca. Potrebna Vam je pažnja, podrška, ali i želite da održite neko stabilno stanje u vezi, što ne ide ako niste rešili sve probleme sa partnerom. Komunikacija je poboljšana, svakako. Slobodni, imaćete težak izbor ovog meseca, ali ćete se odlučiti za osobu koja je strastvena i dinamična.

Posao

Potrudite se da ovog meseca budete komunikativniji. Usredsredite se na neke dobre stvari na radnom mestu, konačno će se sve složiti i bićete zadovoljni. Videćete rezultate dosadašnjeg rada. Ovog meseca možete tražiti povišicu, možete ostvariti napredak na poslu i biti zadovoljni. Ne odustajte od teških zadataka, budite uporni. 

Zdravlje

Pod stresom ćete biti ovog meseca.

BLIZANCI 

Ljubav

Ovaj mesec je mesec strasti za Vas. Romantični ste, ali ste više strastveni i želite da uplovite u neku avanturu. Oni koji su u stabilnim vezama su skloni flertu i imaće dosta iskušenja ovog meseca, a oni koji su slobodni će ući u neku avanturu sa osobom koju su upoznali na neobičan način, eventualno preko prijatelja. Slobodni, Vi ste inicijator svega ovog meseca, pa pažljivo birajte.

Posao 

Istaknite se na poslu, budite spremni na svakakve nezgodne situacije, jer neće biti lako ovog meseca izaći na kraj sa svim obavezama. Nemojte frustraciju pokazivati pred drugima, samo je bitno da se dobro organizujete. Ostanite smireni u stresnim situacijama. Možda ćete više trošiti ovog meseca. Svakako, imaćete i previše posla, pa se ne brinite zbog toga.

Zdravlje

Moguća prehlada. Odmarajte više.

RAK

Ljubav

Dragi Rakovi, ovog meseca treba što više da izlazite i da se viđate sa ljudima. Oni koji su u vezama ne treba da se nerviraju nego da se potrude da njihov odnos ne bude u kolotečini. Unesite neku novinu. Budite romantični. Slobodni mogu uleteti u avanturu sa osobom koju znaju dugo ili će se pomiriti sa nekom osobom sa kojom su već bili.

Posao

Ovog meseca bi trebalo da iskoristite sve šanse koje Vam se pružaju. Sve Vam ide od ruke na poslu, ali nemojte žuriti i nagomilavati sebi obaveze. Najbolje bi bilo da budete malo pažljiviji, pa čak i kad ste pod stresom, jer ćete tako izbeći greške. Nemojte dozvoliti drugima da Vas iskorišćavaju.

Zdravlje

Odlično.

LAV

Ljubav

Niste zadovoljni ljubavnom situacijom i shvatate da Vam treba neka osoba pored koje ćete imati ljubav i slobodu, a ne okove. Zauzeti, recite partneru šta Vam smeta da biste popravili odnos. Morate biti i prijatelji i partneri u isto vreme. Slobodni, ne ulazite u vezu ako niste spremni za to, možda je ovog meseca za Vas bolje da budete sami.

Posao

Bitno da je shvatite da li je određeni posao baš za Vas ili je sada vreme da prestanete da trošite energiju na to. Radite nešto u čemu ste najbolji i ne zadovoljavajte se mrvicama. Neodlučni ste zbog nekiih promena koje se dešavaju, ali vidite šta je tu dobro po Vas. Ne žurite sa odlukama. Na poslu ne bi trebalo da brzate ovog meseca, jer nećete proći dobro. Ne igrajte nagradne igre, jer ćete samo potrošiti novac bez razloga. Pazite kako i na šta trošite.

Zdravlje

Hranite se zdravije.

DEVICA

Ljubav

Ovog meseca ste strastveniji nego obično. Skloni ste flertu, ne možete sebe da prepoznate u nekim situacijama. Ako ste slobodni, trebalo bi više da izlazite, manje da sedite kod kuće. Neku osobu možete upoznati preko posla. Zauzeti, pazite da Vam flert na poslu ne napravi neki poklon.

Posao

Ovog meseca bi trebalo da se usredsredite na neke veće zadatke. Ne odbijajte ništa što je previše teško naizgled, jer ćete uspeti da se izborite sa tim zadacima. Napravite neke promene na radnom mestu, u poslu. Tako će Vam pre biti bolje i lakše. Nove stvari Vam mogu pomoći da napredujete. Poboljšajte odnos sa kolegama, družite se i posle posla.

Zdravlje

Ne preterujte sa slatkišima i gledajte da vežbate, da se bavite nekom aktivnošću ako stignete.

VAGA

Ljubav

Vage koje su u vezi, ali i slobodne Vage, mogu da očekuju dosta uzbuđenja i dobre stvari ovog meseca. Ponovo Vam se vraća vera u ljubav, zaljubićete se ili ćete biti bolji prema partneru. Romantičniji ste nego ikada i želite da se usmerite na poboljšanje odnosa ako ste u vezi. Slobodni mogu uleteti u neku avanturu, ali to i jeste opcija za Vage ovog meseca.

Posao

Ako se bavite nekim neobičnim poslom, kao što su psihologija, rad sa ljudima, bavite se nekim istraživanjima ili pomažete ljudima da se usavršavaju, ovaj mesec će biti dobar za Vas. Imaćete dosta posla. Jako je bitno da se ne opterećujete privatnim životom klijenata, nego da se zadržite na poslovnom nivou. Bićete pod stresom, ali preguraćete.

Zdravlje

Ne prejedajte se, budite umereni u svemu.

ŠKORPIJA

Ljubav

Ovog meseca ćete biti strastveniji nego ikada.  Pazite šta radite i u kakve odnose ulazite. Bitno je da ne povređujete druge, ali da Vi budete zadovoljni. Strast će Vam biti na prvom mestu. Zato bi bilo dobro da udovoljite sebi i partneru. Moguće su sitne rasprave sa partnerom.

Posao

Ovog meseca bi bilo pametno da investirate u nešto. Kupite makar rokovnik koji Vam treba za posao,  uložite u svoje obrazovanje, usavršite se. Odličan je mesec za trenere, učitelje, ali ne započinjite više stvari odjednom, jer nećete svakako sve stići da odradite. Budite realni i praktični.

Zdravlje

Odlično. Bavite se sportom.

STRELAC

Ljubav

Januar je bio zanimljiv mesec za Vas, ali ste imali utisak da se na sve čekalo i da je išlo naopako. Što se tiče februara, sve će se razrešiti. Neće više biti dileme šta treba da radite, sa kim treba da budete, kome da verujete. Provedite više vremena sa voljenom osobom. Poradite na komunikaciji i možete praviti neke planove za budućnost. Slobodni, konačno ćete uspeti da ostvarite kontakt sa osobom koja Vam se sviđa već duže vreme. 

Posao

Ovog meseca ćete biti izuzetno uspešni. Ne oklevajte da tražite povišicu. Imate više posla nego inače. Ne očekujte da sve ide brzo i lako, ali ćete krajem meseca videti konačno rezultate Vašeg rada. Budite prijatni prema kolegama jer Vam mogu biti od velike pomoći. Isto važi i za prijatelje.

Zdravlje

Odlično.

JARAC

Ovog meseca će sve biti dinamičnije nego inače. Ako primetite da partner postaje hladniji i rezervisaniji, recite mu to. Nemojte prihvatati izgovore, nego bi bilo pametno da oboje ugodite jedno drugom, ako možete da rešite problem.  Možete započeti i neku poslovnu saradnju sa partnerom. Slobodni, preko posla možete ući u vezu sa nekom osobom.

Posao

Budite brzi na poslu. Ne otaljavajte ništa. Potrudite se da se usredsredite na detalje.  Ovog meseca ste motivisaniji nego inače. Ne zapostavljajte sve što ste započeli zbog novih zadataka, malo se stabilizujte i bolje organizujte. Ne morate sve ideje da ostvarite ovog meseca.

Zdravlje

Mogući su problemi sa leđima.

VODOLIJA

Ljubav

Drage Vodolije, bilo bi dobro da pređete na usavršavanje Vašeg odnosa, da kažete partneru da ne možete više da budete u odnosu ako se ništa ne dešava. Makar idite na neki put. Budite prijatni prema partneru, ne raspravljajte se nego sve rešite kao prijatelji. Slobodni, nemojte čekati nekog kog čekate mesecima, nego se usmerite na sebe i neko nov će ući u Vaš život.

Posao

Vredni ste. Postavili ste sebi izazove za ovaj mesec, što je dobro. Imajte meru, nemojte se preforsirati na poslu. Brinite više o sebi i razmislite o rezultatima i prioritetima. Mora se držati principa na poslu ovog meseca, da bi sve bilo kako treba na kraju.

Zdravlje

Nervozni ste i premoreni. Brinite više o sebi.

RIBE

Ljubav

Neka osoba iz prošosti se može vratiti u Vaš život. Ne dozvolite da se neke stvari dešavaju ako Vi to ne želite. Setite se kakav je Vaš odnos bio pre pa dobro razmislite da li želite da se sve ponovi. Zauzeti, ne dozvolite da Vam greške iz prošlosti pokvare sadašnji dobar odnos sa partnerom.  Poboljšajte svoj seksualni život, tako će i veza biti bolja.

Posao

Ukoliko ne možete da stignete da sve odradite na poslu, pitajte nekog za pomoć. Pokušajte da se ne povlačite iz večih projekata jer smatrate da Vi to ne možete. Bilo bi dobro da se sami organizujete u odredite obaveze za svaki dan, ako je to ikako moguće, a ne da čekate da Vam neko drugi kaže šta da radite.

Zdravlje

Spavajte više.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori