Mesec koji je pred nama donosi promene svim znakovima, nekima pozitivne, nekima negativne. Leto je vreme za nova dešavanja. Vreme je za veliki uspeh i velike ljubavi i ništa manje od toga vas neće zanimati!

OVAN

LJUBAV

Avgust počinje uzavrelo i zanimljivo! Većina Ovnova, kada je ljubav u pitanju doživljava nov početak! Mlad Mesec iz kuće ljubavi i zabave već 1. avgusta u vaš život može doneti mladu, poletnu, fascinantnu osobu, a poznanstvo mnogo brže nego što ste očekivali na nekoj zabavi, kroz rekreaciju!

Zauzeti Ovnovi biće raspoloženi i emotivniji nego ranije. Partner će postati aktivniji i preuzeće inicijativu. Vreme je da zajedno radite sve što niste ranije, posebno u prvoj polovini meseca! Fokus je na deci i opuštanju.

Druga polovina meseca donosi fokus na obaveze, a od 22. avgusta ulazak Venere u kuću posla, posebno slobodnim Ovnovima najavljuje ljubav sa kolegom, ili osobom koju upoznaju preko posla! Ne analizirajte previše, već pustite da se situacija prirodno razvija.

POSAO I FINANSIJE

Vladar vašeg znaka, Mars, već neko vreme je u znaku vatrenog i preduzimljivog Lava iz vaše astrološko kuće zabave, uspeha, kreativnosti i donosi jačanje ambicije, ali i želju za novim poslovnim poduhvatima!

Pod uticajem Mladog Meseca već 1. avgusta vaša ambicija će biti jača nego inače, a sam mlad mesec najaviće povoljne poslovne prilike već početkom, avgusta. Za vas počinje period blagostanja i ubiranja plodova!

Finansijska situacija je fenomenalna! Tranzit Venere kroz vaše polje sreće i kreativnosti, doneće veliki priliv novca, a ukoliko se bavite poslovima vezanim za uživanje, finansije, estetiku ili luksuz biće ovo vaš mesec! Venera će pojačati i vaše nagone ka trošenju, pa posebno izmedju 1. i 15. avgusta obratite pažnju da ne preterate.

Između 14. i 24. avgusta lepi aspekti Jupitera iz polja inostranstva i putovanja mogu vam doneti novu dugoočekivanu poslovnu saradnju sa strancima, ili u inostranoj kompaniji i uspeh kroz partnerske poslove. Vi ste rođeni lider, ali ovog puta rasporedite svoju snagu i uspeh je zagarantovan!

BIK 

LJUBAV

Bikovi su za mirne varijante a početkom avgusta očekuje vas emotivno nemirno more, drama ali i pravi ljubavni vatromet! Početkom avgusta konjukcija meseca i Venere aktiviraće vaš emotivni život i velike promene u njemu.

Imaćete potrebu za zabavom i uživanjem, a partner će vas pratiti u toj želji. Jaka energija i neka važna porodična dešavanja uticaće značajno na vaš emotivni život, možda neka lepa vest, proslava vas preokupiraju pa malo i zapostavite partnera!

Slobodni Bikovi mogu upoznati nekog skandaloznog, energičnog i  atraktivnog do 15. avgusta preko člana porodice, ili u blizini kuće!

Druga polovina avgusta donosi smirenje na svim poljima i mnogo laganiju energiju. Bićete fokusirani na pitanja dece, ali i rešavanje važnih životnih pitanja sa partnerom.

POSAO I FINANSIJE 

Strpljivi, vredni Bikovi, dočekaće avgust oslobođeni starog poslovnog pritiska. Do 15. avgusta imaćete posla i dobru klijentelu više     nego inače, pa ćete brojne obaveze obavljati i od kuće! Sredinom meseca, kao nagrada, sledi više odmaranja, a između 5. i 13. avgusta  Merkur i Sunce, iz vašeg polja svakodnevnice i Jupitera, iz vašeg polja posla, donose vam povišicu, unapređenje i novu važnu poslovnu priliku preko Blizanca ili Raka.

Ukoliko se bavite poslovima vezanim za medije, transport ili administraciju, uživaćete u lepoj zaradi, a novac će dolaziti i iz inostranstva.

Venera  će vam doneti pregršt novih kontakata, a od 17. avgusta doneće i potrebu za rad u timu. Uživaćete u radu u grupi, a nezaposlenim Bikovima oko 18. avgusta smeši se lepa poslovna ponuda preko prijatelja! Neplanirani izlazak biće veoma plodonosan.

Krećite se što više. Kreativci i trgovci, čeka vas procvat posla krajem meseca.

BLIZANCI 

LJUBAV

Jul je bio mesec kada je trebalo da se naviknete na promene kada je o vašem emotivnom životu reč. Mlad  Mesec iz vašeg polja komunikacije, oko 1. avgusta uzburkaće vaše emocije i želje prema Lavu, Strelcu ili Blizancima.

Stiže vam poruka koja menja tok planova. Kada vaš vladar, Merkur, vesnik flerta, krene 12. avgusta put vatrenog  Lava, kroz vaše astrološko polje susreta, bićete veoma aktivni po pitanju izlazaka i druženja.

Sa partnerom ćete prolaziti zanimljiv, ali malo turbulentniji period, a odnos može da počne da liči na takmičenje. Vi volite borbu, ali ova vas može iscrpeti toliko da poželite pa povucite ručnu. Oko 15. avgusta pun mesec donosi put, ili ljubav u inostranstvu. Ženske pripadnice znaka u ovom periodu mogu dobiti najlepše blagoslove, a ovaj period idealan je i za rad na proširenju porodice.

Nakon 20. avgusta većina Blizanaca ulazi u period analiziranja odnosa i okreće se obavezama! Ne opterećuje se sitnicama koje ne možete promeniti.

POSAO I FINANSIJE

Finansijski uspeh u avgustu mesecu  stiže kao nagrada za vaše strpljenje i trud! Avgust  će biti vaš Mesec a novca vam neće nedostajati! Uticaj Mladog Meseca osetićete početkom avgusta, kroz tajnu podršku jednog Strelca ili Lava! Venera će većini Blizanca  doneti odličnu komunikaciju sa poslovnim saradnicima veliku finansijsku sigurnost, ali i laku zaradu!  

U avgustu ćete ulagati minimalne napore, a finansije će biti bolje nego ikada. Mars će sredinom meseca doneti konflikte sa nadređenima, ali i moguć prekid neke lošije saradnje!

Ne dozvolite da manje sposobni od vas kroje vašu sudbinu. Krajem meseca, oko 24. avgusta, smeši vam se nova poslovna ponuda, ali i saradnja koju dugo čekate!

RAK   

LJUBAV

Već na samom početku avgusta izlazite iz jedne višemesečne faze u kojoj je vaša osetljivost i emotivnost dolazila do izražaja.  Tokom prve polovine meseca većina slobodnih Rakova, prestaće da se vraća u prošlost i šansu daje novim ljubavima!

Usmereni na uspeh i posao, upravo u poslovnom okruženju možete upoznati nekog ko neće čekati, već vam stavlja do znanja šta želi već pri prvim susretima.

Zauzeti Rakovi prvih 15 dana avgusta biće podložni emotivnoj drami, a bitka sa partnerom vodiće se oko različitih pogleda na život ali i finansije. Opustite se i uživajte, iako vam nije svojstveno, sada je vreme da uživate u luksuzu.

Od 18. avgusta dramatična  energija se stišava i smiruje. Vreme je za putovanja ili odmor. Slobodni Rakovi na kraćem putu sreću skromnu i prirodnu osobu, koja im osvaja dušu.

POSAO I FINANSIJE

Na poslovnom planu situacija će biti odlična tokom čitavog avgusta! Pozitivna energija aspekata Marsa, Venere, Sunca i Merkura iz vašeg polja finansija, sticanja  i materijalnih vrednosti doneće vam lepe prilike posebno u poslovima vezanim za trgovinu, kreativnost i administraciju.

Venera iz polja novca utrostručiće vašu zaradu, ali će doneti i nove poslovne prilike između 2 i 17. avgusta.

Sredinom meseca, posebno do 20. avgusta, povucite ručnu kada poželite da potrošite sav novac na nešto što vam baš i ne treba! Pun mesec 15. avgusta rešava pitanje nekih dugova ili pozajmica!

Većina Rakova tokom druge polovine meseca rešavaće neko važno administrativno pitanje, a moguće  je da će biti opterećeni tuđim obavezama. Potražite pomoć kolega, niste odgovorni za sve.

LAV 

LJUBAV

Početak avgusta meseca najavljuje velike preokrete i promene kako na nebu, tako i u vašem životu. Mlad Mesec se sreće sa Venerom  iz vašeg znaka i vašeg astrološkog polja licnosti već 1. avgusta!

Merkur prelazi u znak Lava nakon 12. avgusta i komunikacija postaje mnogo pozitivnija, optimističnija, a neki odnosi se popravljaju! Mlad mesec najavljuje nove veze, brak, ali i novo životno poglavlje. Dobijate novo samopouzdanje jer ćete biti u centru pažnje, a mogući su i skandali u postojećim odnosima.

Slobodni Lavovi mogu ući u lepršavu vezu sa osobom koja je veoma uspešna ili popularna, koja će ih oboriti s nogu već pri prvom susretu. Prijaće vam ova lagana i neopterećujuća priča.

Nakon 18. avgusta Mars menja znak i prelazi u racionalnu Devicu, što u vama budi osećaj  spuštanja na zemlju nakon dužeg perioda. Ovo otreznjenje prijaće vašem stalnom partneru, jer ćete konačno moći da komunicirate o ozbiljnim planovima.

POSAO I FINANSIJE 

Avgust i na poslovnom planu počinje aktivno. Mlad mesec iz vašeg znaka privućiće  već od 1. avgusta ekstra zaradu i zadovoljstvo kroz finansijski dobitak. Uspeh stiže kroz saradnju sa osobom u znaku Bika ili Raka, a ovaj mesečev tranzit može doneti preko potrebnu finansijsku stabilnost.

Venera vlada finansijama a njeni aspekti sa planetom sreće, Jupiterom, iz vaše kuće kreativnosti, sreće  označiće početak perioda u kom ćete uživati poslovni uspeh kroz saradnju sa inostranstvom, ali i rad sa mladim ljudima, decom i kroz poslove povezane sa zabavom.

Idealan period za veća ulaganja biće izmedju 14. i 20. avgusta kada je moguć i veliki priliv novca ali i trošak.

U ovom periodu novac stiže i kroz partnerstvo  ili javnost. Blizanac ili Vaga vam sada vraćaju neki dug. Lavovi koji se bave poslovima vezanim za finansije, rizik ali i javnost uživaće veliko blagostanje tokom avgusta.

DEVICA 

LJUBAV

Ljubav će za većinu Devica biti izvor velikih izazova u avgusta. Već početkom meseca zauzete Device imaće izazovne situacije sa partnerom, pa se oko 3. savetuje da obratite pažnju da ne ponavljate neke greške iz prošlosti!

Period od 8. do 12. avgusta biće izazovan za sve one koji su u braku, jer donosi mogućnost ulaska u paralelnu vezu sa Rakom, Lavom ili Vodolijom, ali i nepoverenje i sumnju u partnera. Biće prilično veselo, a vi se potrudite da se iz ove priče izvučete što trezvenije.

Neke tajne izlaze na videlo, ali vi kao da nećete mariti za to. Moguce je osvežavajuće putovanje i velika ljubav na putu ukoliko ste slobodni do 15. avgusta.

Period od 16. avgusta doneće blago smirenje i osećaj da se kockice sklapaju, ali i da se vaš emotivni život dovodi u red. Ipak nekima od vas uvlači se dosada u život.

POSAO I FINANSIJE

Na poslovnom planu većinu avgusta meseca ćete briljirati!

Lepi aspekti vladara vašeg znaka merkura koji u avgustu konačno kreće napred, sa  Jupiterom sredinom meseca ,od 12. do 20. avgusta doneće vam moguće nove saradnje, partnerstva, poslovni put ili saradnju sa strancima.

Kao šlag na tortu krajem meseca na vašu inicijativu prekinućete jednu napornu saradnju ili drastično promeniti način rada i saradnike! Sve što uradite najbolje je za vas! Uz pomoć Raka, Škorpije ili Jarca postići ćete najbolje rezultate na važnom projektu.

Pun Mesec iz vaše astrološke kuće posla 15. avgusta zaokružiće na lep način neki veliki projekat, i doneti nove poslovne ideje ali i klijente. Ukoliko radite posao preko društvenih mreža ili na internetu očekujte procvat!

Krajem meseca stavljate fokus na svoje potrebe i postajete mnogo preduzimljiviji na putu do cilja!

VAGA 

LJUBAV

Avgust će biti mesec u kom ćete realizovati većinu vaših planova! Pozitivna i pokretačka energija do sredine meseca donosi nove ljude i drugačije poglede na ljubav u vaš život.

Mlad mesec iz znaka Lava i vaše kuće druženja  od 1. avgusta donosi priznanja, a na emotivnom planu i vrlo uticajnu osobu. Energija mnogo bliskija vama i vašem veselom temperamentu širiće se pod uticajem lepog aspekta Jupitera iz Strelca, iz vašeg polja novih životnih pravaca, učenja i putovanja.

Mnogi od vas između 3. i 17. avgusta mogli bi ući u veoma zanimljivu i strastvenu vezu sa osobom iz inostranstva ili drugog grada!

Sa druge strane , Vage koji su u vezi mogli bi promeniti neke krupne stvari u vezi, ali i za sva vremena zatvoriti neke teme ili poglavlja u vezi sa partnerom. Zanimljivo je da se nećete previše potresati ukoliko dođe do prekida ili razmirica, posebno u drugoj polovini meseca, kada ćete biti skloni flertu i željni avantura.

Pun mesec oko 15. avgusta doneće kulminaciju neke emotivne situacije i zanimljiv razgovor sa Blizancem, Vagom ili Ovnom. Krajem meseca će vam laknuti I ulazite u fazu povlačenja i smirivanja.

POSAO I FINANSIJE

Venera će se pobrinuti da novac stigne iz očekivanih, ali i neočekivanih izvora! Ipak do 13. avgusta obratite pažnju šta potpisujete i dogovarate, jer  Merkur iz vašeg polja iznenadjenja na kratko vam može poremetiti planove.

Pun Mesec oko 15. avgusta tranzitom kroz vaše polje sreće, kreativnosti i zabave, vam veliku zaradu!

Uz podršku Marsa, Sunca, Venere i Merkur iz vašeg astrološkog polja pozitivnih dešavanja, druženja, i Jupitera iz vašeg polja putovanja   imaćete dobru priliku za rad u inostranstvu, saradnju sa strancima , a ukoliko imate svoj biznis doživećete procvat!

Krajem meseca poželećete poslovnu promenu, a mogući su prekidi nekih saradnji ili rad u izolaciji!

ŠKORPIJA 

LJUBAV

Možda ste se osećale emotivno uspavano, ali već od 1. avgusta ulazite u period buđenja. Vaše samopouzdanje ali i želja za kontrolom jačaju! Vaši kriterijumi naglo rastu, a mnoge Škorpije poželeće više od ljubavi i svojih partnera.

Zauzete Škorpije mogle bi da razmišljaju o ozvaničenja veze ili zajedničkom životu. Partneru se možete učiniti prezahtevnim, ali upravo do 15. avgusta biće idealan momenat da pokažete šta želite.

Slobodne Škorpije mogu ući u vezu sa veoma uticajnom, ali i odlučnomodlučno preko posla. Početna netrpeljivost može se vrlo brzo pretvoriti u romansu. Krajem meseca, period posle 18.donosi olakšanje, I realnije poglede na ljubav, a slobodnom Škorpijama ljubav sa nekim koga već dugo poznaju, ili sreću u krugu prijatelja.

POSAO I FINANSIJE 

Kao i u svemu ostalom u vašem životu i poslu pristupate sa emocijom. Oko mladog meseca 1. avgusta možete biti pozitivno iznenađeni velikom zaradom ili poslovnom ponudom od Škorpije ili Bika koja će vam zvučati previše dobro, ali upravo je to nešto za šta jako dugo radite, a zvezde su rešile da vam se oduže. Poverujte da ste zaslužili najbolje!

Venera iz znaka Lava i vašeg astrološkog polja uspeha i karijere  može vam doneti dramatičnu poslovnu komunikaciju, ali i nove kontakte koji će vam značiti u budućnosti. Posebno dobar period do 15. avgusta biće za sve Škorpije koje sarađuju pretežno sa ženama ili se bave poslovima vezanim za trgovinu, komunikacije ili marketing.

Krajem avgusta Mars i Venera iz znaka analitične I racionalne Device doneće harmoniju na polju posla, posebno Škorpijama koje rade poslove po projektu, u timu ili sa prijateljima.

STRELAC   

LJUBAV

Venera iz polja loše karme i transformacija, Strelčeve je u julu ubacila u romantičan i nostalgičan film na koji nisu navikli! Spremnosti na akciju po kojoj su poznati nije bilo i prilično su prepuštali stvari slučaju.

Početkom avgusta Mars iz njihovog polja putovanja i novih početaka  doneće im emotivno buđenje, nov početak i kao da će ih trgnuti iz emotivnog sna.

Tajne veze  izlaze na videlo. Strelčevi  će poželeti da i u javnosti uživaju sa svojim izabranicima! Mnogima od vas smeši se ljubav na putu, ili u drugom gradu. Bićete spremni da potpuno promenite svoje navike i prepustite se ovoj vatrenoj vezi.

Druga polovina avgusta o period nakon 18. donosi fokus na uspeh i obaveze, a ljubav ostavljate po strani, za neke jesenje dane.

POSAO I FINANSIJE 

Strelčevima se smeši finansijski odličan mesec, ali i uspešnije poslovne odluke. Mlad mesec iz polja putovanja i edukacije biće idealan da se oko 1. avgusta pozabavite svojim planovima za budućnost, ali i da nađete nove načine za zaradu, možda i promenite posao.

Moguć prekid saradnje, koja vas duže vreme zamara, ali i promena u načinu poslovanja.

Venera i Jupiter donose fenomenalnu saradnju sa inostranstvom, moguć rad u inostranstvu ili drugom gradu. Ne propustite sjajnu priliku za zaradu oko 15. Avgusta i dajte sve od sebe da se pokažete u najboljem svetlu!

Ukoliko radite u oblasti edukacije, komunikacije ili medija, period posle 17. avgusta donosi neočekivano dobru zaradu, uspeh u svemu što započnete i laganiji pristup novcu. Uživajte u ovom blagoslovu!

JARAC 

LJUBAV

Tranzit Venere kroz vaše polje rizika, strasti i promena  do sredine avgusta većini Jarčeva doneće uzavrelu atmosferu sa partnerom.

Slobodni Jarčevi  biće spremniji na rizik i skloni zauzetim osobama. Mlad mesec 1. avgusta aktiviraće i tajnji signali od jedne Device, Ribe ili Raka. Oko 13. avgusta aspekt Venere sa Neptunom mnogima od vas doneće zaljubljivanje, ali i romantične trenutke o kojima sanjate! Možda je taj neko baš među vašim prijateljima ili poznanicima.

Od 16. avgusta ulaskom u seriju harmoničnih aspekata Venera će vas povesti putem mira i stabilnosti! U periodu do 25. avgusta imaćete priliku da još jednom preispitate svoja osećanja, veze ili brakove! Uzmite najbolje za sebe.

POSAO I FINANSIJE 

Već pocetkom avgusta finansijska situacija se drastično popravlja, jer Venera iz vašeg znaka donosi izobilje u vaše živote! Mlad Mesec iz vašeg kuće rizika i finansija  oko 1. avgusta donosi više inicijative nov poslovni početak, ili rešavanje nekog finansijskog problema od pre!

Do 16. avgusta  uživaćete u procvatu posla i pojačanoj zaradi, ali ćete u isto vreme imati veliki poriv za trošenjem, uživanjem u luksuzu i impulsivno ćete donositi odluke.

Uz podršku Marsa iz polja novca do kraja meseca sve poslovne poteze koje budete preduzeli rezultiraće uspehom! Ipak Pun Mesec  oko 15. avgusta iz znaka nepredvidive Vodolije mogao bi doneti i prekid neke saradnje ili poslovnog partnerstva.

Oko 21. Avgusta, preko Device ili Vage, moguća je nova poslovna ponuda ili ponuda za partnerstvo koju bi trebalo da prihvatite!

VODOLIJA 

LJUBAV

Vaša nestalna priroda tokom avgusta doćiće još više do izražaja, a aspekti Sunca, Venere i Marsa iz kuće partnerstva doneće vam otvorenost ka ljubavi, fokus na partnera i brak. Avgust donosi uzbudljivu energiju. Težićete pravim emocijama, a moguće je i pokretanje pitanja braka ili zajedničkog života!

Slobodne Vodolije biće atraktivnije nego inače a ova vatrena stihija planeta donosi im novu ljubav, sa veoma energičnom i atraktivnom osobom. Pun mesec oko 15. avgusta donosi veliku promenu ličnosti,ali i potrebu da očistite svoje srce i dušu od loših odnosa.

Oko 20. avgusta može vam se desiti ljubav preko posla ili sa kolegom u znaku Ovna, Škorpije ili Vage! Zauzetim Vodolijama prijaće smirujuća energija  od 17. avgusta kada Venera kreće u kroz devicu i aktivira vašu mirniju ali i smisleniju stranu.

POSAO I FINANSIJE 

Tranzit Sunca kroz vaše polje javnosti, uspeha, partnerstva, staviće fokus na napredovanje i doneti vam osećaj superiornosti. Dobro razmislite o vašem sledećem poslovnom potezu. Početkom avgusta  jaka energija Lava iz Sunca, Venere, Marsa i Merkura može učiniti da preveliku pažnju usmerite na partnera, saradnike i odgovornost prepustite drugima, da slušate tudje savete koji  vas mogu naterati na pogrešan potez!

Ako se od vas očekuju veća ulaganja – dobro razmislite. Ukoliko se bavite umetnošću ili javnim poslom, ovo će biti period pun inspiracije i energije. Sredinom avgusta očekuje vas dvoumljenje između dva ili više posla ili saradnja sa jednom Vagom, Ribom ili Vodolijom.

Oko 23. avgusta donećete poslovnu odluku koja vam može uticati na tok karijere. Verujte svom instinktu i očekuju  vas vrhunski rezultati.

RIBE 

LJUBAV

U avgustu mesecu smeši vam se ljubav gde god da se okrenete! Venera iz vatrenog Lava učiniće vas privlačnijim i spremnijim za nova poznanstva!

Slobodne Ribe mogu uploviti u vezu sa kolegom ili sa osobom preko posla u periodu od 3. do 16. avgusta.

Očekuje vas veoma važan zadatak kada je ljubav u pitanju, a to je da odolite flertu koji će vas pratiti gde god krenete, posebno u poslovnim krugovima.

Do sredine meseca trebalo bi da pripazite kada je o izlascima reč jer je moguće mnogo slobodnije ponašanje, da se ne otrgnete kontroli. Iako će vas vući vrišti savest , moguće da ćete upoznati nekog veoma privlačnog, ko je veoma direktan. Bilo bi dobro da u periodu do 17. avgusta ne ulazite ni u šta novo, već da mirnim putem krajem meseca rešite sve nedoumice.

Ujedno period nakon 20. avgusta donosi pokretanje velikih pitanja u vašem odnosu, brak, zajednički život ili selidbi.

POSAO I FINANSIJE 

Već početkom avgusta osetićete nalet pozitivne energije i energiju promena, više optimizma, ali i želje za novim dešavanjima i u  poslovnom smislu.

Novi projekti desiće se već oko 1. avgusta, kada mlad mesec krene  ka vašem astrološkom polju posla, dobre zarade, ali i obaveza.

Jupiter će praviti odlične aspekte na vašu kuću posla  prelazi I do 16. avgusta obeležiće period u kom ćete više zarađivati, ali i biti spremniji na poslovni rizik, a vrlo je  moguće da dosada niste bili.

Pun mesec iz vašeg polja izolacije oko  15. avgusta mogao bi da donese i ponudu za partnerski posao ili početak neke veoma važne saradnje u tajnosti.

U periodu od 13. do 20. avgusta odlični aspekti Marsa i Venere donose novu poslovnu priliku i ponudu preko Vodolije, Vage ili Blizanca. Iako će ovaj način poslovanja biti sasvim nov, prihvatite promene i prilagodite im se koliko god možete.

novosti.rs

 

 

 

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori