Slobodni pripadnici vašeg znaka neko vreme razmišljaju prošloj ljubavi a zatim okreću novi list. Imaće priliku za romansu sredinom meseca.

Ovan

Dragi Ovnovi, tokom ovog meseca, veliki broj planeta je u odličnom aspektu sa vašim horoskopskim znakom. Tu su Venera, Sunce, Mars u Lavu, kao i Jupiter u Strelcu koji konačno ide direktnim hodom. Energičniji ste i optimističniji nego inače, što je zapravo pola posla, bilo šta da je u pitanju. Iako je vreme odmora, vredno radite i postižete odlične rezultate na ovom polju. Finansije ipak, povremeno izazivaju stress, ali vas to ne dotiče previše. Na polju ljubavi, komunikacija sa partnerom je dobra i kvalitetna u smislu zrelosti pa ćete uživati u društvu jedno drugog. Slobodni pripadnici vašeg znaka su spremni za novu avanturu ali se potajno nadaju da će prava ljubav zakucati na njihova vrata. Na mestima poput bazena, bioskopa, fitnes centra ih čeka ljubav. Zdravlje je dobro.

Bik

Dragi Bikovi, u avgustu se, odnosno većim delom meseca, bavite porodičnim pitanjima, odnosima unutar  kuće takođe, mnogi od vas će se baviti kupoprodajom nekretnina i biće prilično zadovoljni onim što će postići. Što se tiče posla i karijere, u drugom planu je ali nisu zapostavljeni. Podršku saradnika imate, ali i nadređenih, samo što nije preporučljivo nametati svje stavove bar 20.avgusta. na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti, smenjivaće se toplo-hladni odnosi sa partnerom. Poželećete da vodite glavnu reč, ali će to ovaj put u suprotnoj strani izazavati negovodovanje i nezadovoljstvo. Slobodni Bikovi su preokupirani drugim temama ali od kraja avgusta, kada planeta ljubavi u povoljniji aspekt dolazi do promene emotivnog statusa. Zdravlje je u redu.

Blizanci

Dragi Blizanci, vreme je da se aktivirate i krenete napred. Vaša planeta ide direktnim hodom. Neke važne odluke, ako im idete u susret, ipak ostavite za drugu polovinu meseca, ali to ne znači da već na samom početku avgusta nećete biti u mogućnosti da realizujete poneki plan. Finansije se popravljaju. Ukoliko želite razgovarati sa mlađom rodbinom i postaviti neka pravila, ostavite to za poslednju nedelju meseca. Na polju ljubavi, u vama se javlja povremena želja za provokacijama partnera i mogući su sukobi koje ćete vi izazvati. Slobodni pripadnici vašeg znaka neko vreme razmišljaju prošloj ljubavi a zatim okreću novi list. Imaće priliku za romansu sredinom meseca. Čuvajte se povreda.

Rak

Dragi Rakovi, vaše prirodno polje novca počinje je u Lavu a nekoliko planeta se nalazi baš u ovom znaku. To znači da su nedelje koje slede rezervisane za rešavanje finansijskih problema (ako ih imate) ili priliv novca kojem se najverovatnije nenadate. Na samom početku avgusta, Mesec je mlad na ovom polju pa su mogući stresovi koji ukazuju na zaokret u narednih šest meseci. Jupiter u polju posla ide direktnim hodom i vraća entuzijazam u vaš život jer je podrška ponovo tu. Na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti, još imate zadatke i lekcije koje morate savladati. Bacite pogled i u sebe, jer se često u nama naaze rešenja. Slobodni pripadnici vašeg znaka žele novu ljubav ali ne žele praviti kompromise. To je dobar stav. Prava osoba se pojavljuje kada se najmanje nadate. Zdravlje je u redu.

Lav

Dragi Lavovi, vi ste u glavnoj ulozi u većem delu meseca avgusta. Nekoliko planeta u vašem znaku, odnosno prirodnom polju ličnosti dodatno baca svetlo u vaš život. Optimizam raste, preuzimate nove odgovornosti, inicijativa je vaša… Venera u prvom polju vam omogućava, na diplomatski način, uz malo Marsovog žara, da postignete ono što želite. Ukoliko ste zauzeti, avgust će vam na neki način doneti novi početak u postojećem partnerstvu. Slobodnim pripadnicima vašeg znaka se smeši nova ljubav jer se u avgustu dešava i mlad Mesec u vašem znaku a Jupiter od 11.8 u polju ljubavi ide direktnim hodom. Što se tiče zdravlja, vitalni ste i puni energije.

Devica

Drage Device, period koji je iza vas je prilično stresan, sigurno je da ste napravili presek stanja na raznim poljima, posebno kada su prijateljstva i ljubav u pitanju. Pored toga, vaša planeta je bila retrogradna. Avgust mesec sve menja, ali se ipak ne opuštajte bar prve dve nedelje. Odličan mesec za rešavanje stambenog pitanja i generalno pitanja nekretnina. Na polju ljubavi, zamenili ste uloge sa partnerom, koji sada vas analizira. Ukoliko ste slobodni, osoba koja se pojavi tokom avgusta će vam na neki način biti lekcija, odnosno učitelj. Zdravlje je u redu, osim povremene nervoze.

Vaga

Drage Vage, tokom avgusta ćete ulagati napore da zadržite status koji imate ili poziciju na kojoj ste. Bićete prilično uspešni u tome ali će vas to i izmoriti. Ne odustajte. Finansije se popravljaju iako su troškovi i dalje prilično veliki. Ukoliko ste zauzeti, planeta koja vlada vašim znakom je u društvu Marsa, pa su moguće strastvene varnice u odnosu sa partnerom ali sukobi I provokacije. Slobodni pripadnici vašeg znaka se interesuju za dve osobe potpuno različitog temperamenta i sebe dovode u nezgodnu situaciju jer mogu ostati praznih ruku ako odugovlačenje potraje. Zdravljeu redu.

Škorpija

Drage Škorpije, tranzitno Sunce prolazi kroz vaše prirodno polje karijere i prioritet vam je status koji imate u društvu. Ovaj tranzit mnogima od vas donosi unapređenje, bolju poziciju na poslu.. do 19. Avgusta se na ovom polju nalazi I Mars zato ne ulazite po svaku cenu u ozbiljne, takmičarske razgovore sa autoritetima. Na polju ljubavi, zauzete Škorpije iz dana u dana uviđaju u koliko nepredvidljivom odnosu se nalaze. Neki od vas će napraviti iskorak i pokušati promeniti odnos u kojem se nalaze. U smislu promene, poboljšanja… Ukoliko ste slobodni, zainteresovaće vas potpuno nova osoba, moguće tokom odmora i prošlost ostavljate za sobom. Zdravlje je u redu.

Strelac

Dragi Strelčevi, u narednih nekoliko nedelja vas očekuju pozitivna iznenađenja i okolnosti. Nekoliko planeta je u vatrenom znaku Lava, u vašem prirodnom devetom polju, pa ćete do kraja meseca biti ubedljivi kada su vaša ubeđenja u pitanju. Zatim, ovo je idealan momenat za putovanja, obrazovanje, upoznavanje novih kultura. Vaša planeta, Jupiter, 11.8.ide direktnim hodom i sreća je ponovo na vašoj strani. finansije se popravljaju kao i međuljudski poslovni odnosi. Na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti, imaćete priliku razjasniti nejasnoće u odnosu, ako ih je bilo. Sloboodni pripadnici vašeg znaka imaju potrebu za osobom koja će ih intelektualno stimulisati. Moguć romansa sa strancem. Zdravlje je u redu.

Jarac

Dragi Jarčevi, avgust mesec će biti daleko stabilniji i mirniji u odnosu na jul koji je za nama. Ipak, vladar vašeg horoskopskog znaka je i dalje retrogradan, a tako je svaki put u ovo doba godine, pa ćete I u avgustu biti suočeni sa lekcijama koje niste savladali. Na polju posla, biće, dakako ograničenja i bez obzira na vašu veliku želju da konačno krenete napred, imate utisak da stagnirate. Iskoristite ovaj period da se odmorite, ali prvenstveno svoju psihu odmorite, jer i sami znate da iz glave sve počinje. Na polju ljubavi, jedno je sigurno: ništa više nije isto. Bilo da ste zauzeti ili slobodni, vreme je da dobro sagledate i preispitate svoj emotivni život. Naravno, ukoliko ste slobodni, osvrnite se oko sebe, jer ljubav jeste oko vas. Međutim, za vas koji ste zauzeti, avgust mesec može biti presudan kada je relacija u kojoj se nalazite u pitanju. Jupiter je u vašem prirodnom dvanaestom polju, 11.avgusta kreće direktno i sreća opet kuca na vaša vrata. Zdravlje je u redu.

Vodolija

Drage Vodolije, do devetnaestog avgusta je Mars u vašem prvom polju, koje predstavlja polje ličnosti i svojim tranzitom vam daje na snazi, energiji i volji. Takođe, ukoliko dođe do sukoba, oni idu na vaš račun jer ćete vi biti njihov uzrok kroz nestrpljenje i smanjenu toleranciju za okolinu. Jupiter se nalazi u vašem jedanaestom i od ovog meseca će krenuti direktnim hodom (11.08.) i omogući će vam da se kvalitetno posvetite svojim planovima. Što se tiče ljubavnog dela života, ukolikoste zauzeti, izbegavajte ozbiljne teme sa suprotnom stranom, bar u prve tri nedelje meseca. Slobodni pripadnici vašeg znaka do kraja meseca mogu promeniti svoj ljubavni status, ipak je planeta ljubavi tačno preko puta vas. Pojačan unos slatkiša.

Ribe

Drage Ribe, planeta koja gospodari vašim znakom, Jupiter, kreće direktnim hodom u avgustu i prolazi kroz vaše polje statusa i karijere. Moguća su napredovanja ili jednostavno bolja reputacija i ovo je nešto na šta ste dugo čekali. Poteškoće jesu prisutne, zbog kvadrata koji ova planeta radi na vaš znak. Neptun, planeta koja takođe pripada vama, je retrogradna. Suočavaćete se a situacijama koje malo idu vrlo glatko, zatim s poteškćama, a vaš je zadatak da iz svega toga izađete što bolje umete. Ukoliko ste zauzeti, ljubav će vam biti na drugom mestu ili ćete svoje potrebe u odnosu na partnera staviti u drugi plan. Ako ste slobodni, moguća je romansa sa kolegom s posla. Proverite šećer u krvi.

zadovoljna.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori