Mlad Mesec 1. avgusta najavljuje dane preokreta i konačnog završetka započetih.

Dobro je što ovaj mesec kreće odmah sa mladim Mesecom i Venerom, Marsom, Mesecom i Suncem u Lavu. Kako će Uran iz Bika praviti kvadrat sa Suncem, Mesecom i Venerom iz Lava to bi moglo da nam donese iznenadne preokrete na polju emocija, ljubavi, porodice, posla,zdravlja i još drugih životnih aspekata što zavisi od vaše lične natalne karte.

 Vrlo je značajno što Merkur kreće direktno iz retrogradnog hoda pa će svima nekako laknuti i lakše mogu da se dogovore ili završe nešto što su čekali.

 Venera i Mars će veći deo meseca biti u Lavu pa tu mogu sreću u ljubavi imati vatreni i vazdušni znaci. Jupiter planeta sreće i lepih dešavanja, optimizma, biznisa, putovanja, filozofije, itd. kreće napokon direktno 11. avgusta pa sve što je bilo pod nekim blokadama ili nije vas pratila sreća od 10. aprila sada kreće u mnogo boljoj energiji. Uran planeta stvaralaštva, intelektualnih radova, pronalaska,neobičnih i nesvakidašnji stvari koji štiti nervni sistem i mozak kreće retrogradno u Biku od 11. avgusta do 10. januara 2020. godine.

 Gde će nas vratiti na praktičnost i razna dešavanja koja nosi ambijent Bika. Od 18. avgusta do kraja meseca čak pet planeta tranzitiraće kroz Devicu, a to su Mars, Venera, Sunce, Merkur i Mesec pa će tražiti od nas da se preispitamo gde pravimo greške da sve dobro i racionalno razmislimo.

 Kako razmisliti kada je strast, ljubav i emocija u pitanju?

 Mnogim osobama to nikako ne odgovara. Generalno gledano ovaj avgust će biti dosta vatren i na kraju mesec sa pojačanom snagom uma.

 OVAN

Ovog meseca iz vas prosto isijava lepota i partner vas obasipa sa beskrajnom ljubavlju koja na vas deluje tako da zračite ispunjeno i zadovoljno. Sami sebi se sviđate. Što se tiče posla, i tu imate sreće jer vam šef toleriše kašnjenja na posao.

Pojedini Ovnovi baš mogu imati zavidne kolege na poslu pa će se žaliti. Ne obraćajte puno pažnje, uradite što vama pripada a moguće je da i vaš rad dođe do izražaja i nagrade tj. pohvale. Slobodni Ovnovi baš ovaj mesec mogu naći srodnu dušu a to može biti neko iz kruga prijatelja. Ovaj mlad Mesec pozitivno utiče na vas. Što se tiče zdravlja, usled nedostatka vitamina i minerala, možete imati razne posledice pa ih koristite.

 BIK

Odavno se časa prelila a partner ovaj put je zasigurno doneo odluku i vama će mnogo trebati da ga odljutite ili da povratite njegovo poverenje koje je mnogo narušeno. Pod hitno trebate promeniti način ophođenja prema partneru jer će vam trebati dosta meseci pa čak i godina da se iskupite.

Pojedini Bikovi sada mogu i da donesu odluku da se raziđu. Slobodni bi mogli u drugoj polovini meseca upoznati potencijalnog partnera. Poslovno bi trebalo da uživate jer imate dobru kondiciju a pojedini ako su bili na nekoj zameni rezultati nisu zadovoljavajući kako se očekivalo od vas. Mnogi zadaci nisu urađeni što i vi znate a čak ni ovo radno mesto vam se ne dopada pa se niste ni trudili. Vi osećate da su mnogi na vas ljubomorni što ne mora biti tačno, dobro razmislite.

Što se zdravlja, tiče bitno je da ste u dobroj kondiciji i da se zdravo hranite.

 BLIZANCI

Od samog početka i Mladog Meseca vama je predivno sa vašim partnerom pa uživate u svakom trenutku. Mnogo emocija se pokrenulo kod Blizanaca pa iako ste svesni da zaljubljenost ne traje večno kod vas će one trajati i dalje u razumnijem i stabilnijem periodu. Nema potrebe za strahom da će ova ljubav da se ugasi. Prepustite se uživanju i dugotrajnim emocijama. Poslovno vi imate toliko obaveza pa nikada ne stignete sve završiti i za to nema potrebe da se nervirate već budite strpljivi što je kod vas teško ako nemate nešto što vas čini mirnim.

Sada nije vreme da se oslanjate na nikoga već rasporedite i organizujte sve do tančina i preuzmite odgovornost. Mnogi Blizanci se mogu osećati pritisnuti sa raznim obavezama pa ipak vi znate sve da uradite i bez nečije pomoći.

Što se tiče zdravlja, možete se osećati iscrpljeno, umorno, tužno pa dozvolite sebi i nečiju podršku da vam bude bolje.

 RAK

Ljubav i emocije su kod vas uvek na prvom mestu bili mladi ili stariji to je uvek važilo za neko pravilo. Mnogi Rakovi sada se mogu dublje preispitivati da li je vaša ljubav prava i iskrena ili vas je vremenom zaobišla i nestala iz dubine duše.

Sada se pitate kako izgleda kada patite zbog ljubavi i da li se to vama dešava dok pojedini žele tu emociju i da dožive. Velika rasejanost i stres može da poremeti vaše porodične i poslovne oblasti što nikako nije dobro. Potrebno je da krenete na neki odmor relaksaciju i meditaciju da bi malo više mogli da se smirite. Više spavajte i odmarajte. Pojedini Rakovi mogu imati probleme sa kašljem i disajnim putevima pa obratite pažnju.

LAV

 Sada je vaš mesec i vi treba da se osećate dobro. Pojedini Lavovi imaju strah da svom partneru iznese šta misli i oseća da partner ne odreaguje burno ili pokvari njihovu harmoniju. Kod vas je uglavnom prisutna nesigurnost sa partnerom u ljubavi.

Pojedini Lavovi mogu svoju neku dugogodišnju vezu baš u ovom mesecu prekinuti pa iako je oboma teško shvatate da je tako najbolje. Da bi izbegli neko nezadovoljstvo i nervozu provodite vreme sa dragim ljudima i nekim relaksacijama koje vama prijaju. Poslovni i finansiski aspekti kreću na bolje od sredine meseca i krajem meseca. Od prošlih poslova sada se oporavljate. Mnogi Lavovi imaju dosta oslabljen imunitet pa se treba čuvati prehlade.

 DEVICA

Kod vas se dešava gubitak motivacije i svakodnevni posao vas ne čini srećnim i zadovoljnim već čak naprotiv želite da ga menjate jer vas ubija svakodnevna rutina. Emotivno u vašoj vezi je došlo do zasićenja pa popričajte sa partnerom jer on ima dosta mogućnosti da se pokrene sa drugom osobom koja se nudi.

Pojedine osobe mogu uspešno da sede na dve stolice ali to nije dobro za vašeg partnera a ni pošteno sa vaše strane.

Vi ste važili za veoma lepu i zgodnu osobu sa dosta pohvale i komplimenata a u poslednjim mesecima ste se mnogo opustili usled sedenja, unošenja nezdrave ishrane, pušenja, alkohola i izlasci koji vam štete. Vreme je da se vratite u svoje prvobitno stanje da bi ponovo bili srećniji.

 VAGA

Kod vas se dešavaju mnoge poslovne zavrzlame i moguće je da ne bude sve onako kako ste vi očekivali. Pojedine Vage mogu i da uspeju, ali ne svojim trudom već spletom srećnih okolnosti. Sada nije vreme za veće poslove pa se opustite i sačekajte svoju priliku za uspeh.

Emotivno dajete sve da budete srećni u vezi ili braku ili da sretnete srodnu dušu i nikako da krene nekim boljim tokom. Mnoge osobe su dosta iscrpljene pa žele da dignu ruke od svega i pobegnu glavom bez obzira. Vi ste se prosto pomirili sa tim da je život borba.

Pojedine Vage mogu emotivno biti mnogo bolje u drugoj polovini meseca. Što se zdravlja tiče nagasak je na grlu i alergijama pa svakako treba da se obratite lekaru da ne pređe u hronično.

 ŠKORPIJA

Mnoge Škorpije imaju povoda za slavlje jer su uspele poslovno sve da realizuju što su planirale. Još nije vreme za veće opuštanje jer sledi mnogo više posla i obaveza. Pojedine osobe mogu imati i prekovlremene poslove pa se spremite energetski da sve izgurate i završite do kraja sledi veći priliv novca.

Emotivno može se desiti da osoba koja se vama sviđa i koju obožavate da to i ne primeti. Sada je vreme da se više ne patite i čekate već potražite novu ljubav. Treba da zapamtite da ništa ne može na silu čak i neke prijateljske emocije nisu uzvraćene pa i to dobro sagledajte. Zdravstveno ne prestoje veći problemi pa ako imate problem sa nesanicom na tom polju nešto preduzmite prirodnim preparatima.

STRELAC

Poslovno kod vas su velike stvari gde se malo i pribojavate da li možete sve sami uraditi. Svakako možete pozvati i angažovati prijatelje da vam pomognu. Vi imate urođeni opztimizam pa ga sada pokrenite i budite pozitivni. Nema mesta za strah i paniku.

 Emotivno je moguće da ste u nekim zategnutim odnosima pa čak i u svađi sa partnerom.

Na zajednički kompromis i napor ipak možete prevazići svađu. Ako ste privukli sličnog partnera onda neko mora da se promeni ako želite da veza uspe. Ne opterećujte se nebitnim stvarima, više se opuštajte da bi izbegli eventualne glavobolje i zdravstvene probleme. Šetajte u prirodi i dišite duboko.

 JARAC

Vi imate dobrog poslovnog kolegu koji je podmetnuo sebe dok ste bili odsutni pa je posaozavršen. Mnoge osobe sada imaju zajedljiv stav prema vama i zle misli. Nema potrebe da se dokazujete pametnije je sačekati da istina izađe na videlo.

Emotivno sa partnerom ste veseli i lepo se provodite jer je on rešio da ispuni vaš san i krene sa vama u razne avanture. Pojedini Jarčevi su zaslužili sreću sa partnerom nakon dugogodišnje samoće. Radujte se, putujte i uživajte. Kada je zdravlje u pitanju, možete imati problem na promene klime i ne preterujte sa iscrpljivanjem vašeg organizma već se adaptirajte uz upustva vašeg lekara. Više odmarajte.

 VODOLIJA

Od vas se poslovno očekuje da date sve od sebe i da uspete. Ako radite u nekom kolektivu onda nemojte zatajiti da izneverite kolege. Posle svega vas čeka iznenađenje što vam oni pripremaju. Velika sreća vas može zapljusnuti što imate takve osobe oko sebe. Bitno je da ste svi složni i da radite i delite zadatke.

Emotivno je nešto manje srećan period posebno ako vas je partner poslednji razočarao pa nemate poverenja za dalje. Teško vam je da dozvolite da vam se neko približi. Za mnoge Vodolije, što se više trude, to su prepreke sve češće pa ni sami niste u stanju izaći iz začaranog kruga. Zdravstveno bi bilo bitno da se više bavite fizičkim aktivnostima.

 RIBE

Poslovni aspekt je monoton i jednoličan pa se trudite da se više družite sa zanimljivim ljudima. Pojedine Ribe su na poslu samo zato da zarade platu. Ponašate se kao da ste najveći prijatelj svima, a jedva čekate da završite posao i odete kući.

Emotivno ste srećni i zadovoljni sa svojim partnerom i ne dozvoljavate da vam se niko meša u život.

Pojedine Ribe imaju novu vezu u kojioj takođe uživa. Mnogi partneri sada putuju i uživaju u svojoj ljubavi sa partnerom. Što se zdravlja tiče, ako se ne hranite normalno, onda organizam trpi pa možete osećati umor i pospanost. Hranite se pravilnije

mondo.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori