Tokom proteklih nešto više od mesec dana ljubavni odnosi su bii pod uticajem Venere u Vodoliji koja i nije nešto zainteresovana za preteranu bliskost i vezivanje.

Sutra, prelaskom Venere u znak Riba ljubav i veze će nam biti primarnije i želećemo da se prepustimo zaljubljivanju.

Sve će vam biti lepo, pristupačno, drago i blisko, pa čak i oni koji to do sada nisu bili.
Venera u Ribama će svima probuditi maštu, kreativnost će biti na vrhuncu i biće nam lakše da se dajemo svuda gde je to potrebno.

Najteža lekcija za sve do 20. aprila će biti ono koja se tiče granica u odnosu, koliko je ptrebno da damo i prepustimo se da bi ispoštovali sebe? Strah od grubosti ili racionalnosti biće izražena non stop, a na nama je da očvrsnemo.

Promenljiva raspoloženja su karakteristična za ovu poziciju, pa će tako jedan dan biti smrtno zaljubljena, a već sledeći će se potpuno udaljitii od voljene osobe.

Ne zaboravimo da je Venera još uvek u napetom aspektu sa Marsom, pa će neka neslaganja i nepovoljnosti unutar veza biti prisutna. Mars će uporno pritiskati Veneru, a ona će samo želeti njegovu pažnju i razumevanje.

Zauzmite stav, odbranite ljubav i prepustite se naletu kreativnosti. Do 20. aprila biće veoma povoljna atmosfera za sve one koji se bave kreativnim poslom, od slikanja, preko pisanja, do dizjaniranja.

Ukoliko ste tek ušli u vezu, otkrijte što pre svoje pravo lice i pokažite svoju ranjivost jer to je ono što predstavlja Venera u Ribama.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori