Škorpija srećna, Vodolija otvorena za sve opcije, Devica se dobro provodi.

Proleće se budi, a sa njim i mnoga uspavana srca. Saznajte odmah šta vas očekuje na emotivnom planu u prvoj polovini marta 2019. godine.

Ovan

Sanjaćete o nečemu čega nema, ali će vas to izvlačiti iz ljubavne letargije u kojoj ćete se nalaziti. Mnogi će upravo maštom nadomestiti ono što u njihovim privatnim odnosima trenutno nedostaje.

Bik

Uz pomoć prijatelja vi ćete lako prebroditi sve sumnje ili dileme. Poveravaćete se. To će doneti i bliskost sa jednom osobom suprotnog pola za koju ste mislili da vam je samo prijatelj(ica). Moguće je da tu sevnu varnice između vas.

Blizanci

Neki će shvatiti da su sasvim srećni i da im ne treba ništa više povrh toga. U tome će im pomoći njihovi prijatelji. Oni pak koji su u dužim vezama potrudiće se da povežu partnera i svoje društvo što je više moguće.

Rak

Zanimljivi susreti, prijatni razgovori uz ponešto vaše samokontrole, humor i dobre vibracije – sve to možete doživeti u ovom periodu. Biće doduše i nešto provokacija, ali ćete ih stoički podneti i sve ćete okrenuti na šalu.

Lav

Šta god da vi preduzmete, druga strana će imati svoju verziju. Takt i strpljenje su ovog puta nužni. Iako u ljubavi ne stojite najbolje, verovaćete da dolaze boji dani. Zato jednostavno zanemarite komentare i izdržite.

Devica

Izgledne su dobre zabave, izlasci na zanimljiva mesta ili sportske aktivnosti koje će vas povezati sa novim licima. U takvim okolnostima i oni koji su još sami naći će društvo. Neka samo budu otvoreni prema svima.

Vaga

Izgledan je odličan provod s prijateljima ili većim društvom. Oni koji su još sami tu bi mogli da nađu ljubav. Takođe su velike šanse da novu ljubav nađete putujući, i to preko granice. Ko ima priliku i to može, neka krene.

Škorpija

Iz dana u dan prepoznajete da vas voljena osoba podržava i voli, pa ćete je nagraditi malim poklonom. Nastavlja se vaša pozitivna i ispunjavajuća, ali dinamična ljubavna faza kad će mnogi osetiti sreću i zadovoljstvo. Mnogi će biti srećni.

Strelac

Premda ste se gotovo pomirili s otuđenjem, ipak se potajno nadate da će stvari krenuti na bolje. Gotovo ništa nećete uspeti da uradite sami. Ključ vaše sreće nalazi se u otvorenosti prema drugoj strani.

Jarac

Pripremate novi erotski plan zavođenja osobe do koje vam je stalo. Nadomak ste do ostvarenja, ali ima još jedna sitnica koju treba doraditi. Vaša društvenost i dalje će vam donositi dodatne bodove u ljubavi, ali pazite da se ne nagnete previše.

Vodolija

Neobaveznošću i otvorenošću za svaku opciju vi ćete prevazilaziti manja neslaganja u emotivnim odnosima. Sve zagonetke i male ljubavne brige lako ćete razrešiti u društvu svojih dobrih prijatelja. Oni će vam pomoći.

Ribe

Vaša mašta biće toliko jaka, da iz nje možete izvući rešenje za svaku ljubavnu situaciju. Ovog puta neki će radije ostati sami jer će im intuicija govoriti da će bolja vremena za ljubav tek doći. Ali ako ste u paru, neće ni to biti loše.

žena.blic.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori