Tokom večeri 19. februara Sunce ulazi u znak Ribe, a Mesec zauzima poziciju na prvim stepenima znaka Device.

Pun Mesec u Devici će povući sa sobom još neke bitne aspekte, čije ćemo efekte tek imati prilike da vidimo.

Za početak ova lunacija nosi u sebi potrebu za detaljnim analizama svega što do sada izdešavalo. Takođe, zahteva rad uz određenu dozu vere u uspeh i pozitivan ishod.

Potrebno je da nastavimo ono što smo započeli i da ne odustajemo. Ovo se specijalno odnosi na pisanje, dijete, uvođenje zdravih navika u svakodnevnicu, brigu o drugima itd. Moraćemo mnogo da se žrtvujemo i da istrpimo promene koje neće u startu biti prijatne.

Pun Mesec u Devici prati pozitivan aspekt os trane Marsa u Biku, pa ćemo imati dovoljno snage i strpljenja da izdržimo sve. Uz ove planetarne konstalacije očekuje nas konjukcja Venere i Saturna u Jarcu.

Kada se spoje Saturn i Venera dobijamo ozbiljan ton u vezama i brakovima. Zahteva se posvećenost i zrelost u dolukama. Krize koje mogu da nastupe su posledica lične nesigurnosti koja kreće od samog izgleda osobe pa sve do materijalne sigurnosti. Bićemo izvani da postavimo „štit“ ispred sebe ili samo ljubavni odnos.

Uz Pun Mesec i ovaj „zagrljaj“ Saturna Venere od nas se očekuje da vredno i naporno radimo na izdržljivosti, kao i da kroz neke ozbiljne odnose stvorimo sliku ljubavi koja je realna i posebna.

Ovan
Ambicija može da vas odvede na pogrešan put ukoliko ne obratite pažnju na detalje. Ako ste u vezi postavljate pitanje partneru „kuda?“, „ko smo?“.

Bik
Ozbiljni planovikoje pravite zahtevaju požrtvovanje. Nemojte odustajati bez obzira na težinu i zahteve druge strane.

Blizanci
Veliki planovi povodom nekog početka ili u vezi sa preseljenjem su pred vama. Stegnite zube i upustite se u sve to.

Rak
Emotivni odnos zahteva žrtvu, koja vam teško pada. Ili se prilagodite i radite na vezi ili ćete prekinuti sve.

Lav
Opterećeni ste novcem i sampouzdanjem. Da biste došli do cilja pripazite na organizaciju svog dana i obaveza koje imate.

Devica
Vi ćete biti specijalno izloženi tokom ovog tranzita. Potrebno je da uskladite želje sa mogućnostima, pri tom da očuvate granice. Nove veze će imati nekoliko testova poverenja.

Vaga
Pritisnuti ste nekim podsvesnim strahovima koji vas muče. Moraćete da poradite na porodičnim i bliskim odnosima.

Škorpija
Ukoliko ste u vezi ili braku, onda očekujte da vas partner podrži u nekom bitnom poduhvatu. Slobodne Škorpije mogu da očekuju pomoć od strane prijatelja.

Strelac
Nekima će biti ponušen novi posao ili će doći do nekog novog statusa (unapređenje, titula, veza, brak itd). Bitno je ostati fokusiran i bez odustajanja.

Jarac
Za vas je ovo bitan period. Naredna dva meseca ćete imati razne testove koje morate da izdržite i položite sa odličnim ocenama.

Vodolija
Malim koracima ćete isterati na površinu sve probleme i blokade koje vas muče na polju ljubavi. Osvešćivanjem ćete postati sigurniji, a sam proces može biti veoma bolan.

Ribe
Moraćete vredno i predano da radite na svim odnosima, ne samo partnerskim. Na poslu su mogući klijenti koji crpe previše energije, pa ćete morati da postavite jasne grance.

mogujatosama.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori