Ko bi to konačno trebao da pusti da ga partner razmazi, a kome će u ljubavi biti potpuna agonija saznajte u našem dnevnom horoskopu.

OVAN

Danas možete biti nezadovoljni tokom dešavanja. Mnogo ste očekivali od jednog projekta ili saradnje i sada shvatate da neke zahteve druge strane ne možete da ispoštujete. Pokušavaćete da napravite dogovor, ali će to ići teško. Partner neće moći da vas prepozna, povukli ste se u sebe i ućutali.

BIK

Čini vam se da sve ide mnogo sporije od onoga što ste planirali. Na žalost, današnji dan će doneti veliki trud da neke ljude ili postupke ubrzate, ali sa dosta promenljivim rezultatima. U emotivnim odnosima teško se danas uklapate sa partnerom, ne razumete jedno drugo.

BLIZANCI

Vaše je raspoloženje promenljivo tokom današnjeg dana I možete se ponašati onako kako vaše kolege nisu navikle. Neće vas razumeti I smatraće da u nekim situacijama delate suviše impulsivno I razdražljivo. Nemojte ovo prenositi u svoje emotivne relacije, jer možete napraviti ozbiljniju tenziju sa partnerom.

RAK

Dosta naporna uloga je rezervisana danas za vas što se poslovnog segmenta tiče. Malo je verovatno da ćete uspeti da se uklopite sa ljudima sa kojima radite, a I možete se često osećati iscrpljeno. Danas I nije najbolje vreme da započinjete bilo kakvu ozbiljniju priču sa osobom koju volite. Neraspoloženje.

LAV

Smatrate da neko očekuje previše od vas. Trudićete se da ispoštujete zadato ali ćete skrenuti pažnju na suviše kratke rokove za ovaj obim posla. Suviše ste zaokupljeni ličnim problemima I ne možete (ne želite) da se posvetite partneru koji drami zbog nekih sitnica.

DEVICA

Čak I iz nekih problematičnih situacija se može dosta toga naučiti, a vi danas možete konačno shvatiti da ne dajete drugima da završe vaše poslove. Niste zadovoljni kako je neko odradio jednu sitniju obavezu koju ste prebacili na njega, I sada morate ispočetka sve. U emotivnim relacijama napetost.

VAGA

Pokušaji da druge prilagodite vama I vašim zahtevima, verovatno će ostati samo na pokušajima. Iako vi želite da organizujete svoje vreme onako kako vama odgovara, ne nailazite na razumevanje poslovne okoline I kolega. Ne verujem da ćete bolje proći I u kontaktu sa partnerom.

ŠKORPIJA

Danas možete biti zabrinuti zbog troška ili slabijeg finansijskog priliva. Nemojte previše razmišljati o tome, ovo je trenutno stanje koje će brzo biti promenjeno. Ne osećate se trenutno sigurno u emotivnom odnosu u kome ste, preispitujete I partnerovo ponašanje I to što vi želite. Ne znate šta vam je činiti.

STRELAC

Džabe ćete se trošiti pokušavajući ljudima iz svoje okoline da dokažete neke stvari, malo je verovatno da će vas iko saslušati. Umesto da se nervirate, pustite ih neka rade kako znaju I umeju a vi se posvetite svojim obavezama. Sa partnerom se preganjate oko stvari za koje ste mislili da ste ih završili.

JARAC

Ako ništa danas ne ide kako treba to znači da biste trebali da promenite svoj pristup ili da se posvetite nečemu drugom. Ne možete na silu pokrenuti neke događaje, za sve je potrebno vreme. Emotivni partner je više nego voljan da vas razmazi, nemojte propustiti ovo zbog obaveza.

VODOLIJA

Jako vam smeta što neki ljudi ne znaju šta znači “ne”. Odbili ste predlog od strane poslovnog saradnika jer smatrate da je to uzaludno gubljenje vremena. Međutim, teško izlazite na kraj sa stalnim pokušajima da vas ubede. Emotivno ste danas rasterećeni i u odličnom raspoloženju.

RIBE

Zadovoljni ste što ste na lukav I pametan način izbegli nešto što su drugi pokušavali da vam nametnu. Smatrate da I ovako imate posla preko glave I da vam ne treba još jedna obaveza. Požurujete voljenu osobu da se odluči za nešto što ste joj predložili.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori