Venera je uveliko završila svoj retro hod i dok se lagano kretala kroz Vagu mogli smo da posvedočimo lakom prepuštanju unutar veza i spajanju onih koji su na to dugo čekali.

Ulazak vladarke ljubavi u Škorpiju predstvalja drugu etapu svih emotivnih odnosa. Prvo smo se povezali, a sada se priča nastavlja, diže se na viši nivo gde moramo da ostvarimo dublju bliskost.
Vaga je znak braka i onoga čime počinje svaki odnos, a Škorpija predstvalja seks, duboka osećanja, lojalnost i sazrevanje pri tom ljubavnom spajanju.

Ulazak Venere u Škorpiju i njen boravak do sedmog januara u ovom znaku predstaviće period sazrevanja odnosa i veza koje su opstale tokom retro hoda ove planete.

Oni koji budu pokazivali ljubomoru su oni koji nisu sazreli i još uvek nisu shvatili šta je ljubav zaista. Tradicionalno shvatanje Venere u Škorpiji govori o opsednutoj ženi koja nemeće svoju volju uz veliku kontrolu partnera i situacija u kojima se nalaze.

Istina je da se Venera u ovom znaku bori za opstanak ljubavi i da hrabro gradi vezu koja sadrži sve elemente.
Simbolika Venere u Škorpiji je prva bračna noć, prvi seksualni odnos, prva tajna izrečena pred partnerom i prvo „ogoljavanje“ bez srama.

U svom hodu, Venera pravi harmoničan odnos sa Saturnom i Plutonom u Jarcu, Neptunom u Ribama, kao i sa Severnim mesečevim čvorom (sudbina i naša svrha).

Šta to znači?

To znači da ovaj tranzit planete ljubavi ima sve šanse da ostvari jedan stabilan, zreo i romantičan odnos. Neki će biti u poziciji da brzo prelaze nivoe zaljubljenosti koja će biti obojena velikim intezitetom i strašću, dok će neki konačno osvestiti šta im je zaista potrebno da bi bili srećni u ljubavi.

Oni koji budu raskidali tokom ovog perioda neka ne očajavaju, to će biti samo znak da ljubav nije onakva kakva im se činila da jeste.

dnevno.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori