I pored nepovoljnih pozicija zvezda pojedinim znakovima SREĆA JE ZAGRANTOVANA! 

U nastavku saznajte šta vam ZVEZDE spremaju za mesec DECEMBAR na emotivnom planu.

 Ovan

Pripadnicima ovog znaka, koji su u vezi, početak meseca donosi nemire i turbulencije u vezi. Pripremite se za ovu nestabilnost, jer i sitnice mogu dovesti do velikih problema. Umesto da se sukobljavate, pokušajte da razumete partnera, i da razgovorom i kompromisom, nađete neki mir. Budite strpljivi i ne donosite nagle odluke, kao što je na primer raskid, već dajte sve od sebe da tu vezu sačuvate od radikalnih promena. Već u drugoj polovini meseca, stvari će se stabilizovati, i uspećete da povratite mir i dobro raspoloženje. Ovaj nalet lepe energije iskoristite da što više vremena provedete sa partnerom. Ovnovi koji su slobodni, imaće priliku za pomirenje sa bivšim partnerom, ili vezu sa osobom koja im se ranije mnogo sviđala, i ovo može biti dobar korak. Pripazite da tokom ovog meseca ne ulećete u vezu sa osobom koja nije slobodna, jer će vam to samo iskomplikovati život.

 Bik

Bikovi koji su u vezi ili braku, tokom decembra imaće nesuglasice sa partnerom, a posebno ljubomorne ispade, nesigurnost i sumnjičavost. Ipak, oboje ste spremni na razgovor i imate volju da rešavate stvari na miran način, pa će ovo zapravo biti ne tako buran ljubavni period. U drugoj polovini decembra ćete imati lep period, kada ćete biti posvećeni jedno drugom, i iskoristićete to vreme na romantičan i lep način. Očekuju vas i zajednička putovanja, i zanimljive aktivnost. Kod slobodnih Bikova, u decembru je akcenat na prošlosti, i možete očekivati povratak nekih osoba, sa kojima niste raščistili odnos. Ovo ne mora da bude loša priča, ukoliko ste ranije probleme prevazišli, očekuju vas lepi momenti.

 Blizanci

Blizanci koji su u vezi ili braku, tokom decembra će imati poprilično stabilnu situaciju na polju ljubavi i partnerstva. Može doći do određenih nesuglasica i sukoba, po pitanju planova za budućnost, ali to sve možete rešiti kvalitetnim razgovorom. Važno je da se usaglasite oko toga šta želite, i koje su vam vizije za budućnost, i koliko se one poklapaju, kako bi mogli da nastavite dalje, bez tih nesuglasica. U drugoj polovini meseca vas očekuju lepi i romantični moment sa partnerom, u kojima ćete baš uživati. Slobodne blizance očekuje burna veza, koja će najverovatnije ostati samo avantura, mada ima šanse i da preraste u nešto veće i važnije, pa samo budite otvoreni za sve. Naglašena je strast, pa uživajte.

 Rak

Pripadnici ovog znaka koji su u vezi ili braku, tokom decembra meseca imaće manjih konflikata sa partnerom, jer će se on osećati zapostavljeno i zanemareno sa vaše strane. Pokušajte da ga razumete i da nađete zajednički jezik, da prevaziđete te probleme. Probajte da uvidite kako partner gleda na stvari, stavite se na njegovo mesto i jasno sagledajte koliko je zapravo tu vaša krivica. Već u drugoj polovini meseca se stvari popravljaju, i zajedničkim aktivnostima možete da izgladite i poboljšate vaš odnos. Slobodni pripadnici ovog znaka tek u drugoj polovini meseca imaju šansu za neku ozbiljniju vezu, a do tada možete imati samo avanturu, sa osobom koja ne zna zapravo šta želi, ili sa zauzetom osobom.

Lav

 Pripadnicima ovog znaka, koji su zauzeti, decembar donosi probleme po pitanju komunikacije. Neslaganja koja vas muče, biće pokrenuta kada partner bude poželeo više slobode i nezavisnosti, i više vremena za sebe. Probajte da budete otvoreni, da razumete partnera i shvatite uzroke, koji ne moraju biti direktno vezani za vas. Ovo je momenat kada je najbolje da se primirite, i sačekate drugi deo meseca, kada će se stvari stabilizovati, i kada vas čekaju mnogo laganiji i vedriji momenti sa partnerom. Slobodni pripadnici ovog znaka kao da ne žele vezivanje. Rešili ste da konačno birate najbolje, a sve ispod toga vas ne zanima, što je dobra odluka, jer nema potrebe da gubite vreme na nešto kratkoročno, kada vas krajem meseca očekuje ona prava osoba.

 Devica

Device koje su u vezi ili braku, ukoliko su u nekom prethodnom periodu imale turbulentne momente i nesporazume sa partnerom, u decembru bi oni trebalo da se reše. Sada je akcenat na otvorenoj komunikaciji i iskrenosti, kako biste mogli da rešite sve stvari koje su vas mučile, i spremno ušli u novi period. Imate priliku za to tokom prve polovine meseca, a potom vas do kraja godine očekuju lepi i romantični momenti sa partnerom, a nekima koji su u vezi, smeši se i brak. Vazno je samo da ne ulazite u nove sukobe, već da rešite one stare. Slobodnim Devicama u decembru stoji mogućnost upoznavanja neobične i zanimljive osobe, koja vas može potpuno očarati, i iako nećete u početku verovati, mogućnost da ostvarite nešto ozbiljno sa to osobom su velike.

 Vaga

Ukoliko ste u vezi ili braku, tokom decembra pripazite da ne dođe do ozbiljnijih konfliktnih situacija, koji dalje mogu dovesti do raskida sa partnerom. Loša komunikacija, neslaganje oko ciljeva za budućnost, nerazumevanje, uzroci su povremenih turbulencija, koje mogu zadesiti vašu vezu. Ipak kako mesec bude prolazio, i vaš odnos će doživeti poboljšanje, pa ako pregrmite ovaj početni period bez većih svađa, kasnije će sve biti lakše. Slobodne Vage će tek krajem godine upoznati osobu koja će im privući pažnju i koja će biti ona prava. Do tada, možete da se zabavljate i uživate u povremenim avanturama, što kako stvari stoje, nećete baš želeti.

 Škorpija

Škorpije koje su u vezi ili braku, a koje kriju nešto od partnera, u ovom periodu bi trebalo da se pričuvaju, jer se mogu desiti neke iznenadne situacije, koje sve tajne mogu izneti na videlo. Bolje bi bilo da se potrudite da budete što otvoreniji i iskreniji sa partnerom, kako bi izbegli sve kritične situacije ovog tipa. Čak i male tajne mogu napraviti velike probleme, pa imajte to u vidu. Slobodni pripadnici ovog znaka, ući će u vezu sa osobom, čije kvalitete će tek kasnije uvideti. Ta veza ima perspektivu, ali sve zavisi od vas, i od vaših želja i očekivanja. Ali čak i ako ostane kao avantura, biće lepih momenata.

Strelac

Ukoliko ste u vezi ili braku, poslednji mesec u godini donosi i rešavanje svih onih stvari, koje su vas i vašeg partnera mučili tokom proteklog perioda. Sada je pravi momenat da rešite zaostala pitanja, i umesto da ih gurate pod tepih, priđite partneru hrabro i otvoreno, jer kvalitetna komunikacija rešava mnogo toga. Krajem meseca kreće mnogo lepši period za vas pa je dobro da ga iskoristite, i uživate a time i učvrstite vaš odnos. Slobodne Strelčeve očekuje malo razočarenje u jednu osobu koja im se dopada, ali to će biti kratkog daha. Shvatićete da nema razloga da se nervirate, a posebno jer vas već krajem meseca očekuje poznanstvo sa osobom, u koju se možete zaljubiti i imati konačno nešto stabilno i trajno.

 Jarac

Decembar će za Jarčeve koji su u vezi ili braku, biti pun nesporazuma i loše komunikacije sa partnerom, što može dovesti do privremenog razilaženja. Potrudite se da ne zanemarujete partnera, i da se manje bavite samo svojim aktivnostima, a više zajedničkim. Sada vam je potrebno da što više vremena provedete zajedno i učvrstite vaš odnos, jer će tokom druge polovine meseca naići mnogo laganiji period, tokom kojeg ćete moći da odahnete. Jarčevi koji su slobodni, sada će imati priliku da uđu u vezu, ali tek krajem meseca. Do tada, pripazite se lažnih obećanja i razočarenja od strane osoba koje ne zavređuju vašu pažnju.

 Vodolija

Vodolije koje su u vezi, u decembru će pokazati popriličnu sebičnost u odnosu na partnera, što će pokazati svoje posledice. Jednostavno, sada ste sami sebi u fokusu, i partner vas neće zanimati previše, i to može rezultirati udaljavanjem od njega. Pokušajte da izbalansirate svoje i potrebe svog partnera, jer je to ipak kompromis. Posebno kada dođe druga polovina meseca, i lepe prilike da učvrstite vaš odnos, shvatićete da je vredelo da napravite iskorak. Vodolije koje su slobodne, u prvoj polovini meseca će uživati u svojoj slobodi, dok se tek krajem meseca javlja šansa da se pojavi interesantna osoba koja vam može ukrasti pažnju i više nego što možete da očekujete.

 Ribe

Ribe koje su u vezi, imaće tokom decembra dobar period za poboljšanje komunikacije sa partnerom. Sve ono što niste rešili do sada, imaćete priliku da rešite razgovorom, razumevanjem i iskrenošću, što će partner posebno ceniti. Važno je da se sve stvari sada reše i izvedu na videlo, kako bi ušli u novi period sa ovom novom energijom. Tokom druge polovine meseca imaćete priliku za kraći put sa partnerom, pa ga iskoristite i posvetite se vašem odnosu. Slobodne Ribe će sredinom meseca upoznati osobu, sa kojom mogu ostvariti nešto kvalitetno, samo je važno da to prepoznaju i da ne propuste priliku. Do tada, trudite se da ne ulazite u konflikte sa bližnjima, jer će vam to samo pokvariti raspoloženje i energiju.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori