Krajem oktobra moguće su afere ili poznanstva koja neće ostaviti nijednu stranu ravnodušnom, a svakako će obeležiti ovaj period. Očekujet partnere koji direktni i znaju šta žele.

Ovan

Burna jesen je pred vama.
Ukoliko ste solo očekuje vas niz prilika da uletite u nešto što bi bilo nalik vezi. Međutim, sve će se vrtiti oko potencijalno zauzetih partnera ili partnera koji imaju neke iskrivljene slike o ljubavi. Očekuje vas dosta prilika za kratke seksualne avanture koje mogu biti pod velom tajne. Vaša lekcija za ovo jesen je da se solobodite inhibicija i otvorite srce za pravu ljubav.
Zauzete Ovnove čeka prilika da prodube intimu i vrate se unazad kada je ljubav u pitanju. Biće drame i svađa, ali i saznavanja nekih bitnih činjenica. Partner će zahtevati lojalnost i dokaze vernosti.

Bik

Bikove koji nisu u vezi čeka period u kojem će se malo osloboditi i tražiti partnere koji su više raspoloženi za slobodne seksualne veze. Dramatični nastupi neće izostati, a potreba za prikazivanjem prisnosti kroz telesna uživanja će se pojačavati tokom oktobra i novembra. Pojedini pripadnici ovog znaka mogu da očekuju i povratak nekih ljubavi iz prošlosti koje će potražiti ili pružiti utehu.
Zauzeti Bikovi mogu da očekuju pomalo turbulentan period. Pokušavaćete da prebacite odgovornost za svoje postupke partneru, što može uzrokovati mnogo svađa. Potrebna vam je drugačija pažnja od ove dosadašnje, međutim partner će biti okrenut poslu i obavezama što će vas izbacivati iz takta.

Blizanci

Bilo da ste solo ili u vezi prolazite kroz period u kom je malo seksa i mnogo distance. Solo Blizanci mogu da očekuju priliku za neki neobičniji odnos koji će započeti ili na poslu ili kroz neku vrstu pomoći. Partner koji će se potencijalno pojaviti ima dosta problema, ako ne i seksualnih.
Zauzeti Blizanci će imati putno posla na polju ljubavi. Potrebno je da oslobodite svoje strahove koje gajite odavno i da ih podelite sa partnerom. Dosta toga je nejasno u vašem sadašnjem odnosu i bićete nekoliko puta na korak od raskida.

Rak

Jesenje ljubavne drame, tako bi mogao da se nazove vaš budući period. Solo Rakovi su željni pažnje, ali je traže na pogrešnom mestu. Biće skloni pretrivanju, svađi i pomalo manipulativnom pristupu. Pojavljivaće se osobe iz neke prošlosti, ali sam kako bi vas podsetile na greške koje još niste popravili.
Zauzeti Rakovi, specijalno oni u brakovima, prolaze kroz period najveće krize. Partner je hladan i okrenut samo praktičnim stvarima. Ovo sve, će dovesti do kulminacija koje će se pretvoriti u ili/ili situacije, a neki će se i razvesti.

Lav

Lavovi koji nsiu u vezi krenuli su već u potragu. Željni su neobične zabave koja će se pretvoriti u neku tajanstvenu vezu o kojoj će se malo pričati. Krajem oktobra moguće su afere ili poznanstva koja neće ostaviti nijednu stranu ravnodušnom, a svakako će obeležiti ovaj period. Očekujet partnere koji direktni i znaju šta žele.
Zauzeti Lavovi moraju baš da rade na svojim odnosima, specijalno oni u brakovima. Sve će se vrteti oko duboke intime koja je zapostavljena i oko uzimanja i davanja u odnosu. Kriće svoje raskole i drame od javnosti i pokušavaće da negiraju problem.

Devica

Solo Device su se navukel straha od veze i sada sede i analiziraju sve, od prve do poslednje veze. Kako jesen odmiče javljaju se prilike, ali su male šanse da pripadnici ovog znaka naprave neki korak. Sve će ostati da visi u vazduhu kroz poruke i pozive, bez jasnije realizacije.
Zauzeti pripadnici će se truditi da privuku pažnju partnera izlascima i druženjem sa sumnjivim osobama koje bi mogle da im ugroze odnos. Partner će biti sumnjičav i ovo bi sve lako moglo da preraste u neki ponovljeni scenario iz prošlosti.

Vaga

Solo Vage će biti rastrzane između želje za odnosom i lenjosti. U društvu će biti primećeni, ali će se nećkati i vagati kao što to inače rade. Pojavom nekih osoba iz prošlosti biće na najbitnijem testu do sada, ako ga „polože“, pojaviće im se neka novo prilika.
Zauzete Vage će razmišljati o raskidu ili razvodu. Dosta toga će isplivati u prvi plan i ništa neće biti sjajno i bajkovito. Partner je distanciran i željan slobode, bez ikakvih znakova želje za kompromisom. Lekcija koja nailazi je jedna od sudbinskih.

Škorpija

Škorpije koje nisu u vezi mogu da očekuju flert, nezaboravan seks i nalet ogromne strasti. Bez obzira na to što će sve biti tenzično, Škorpijama će prijati ovaj emotivni i seksualni naboj. Istaći će se neko iz velikog broja potencijalnih partnera, ali ne odmah i ne javno.
Zauzete Škorpije bi trebalo da se pozabave svojim partnerima i samim odnosom. Zvezde tokom jeseni najavljuju vraćanje na neku nezavršenu priču unutar odnosa i potrebu da se to dovede u red. Partner nije zadovoljan i stvara tenziju koja će nekoliko puta eskalirati.

Strelac

Singl pripadnici ovog znaka mogu da očekujeu povratak u neku tajnu strastvenu priču na koju nije stavljena tačka. Ovo samo znači da niste ni sa sobon ančisto šta želite. Biće seskualne tenzije, odlazaka i vraćanja, u veoma dramatičnoj atmosferi. Pokušajte da otkrijete šta vas vuče u taj odnos.
Zauzeti Strelčevi mogu imati neke tajne koje se mogu ticati seksa i želja. Partner neće ni slutiti sve dok ne bude vidljivo koliko sve polako nestaje. Neke poruke i pozivi osoba koje niste dugo čuli, su isto moguće. Ukoliko želite da sačuvate sadašnju vezu budite iskreni.

Jarac

Sem što im se dešava generalka pod dejstvom Saturna, Jarčevi mogu, takođe, da očekuju dosta promena bilo da su solo ili u vezi. Svi pripadnici ovog znaka će pregurati neke sitne afere, flertovanja, prijateljsko muvanje, ali i distanciranje od partnera (ako su u vezi). Ovo sve će dovesti do kulminacija koje neće biti nimalo prijatne. Najbitnija lekcija će biti ona koja se tiče želja i potreba, a koju Jarčevi uvek ostavljaju po strani.

Vodolija

Vodolija su tokom leta bile baš na mukama. Solo pripadnici ovog znaka su pomalo izgubili želju za bilo kakvim emotivnim zanosom, ali zvezde tokom jeseni predviđaju neke prilike koje mogu doći baš iz skorašnjijih prekinutih veza. Lekcija koja će im biti isprednosa se odnosi na to da shvate da ipak mogu da budu u vezi, bez da se osećaju sputanim. Ovo naravno neće proći bez drama i rasprava.
Zauzete Vodolije očekuju neke promene na ličnom planu koej će se odraziti na vezu ili brak. Potreba da se nešto promeni će biti jaka, a aprtner to može shvatiti kao pozivom na raskid. Budite jasniji i direktniji.

Ribe

Slobodni pripadnici ovog znaka će možda i najlakše proći tokom jeseni. Mogući su partneri koji dolaze sa nekog puta ili im se vraćaju stari koji žele da porpave sve iz prošlosti. U drugoj polovini novembra će se situacija „ubrzati“ i poprimiće pomalo romantičan ton koji će možda imati neku laž u sebi. Bitno je da sve bude jasno izgovoreno kako bi se ovo izbeglo.
Zauzeti će opet s druge strane voditi svoju unutrašnju bitku gde neće dobijati potrebnu podršku od partnera što može stvoriti veliki jaz u samom odnosu. Očekuju se vađe, povlačenja i izbacivanje svih istina sto. Ovo sve može biti dosta dobro po sam odnos, jer se mnogo ćutalo.

mediapress.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori