Osnovu kod vas igra prijateljska baza. Škorpije mogu da vam budu dobri prijatelji, a možda i nešto više. 

OVAN

Brojne planete u Vagi nude vam više od jedne mogućnosti za ljubav. Razvedeni Ovnovi imaju sve šanse da upoznaju drugog partnera. Vage i Strijelčevi će vam biti zanimljivi tokom oktobra. Imaćete poznanstva sa atraktivnim osobama koje su na neki način poznate javnosti. Ako ste u braku, zahtijevaćete više slobode.

BIK

Venera u Vagi ukazuje da ste spremni na flert tokom oktobra i to na radnom mjestu. Retrogradni Merkur donosi vam povratak osoba iz prošlosti. Saturn vam donosi dozu ozbiljnosti u odnosima koje imate, tako da ste pronuđeni stalno da učite nove lekcije iz ljubavi. Možete imati utisak da ste čas zainteresovani za nekoga, a čas niste uopšte.

BLIZANCI

Mars u polju partnerstva donosi vam razne nesuglasice sa osobama suprotog pola. Ako ste u braku ili dužoj vezi, imaćete oštrije rasprave. Retrogradan Merkur ukazuje da ćete u emotivnom smislu biti neodlučni i veoma nestabilni. Možete da budete u dilemi da li da se vratite na staru emotivnu vezu, što nije najbolje rješenje. Imaćete i nova poznanstva, ali ćete biti u stalnim dilemama.

RAK

Planete u Vagi donose vam prolazna nezadovoljstva. Iako će vam Vage biti interesantne, možete da se začudite karakterom koji je potpuno drugačiji od vašeg. Strijelčevi mogu da vam budu zanimljivi, a jedna osoba preko posla želi nešto više da sazna o vama. Donosićete pomalo neracionalne zaključke tokom mjeseca.

LAV

Planete u trećem polju podrazumevaju da je oktobar period ljubavnih SMS poruka, novih dopisivanja i kontakata. Strijelac je zainteresovan za vas, dok vas Vaga šarmira lijepim riječima. Neočekivana poznanstva preko intereneta mogu da vas iznenade. Ne treba da zaboravite da za baš ništa nije nemoguće u narednih godinu dana. To se odnosi na proširenje porodice i zaljubljivanje koje će vam promijeniti život.

DJEVICA

Uslijed nazadnog kretanja Merkura imate velike dileme.To se ne odnosi samo na ljubav, nego na sve segmente vašeg života. Uslijed uticaja Marsa veoma teško podnosite kritike, tako da ste ojsetljivi i imate potrebu da sa raspravljate. Drugi dio mjeseca je povoljniji za ljubav i susrete.

VAGA

Venera na pravom mjestu doprinosi da zračite pozitivnom energijom i šarmom, što će potpuno baciti u nesvjest osobe koje srećete. Dobar je period za ostvarivanje ljubavnih kontakata i lako moćete da se zaljubite. U najmaju ruku vi ćete biti predmet obožavanja od strane osobe kojoj se dopadate. U komunikaciji sa partnerom ste otvoreni i drektni što će ostaviti pozitivan utisak. 

ŠKORPIJA

Prolazak planeta kroz dvanaesto polje podrazumijeva da ste emotivno nestabilni i da vas je lako povrijediiti. Uslijed Venere u polju tajni mogu da vam se dogode razne intrige i spletke sa osobama koje vam se dopadaju. Treba da budete oprezni sa pokalnjanjem povjerenja jer mnoge osobe nisu onakve kakve vam se predstavljaju. U jednom trenutnu ste emotivno zainteresovani, a u drugom isto tako niste.

STRIJELAC

Kretanje Merkura unazad donosi vam povratak ljubavi iz prošlosti. To takođe mogu da budu osobe sa kojima ste nekada pokušavali nešto emotivno da ostvarite. Uslijed Marsa u prvom polju mnogo ste aktivniji na emotivnom planu i spremni direktno da osvajte osobe koje vam se dopadaju. Mnogim Strijelčevima dogodiće se ljubav iz prijateljstva.

JARAC

Uslijed Venere u Vagi mnogim Jarčevima ljubav može da se dogodi baš na radnom mjestu. Osnovu kod vas igra prijateljska baza. Škorpije mogu da vam budu dobri prijatelji, a možda i nešto više. Sa Vagama i Bikovima možete da imate intersantan odnos, s tim što će vam Vage djelovati neodlučno. 

VODOLIJA

Retrogradan Merkur ukazuje da mnoge Vodolije razmišljaju o staroj ljubavi. Neki pripadnici vašeg znaka biće zaljubljeni u osobu koja je na putu ili ne živi u ovoj državi. U svakom slučaju, nije isključeno da vam se dogodi ljubav u inostranstvu. Moguće je da osoba vazdušnog znaka pokušava da se pomiri sa vama.

RIBE

Nazadno kretanje Merkura stvara vam konfuzne situacije sa partnerom. Zbog toga možete biti u situaciji da ne razumijete njegovo ponašenje ili da vam se dopada neko ko nije siguran šta želi. Ribe koje su braku ili u vezi imaju neki problem iz prošlosti. Slobodne Ribe maštaju o osobi sa puta i lako možete da se odlučite na zajedničko putovanje.

pressonline.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori